• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide ile görüşme sıklığı ne olmalı?

naneli_limon

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2012
796
90
118
Mrb arkadaşlar ben aslında çok şikayetçi değildim görüşme sıklığından ta ki bebeğim olana kadar. Büyükşehirde oturuyoruz ve kv ile birbirimize arabasız gidilmez ama evlerimiz çok ta uzak değil maalesef :( 10-15 günde bir görüştüğüm insanlar 8aydır bebeğim olduğundan beri bahane bulup bulup haftada 2 bazen 3 defa (bazende haftada 1 defa) görüşüyoruz. Önceleri bebek olmadan önce eşim gider görüşürdü tek başına.Şimdi oda yok eşimde tutturuyor beraber gidecez diye ve her hafta sonum bunlarla geçiyo.Artık bıktım.Özlemeden görüşmek insanı çok rahatsız ediyor. Sadece görüşmesi değil her gün de telefon ediyordu.Allahtan yüz vermedim ben artık onu hiç aramayınca kv bu sefer eşimi arar her gün.Her şeyi öğrenir.Çok meraklıdır kendisi nereye gittik ne yaptık ettik herşeyi bilmek ister.Üstelik ben çalışıyorum.Eğer çalışmasaydım eminim dahada rahatsızlık verecekti.Bu sefer evime gündüzleri gelmeye kalkacaktı. İnanın bıktım gelir eve çocuğumu bağıra çağıra iyice öpe öpe sever ki sevme şeklinden aşırı derecede rahatsızım dudağından öpüyordu bi ara uyardım öpmüyor derken dudağının kenarından öpmeye başladı bu seferde..Çocuğuma karışıp durmalar buna kısa giydirmeyin uzun giydirin falan filan... bıktım artık. Sizce görüşme sıklığı ne olmalı? ben kv ve kb ile çok farklıyım.Onlar gerçekten farklılar.Evlerine gittiğimde çok sıkılıyorum ettikleri sohbet beni boğuyor. Üstelik tvYe baksam izlediği kanallarda beni bğuyor şaştım kaldım ne yapacağımı.Kendi ailem 1 saat uzakta oturuyor. Ben kendi ailemle görüşemezsken sürekli bunlarla görüşmek canımı epey sıkıyor.Siz ne diyorsunuz görüşme sıklığı ne olmalı? Bu arada hafta içi çalışıyorum bir tek hafta sonum var ona göre yorum yapın.teşekkürler

Son düzenleme:
Mrb arkadaşlar ben aslında çok şikayetçi değildim görüşme sıklığından ta ki bebeğim olana kadar. Büyükşehirde oturuyoruz ve kv ile birbirimize arabasız gidilmez ama evlerimiz çok ta uzak değil maalesef :( 10-15 günde bir görüştüğüm insanlar 8aydır bebeğim olduğundan beri bahane bulup bulup haftada 2 bazen 3 defa (bazende haftada 1 defa) görüşüyoruz. Önceleri bebek olmadan önce eşim gider görüşürdü tek başına.Şimdi oda yok eşimde tutturuyor beraber gidecez diye ve her hafta sonum bunlarla geçiyo.Artık bıktım.Özlemeden görüşmek insanı çok rahatsız ediyor. Sadece görüşmesi değil her gün de telefon ediyordu.Allahtan yüz vermedim ben artık onu hiç aramayınca kv bu sefer eşimi arar her gün.Her şeyi öğrenir.Çok meraklıdır kendisi nereye gittik ne yaptık ettik herşeyi bilmek ister.Üstelik ben çalışıyorum.Eğer çalışmasaydım eminim dahada rahatsızlık verecekti.Bu sefer evime gündüzleri gelmeye kalkacaktı. İnanın bıktım gelir eve çocuğumu bağıra çağıra iyice öpe öpe sever ki sevme şeklinden aşırı derecede rahatsızım dudağından öpüyordu bi ara uyardım öpmüyor derken dudağının kenarından öpmeye başladı bu seferde..Çocuğuma karışıp durmalar buna kısa giydirmeyin uzun giydirin falan filan... bıktım artık. Sizce görüşme sıklığı ne olmalı? ben kv ve kb ile çok farklıyım.Onlar gerçekten farklılar.Evlerine gittiğimde çok sıkılıyorum ettikleri sohbet beni boğuyor. Üstelik tvYe baksam izlediği kanallarda beni bğuyor şaştım kaldım ne yapacağımı.Kendi ailem 1 saat uzakta oturuyor. Ben kendi ailemle görüşemezsken sürekli bunlarla görüşmek canımı epey sıkıyor.Siz ne diyorsunuz görüşme sıklığı ne olmalı? Bu arada hafta içi çalışıyorum bir tek hafta sonum var ona göre yorum yapın.teşekkürler

ben olsam hafta içi bi akşam yemeğe gider yemekten sonrada hoop kalkarım hafta a sonumu orda harcamam.bende kendi anneme çalıştığım için haftada bir gidiyorum ama maalesef kaynanamı her gün görüyorum :(

şark dönüşü Ankaraya gidersek haftada 1 düşünüyorum, kendi ailemle de aynı şekilde, arada haftasonu piknikleri ya da başka aktiviteler olabilir ama her haftasonumu da onlara bağlayamam

Yüzyüze ayda bir defa görüşüyoruz biz..
Ben eşimi ailesine götüremiyorum..
Kendi evimizde rahat ediyormuş.
Çok görüşmemek için iki tarafa da evleri uzak tuttuk biz.
Keşke siz de öyle yapsaydınız...

Ne şanslısın sen.Benimki çok aileci.Bıktırdı ailesinden beni..offf offf.Ama acaba bir sınırlama mı getirsem haftada 1 defa senin ailenle görüşüyorsak 1 defada benim ailemle örüşecez diye.

valla bence on günde bir iki haftada bir, aynı yerlerde oturmayacağımız için böyle bi derdim yok şükür. telefonda da 2 haftada bir konuşuyoruz. nerdeyse bir aydır aramamıştım eşim verdi konuşurken hiç arayıp sormuyosun napıyosun nasılsın filan dedi, ben telefonda konuşmayı çok sevmiyorum anne dedim gel sabaha kadar yüzyüze konuşalım. daralıyorum valla telefonda bile, sürekli görüşmek ı ıh.

Böyle eşlerde varmış demek ki güzelmiş.

Ömrümün sonuna kadar yüzlerini görmesem aramam..
Ama aynı şehirdeymişsiniz..Hafta içi örn her çarşamba akşamımızı size ayırdık deyin..
Böylece görüşeceğiniz zaman konusunda bir sınırınız olur.Onlar da -eğer biraz laftan anlıyorsa-beklentilerini buna göre belirler..
Hafta sonu da temizlik yapacağım,kadın alacağım,annem gelecek vs.diyerek kendinize ayırabilirsiniz..

valla bence on günde bir iki haftada bir, aynı yerlerde oturmayacağımız için böyle bi derdim yok şükür. telefonda da 2 haftada bir konuşuyoruz. nerdeyse bir aydır aramamıştım eşim verdi konuşurken hiç arayıp sormuyosun napıyosun nasılsın filan dedi, ben telefonda konuşmayı çok sevmiyorum anne dedim gel sabaha kadar yüzyüze konuşalım. daralıyorum valla telefonda bile, sürekli görüşmek ı ıh.

aynı ben de öyleyim yüz yüze çenemden durulmaz ama telefonda başım ağrıyo kulaklarım uğulduyo bide ben konuşurken el kol ya da yüz mimiklerimi çok kullanırım yani yüz yüzeyken sana salak manyak deli de desem güler geçersin ki öyle muzurluklarım vardır ama telefonda kendimi iyi ifade edemediğimi düşünüyorum

herkesin kendine göre bir görüşme trafiği vardır.kimi hergün görüşür.kimi ayda bir.genel bir kuralı yoktur.:34:

yalnız kendi ailemle görüşemezken onlarla sık görüşmek canımı sıkıyor diyorsun da,kendi ailenle aynı şehirde olsan,eşim ailesiyle sık görüşemiyor diye kendi ailenle görüşmene de sınır koyacakmıydın:34:

ekstra bir durum yoksa haftada 1 gün gidiyoruz biz 4 günde bir ararım eşimin annesini ama az geliyor farkındayım haftada 1 gün ararsam çok sürmüyor laf sokması arayıp sorduğun yok diye.... kendi ailemede sürekli gidip gelme çabasında olmadığım için eşimden hiç az gidiyoruz lafını duymadım bazı arkadaşların yaptığı en büyük hata kendi aileleriyle sürekli vakit geçirmek isterken eşinin ailesine az gitmek istemeleri haliyle buda tepki görüyor bir şekilde dengeyi kurmak gerekiyor

öncelikle eşine de ailesine de şunu vurgula " çalıiıyorum ,eve ,çocuğa eşime hasretim vakit çok önemli her anımı onlarla değerlendirmek istiyorum":31:

hafta sonum anca BİZE yetiyor de :31:

ayrıca hafta 1 bazen 2 haftada bir gidin hafta içi o da.. yemeği ye kalk evine gel.

eşine de vurgula haftasonu ailecek vakit geçirelim de.:69:

Ben hiç aramam, o da beni aramaz
Bi sorundan dolayı değil, ben kimseyi aramam pek telefon muhabbetlerini sevmem ben
O da çağrı atar :1: eşim döner

Ziyaretlerine gidince görüyorum zaten, bu kadarı kafi bence :6:

Bi sorundan dolayı değil, ben kimseyi aramam pek telefon muhabbetlerini sevmem ben

:) oda güzelmiş bazen diyorum acaba biz gelinlere yaranılmıyormu dürüst olmak gerekirse ne yaparsa yapsın kayınvalideme birtürlü sıcaklık hissedemiyorum arayıp sormamda allah biliyor sırf başıma kakılmasın diye hiç içimden gelipte gerçekten merak edip aradığım olmadı çokmu kötü davranıyor bana hayır ama olmuyor işte sevemiyorum....

Böyle eşlerde varmış demek ki güzelmiş.

Ailesini sever sayar ama gitmek istemez.
Kendi evimizde rahat ediyor tabi..
İstediği gibi uzanıyor, sigarasını içiyor, tv izliyor :)
Keyfi yerinde kocişimin evimizde :)

Ama arada bi gitmek lazım bence.
Böyle de özlerler çocuklarını..
Anne babalar özlüyor da erkek çocuklar pek hissetmiyorlar bunu galiba..
Ben eşimden bunu anladım..

çekirgee senin bu hallerine bitiyorum ne kadar hoşsun kendine olan özsaygın süper!

biz de de ortada söz yok nişan yok erkek arkadaşım askerde ondan dolayı bi bağ oluştu ,bazen haftada 2 kere bile arıyolar bunalıyorum hep ilerde nolcak diye ...görüşme konusunda da hafta içi gidip bi gün de eğer arayabilrsn mesela canın istediği zaman nasılsınız falan diye memnun olabilir diyelim yalnız bazı şeyler adet haline gelince beklenio cidden eğer arıosan da her hafta aramıcan ki beklenti olmasın

:) oda güzelmiş bazen diyorum acaba biz gelinlere yaranılmıyormu dürüst olmak gerekirse ne yaparsa yapsın kayınvalideme birtürlü sıcaklık hissedemiyorum arayıp sormamda allah biliyor sırf başıma kakılmasın diye hiç içimden gelipte gerçekten merak edip aradığım olmadı çokmu kötü davranıyor bana hayır ama olmuyor işte sevemiyorum....

Yok ben kasti birşey yapmıyorum
Ona özel bi muamele de değil
Annemi de aramam mesela ( annem beni arar bazen, işteyim diye de çok sık olmaz bu )
Telefon muhabbetlerini sevmem çünkü
Ama işten erken mi çıktım, gider görürüm

Kaynanamları da ziyaretlerde görüyorum, öyle işte
Ama içinden gelmiyorsa sende arama bence, böyle hem arayıp hemde aman aslında hiç içimden gelmiyor demek daha tuhaf

çekirgee senin bu hallerine bitiyorum ne kadar hoşsun kendine olan özsaygın süper!

:17: Teşekkür ederim

Ama benim mizacım böyle
Yani kimse bana neden bizi aramıyosun diye sitem edemez
Ne zaman aradım ki ? Ya da kimi aradım da siz eksik kaldınız ki ? diyebilirim

Söz bile olmadan kaynana ile kanki canki olan gelin adayları, evlendikten sonra ay hep aramamı bekliyo bu kadın diye de sitem etmemeli mesela bence

Yok ben kasti birşey yapmıyorum
Ona özel bi muamele de değil
Annemi de aramam mesela ( annem beni arar bazen, işteyim diye de çok sık olmaz bu )
Telefon muhabbetlerini sevmem çünkü
Ama işten erken mi çıktım, gider görürüm

Kaynanamları da ziyaretlerde görüyorum, öyle işte
Ama içinden gelmiyorsa sende arama bence, böyle hem arayıp hemde aman aslında hiç içimden gelmiyor demek daha tuhaf

haklısın içinden gelmiyorsa aramamak lazım samimiyetsizlik oluyor ama hiç aramayıncada problem oluyor ben daha 1 gün olsun duymadım kayınvalidemden sağolsun iyi kız herşeyi yapıyor aramazsada aramasın oda onun karakteri demedi herşeyi yaparım sırf aramadığım için problem olur şunu anladımki kayınvalideni 10 yıl sırtında taşı bir gün indir o 1 günün lafını eder

Back
X