Mrb arkadaşlar ben aslında çok şikayetçi değildim görüşme sıklığından ta ki bebeğim olana kadar. Büyükşehirde oturuyoruz ve kv ile birbirimize arabasız gidilmez ama evlerimiz çok ta uzak değil maalesef

10-15 günde bir görüştüğüm insanlar 8aydır bebeğim olduğundan beri bahane bulup bulup haftada 2 bazen 3 defa (bazende haftada 1 defa) görüşüyoruz. Önceleri bebek olmadan önce eşim gider görüşürdü tek başına.Şimdi oda yok eşimde tutturuyor beraber gidecez diye ve her hafta sonum bunlarla geçiyo.Artık bıktım.Özlemeden görüşmek insanı çok rahatsız ediyor. Sadece görüşmesi değil her gün de telefon ediyordu.Allahtan yüz vermedim ben artık onu hiç aramayınca kv bu sefer eşimi arar her gün.Her şeyi öğrenir.Çok meraklıdır kendisi nereye gittik ne yaptık ettik herşeyi bilmek ister.Üstelik ben çalışıyorum.Eğer çalışmasaydım eminim dahada rahatsızlık verecekti.Bu sefer evime gündüzleri gelmeye kalkacaktı. İnanın bıktım gelir eve çocuğumu bağıra çağıra iyice öpe öpe sever ki sevme şeklinden aşırı derecede rahatsızım dudağından öpüyordu bi ara uyardım öpmüyor derken dudağının kenarından öpmeye başladı bu seferde..Çocuğuma karışıp durmalar buna kısa giydirmeyin uzun giydirin falan filan... bıktım artık. Sizce görüşme sıklığı ne olmalı? ben kv ve kb ile çok farklıyım.Onlar gerçekten farklılar.Evlerine gittiğimde çok sıkılıyorum ettikleri sohbet beni boğuyor. Üstelik tvYe baksam izlediği kanallarda beni bğuyor şaştım kaldım ne yapacağımı.Kendi ailem 1 saat uzakta oturuyor. Ben kendi ailemle görüşemezsken sürekli bunlarla görüşmek canımı epey sıkıyor.Siz ne diyorsunuz görüşme sıklığı ne olmalı? Bu arada hafta içi çalışıyorum bir tek hafta sonum var ona göre yorum yapın.teşekkürler