Kayınvalide ile oturanlar

Çok haklısınız pembe tokam..

ya hangi akla hizmet kabul ediyorsunuz kayınvalideyle aynı evde oturmayı ? Evlilik olmaz ki o. Burada defalarca konu açılıyor. Kendine ev açamayan adamlarla evlenmeyin lütfen.

Kayinpederimin emekliliğine 1 yıl war diye kabul ettim canım..yani yıl sonuna kadar..

Çok haklısınız onun bir düzeni wardi zaten bende kendime özel biseylerim olsun istiyorum biraz zor bir durum.. (
Ben tam 5 yil aynı evde yaşadım benim Kaynana çok fenaydi tabi bende sert bi yapıya sahip olunca haliyle hep kavga gürültü oldu evin içinde. 2 yıldır ayırdım evi çok şükür darısı senin başına

Cnn benim senin isteklerin başlayınca eşinle gezip bir yere gittiğinde biter isterse melek olsun kaynanayla anlaşmak ımkansız

Bende 7 yil kaldım sürekli tartışma 4 aydır ayrıldık hala karışıyor. Ve tartisiyorus

Huzursuzluk yaratıp bundan keyif alanlardan mıydı? Anlamıyorum sürekli huzursuzluk çıkarmalarına
Kayinbederim cok sever beni kiskancinda deli oluyordu sürekli zorun çıkarıyordu iş yapmadigimi dile getiriyordu bende sinirlenip yemek yetmezdim yemin edrim yemedimde oyle hoşuma gidiyordu

Bende 7 yil kaldım sürekli tartışma 4 aydır ayrıldık hala karışıyor. Ve tartisiyorus
Ben ayrılınca hele ki çocuk sahibi olunca kıymete bindim.Tabi aramız çok uzak gelme gitme olmuyor yılda bir yada 2 defa biz gidiyoruz o kadar. Şimdi de beni arayıp eltimi kötüluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…