- 28 Mart 2019
- 83
- 76
- 3
- 30
Çok fenasnnnnnKocan evde yokken iki surat yap soguk davran muhatap olma bak nasil anlayisli oluyo
Bu erkekler sizin kabul edip yaşadıklarınızı çektiklerinizi eşinin ailesinde 1 saatliğine katlanırmi acaba?sanmıyorum.
Çok haklısınız pembe tokam..Allah aşkına işsiz güçsüz evi geçindiremeyecek adamlarla evleniyor kızlarımız.sonra kayınvalide evde rahat ettirmiyor.e iyi de kadınin düzenine evine gelmişsiniz.sonra kalkıp çay koymak yemek yapmak zor geliyor batıyor insana tabi.çünkü anne baba su getir dese off diyen kız kocasının annesi babası için aksam yemeği menüsü oluşturuyor.
Tepkim size değil konu sahibi.sizin maddi durumdan farklı bir sebebiniz varmış zaten.kaldıki siz bile 1 sene sonra evlenebilirdiniz.o bir sene bunları çekmekten sinir bozmaktansa.
Yorumları okurken denk geldim.bazı kızlarımızda kendi eliyle etmiş yani.tamamAllah veriyor da.hem ev yok evleniliyor.borç harç içinde.çalışma yok, eşin aldıgı maaş belli.kayınvalide ile oturuyorsun.bakalım kayınvalide seni istiyor mu kendi düzenine bakalim.oģlu için katlanıyor herkes.e bu durum kayınvalidelerin de sinirini bozuyor haliyle.iki taraf da geriliyor kavga çıkıyor.
Bu erkekler sizin kabul edip yaşadıklarınızı çektiklerinizi eşinin ailesinde 1 saatliğine katlanırmi acaba?sanmıyorum.
Kayinpederimin emekliliğine 1 yıl war diye kabul ettim canım..yani yıl sonuna kadar..aman diyim korun.. zincirlere vur, celik kemerler tak ne yap ne et sakin hamile kalsam mi diye dusunme.. onun yillardir kendi duzeni oldugu icin ayni devam etsin istiyordur kotu niyeti yoktur, ev kendi duzeninden cikinca bu sefer o kendini yabanci hissediyordur.. amma cocuuk icin acele etme bence ve de bir sure derken mesela ne kadar bir sure belli mi ne olana kadar oturacaksin
ooooKayinpederimin emekliliğine 1 yıl war diye kabul ettim canım..yani yıl sonuna kadar..
oooo super 1 yil dolmaya yaklasirken sen ev bakmalra basla mesajiver :)Kayinpederimin emekliliğine 1 yıl war diye kabul ettim canım..yani yıl sonuna kadar..
oooo
oooo super 1 yil dolmaya yaklasirken sen ev bakmalra basla mesajiver :)
Ben tam 5 yil aynı evde yaşadım benim Kaynana çok fenaydi tabi bende sert bi yapıya sahip olunca haliyle hep kavga gürültü oldu evin içinde. 2 yıldır ayırdım evi çok şükür darısı senin başınaÇok haklısınız onun bir düzeni wardi zaten bende kendime özel biseylerim olsun istiyorum biraz zor bir durum..(
Bende 7 yil kaldım sürekli tartışma 4 aydır ayrıldık hala karışıyor. Ve tartisiyorusBen tam 5 yil aynı evde yaşadım benim Kaynana çok fenaydi tabi bende sert bi yapıya sahip olunca haliyle hep kavga gürültü oldu evin içinde. 2 yıldır ayırdım evi çok şükür darısı senin başına
Söz uçar yazı kalır demişler :)30 yaşındayım canım..ewlilikte anlaşma olmaz ama 1 yıl kadar diye anlaşmıştık..
Huzursuzluk yaratıp bundan keyif alanlardan mıydı? Anlamıyorum sürekli huzursuzluk çıkarmalarınaBende 7 yil kaldım sürekli tartışma 4 aydır ayrıldık hala karışıyor. Ve tartisiyorus
Kayinbederim cok sever beni kiskancinda deli oluyordu sürekli zorun çıkarıyordu iş yapmadigimi dile getiriyordu bende sinirlenip yemek yetmezdim yemin edrim yemedimde oyle hoşuma gidiyorduHuzursuzluk yaratıp bundan keyif alanlardan mıydı? Anlamıyorum sürekli huzursuzluk çıkarmalarına
Peygamber sabrı varmış sende deKayinbederim cok sever beni kiskancinda deli oluyordu sürekli zorun çıkarıyordu iş yapmadigimi dile getiriyordu bende sinirlenip yemek yetmezdim yemin edrim yemedimde oyle hoşuma gidiyordu
Ben ayrılınca hele ki çocuk sahibi olunca kıymete bindim.Tabi aramız çok uzak gelme gitme olmuyor yılda bir yada 2 defa biz gidiyoruz o kadar. Şimdi de beni arayıp eltimi kötüluyorBende 7 yil kaldım sürekli tartışma 4 aydır ayrıldık hala karışıyor. Ve tartisiyorus
Çocukta vardı kıymet yoktu cnm benimde karşılıklı daireler her şeye karisirBen ayrılınca hele ki çocuk sahibi olunca kıymete bindim.Tabi aramız çok uzak gelme gitme olmuyor yılda bir yada 2 defa biz gidiyoruz o kadar. Şimdi de beni arayıp eltimi kötüluyor
Gidecek başka yer yok muydu be kuzum kadının yamacına geçmişsinÇocukta vardı kıymet yoktu cnm benimde karşılıklı daireler her şeye karisir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?