Kayınvalide ile oturanlar

Evet bende aynı evde oturdum ama en güzel yillarim orda heba oldu ev ev üstüne olmuyor umarim taşınırsınız

Ben de evlenmeden önce eşim anneme bakar mısın dedi. Bakarım dedim. Ne bileyim abisinin paketi bırakıp kaçacağını. Şimdilik ayrıyız ama eşime ufaktan söylemeye başladım. Ben bakarım bende sorun olmaz. Başkaları napıcak bakalım dedim. En son da açık açık altı aya böleriz dedim. Kardeşime bağlı dedi. Niye dedim. O hanımıyla pazarlık yapmamış mı dedim. Anlıyo bal gibi. Kızlar, Allah rızası için bakarım kaynanaya ama enayi de değilim. Bu nedir böyle... ben yeni evlikardeşleri ooo uzun yıllar evliler. Çoluk çocuk hep büyümüş. Dur bakalım benim koca yuvasını düşünebilecek mi? Zira kardeşleri kendi yuvalarına öncelik vermişler. Umarım kocam salak çıkmaz.

temizliğe giderim garsonluk yaparım bimde bir yıl yemek alayım ama kayınvalidemle oturmam. Allah beni korusun binlerce amin. bunun kötülükle iyilikle alakası yok. eşiniz de yabancı ama onunla yuva kurdunuz eşiniz onu sonuçta siz seçtiniz. ama annesi kapalı çuvalda kedi gibi. sonradan tanıdınız. yabancı kişiyle oturmak zor. benim tavsiyem acayıp aç kalma durumu yoksa bence oturmayın

en güzel cevap, size de Allah sabır versin

Mesela hangi konularda anlayışsız ?

Kisa sureligine gitmissiniz ve onun kurulu düzenine yerlesmissiniz , bunu gözden çıkarmayın.

Kv.biz size bir yıllığına gelse ne kadar anlayışlı olurdunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…