Kayınvalide ile oturanlar

Allah aşkına işsiz güçsüz evi geçindiremeyecek adamlarla evleniyor kızlarımız.sonra kayınvalide evde rahat ettirmiyor.e iyi de kadınin düzenine evine gelmişsiniz.sonra kalkıp çay koymak yemek yapmak zor geliyor batıyor insana tabi.çünkü anne baba su getir dese off diyen kız kocasının annesi babası için aksam yemeği menüsü oluşturuyor.

Tepkim size değil konu sahibi.sizin maddi durumdan farklı bir sebebiniz varmış zaten.kaldıki siz bile 1 sene sonra evlenebilirdiniz.o bir sene bunları çekmekten sinir bozmaktansa.

Yorumları okurken denk geldim.bazı kızlarımızda kendi eliyle etmiş yani.tamamAllah veriyor da.hem ev yok evleniliyor.borç harç içinde.çalışma yok, eşin aldıgı maaş belli.kayınvalide ile oturuyorsun.bakalım kayınvalide seni istiyor mu kendi düzenine bakalim.oģlu için katlanıyor herkes.e bu durum kayınvalidelerin de sinirini bozuyor haliyle.iki taraf da geriliyor kavga çıkıyor.
Çok haklısınız pembe tokam.. 👍

ya hangi akla hizmet kabul ediyorsunuz kayınvalideyle aynı evde oturmayı ? Evlilik olmaz ki o. Burada defalarca konu açılıyor. Kendine ev açamayan adamlarla evlenmeyin lütfen.

aman diyim korun.. zincirlere vur, celik kemerler tak ne yap ne et sakin hamile kalsam mi diye dusunme.. onun yillardir kendi duzeni oldugu icin ayni devam etsin istiyordur kotu niyeti yoktur, ev kendi duzeninden cikinca bu sefer o kendini yabanci hissediyordur.. amma cocuuk icin acele etme bence ve de bir sure derken mesela ne kadar bir sure belli mi ne olana kadar oturacaksin
Kayinpederimin emekliliğine 1 yıl war diye kabul ettim canım..yani yıl sonuna kadar..

Çok haklısınız onun bir düzeni wardi zaten bende kendime özel biseylerim olsun istiyorum biraz zor bir durum.. :KK43:(
Ben tam 5 yil aynı evde yaşadım benim Kaynana çok fenaydi tabi bende sert bi yapıya sahip olunca haliyle hep kavga gürültü oldu evin içinde. 2 yıldır ayırdım evi çok şükür darısı senin başına

Cnn benim senin isteklerin başlayınca eşinle gezip bir yere gittiğinde biter isterse melek olsun kaynanayla anlaşmak ımkansız

Ben tam 5 yil aynı evde yaşadım benim Kaynana çok fenaydi tabi bende sert bi yapıya sahip olunca haliyle hep kavga gürültü oldu evin içinde. 2 yıldır ayırdım evi çok şükür darısı senin başına
Bende 7 yil kaldım sürekli tartışma 4 aydır ayrıldık hala karışıyor. Ve tartisiyorus

Huzursuzluk yaratıp bundan keyif alanlardan mıydı? Anlamıyorum sürekli huzursuzluk çıkarmalarına
Kayinbederim cok sever beni kiskancinda deli oluyordu sürekli zorun çıkarıyordu iş yapmadigimi dile getiriyordu bende sinirlenip yemek yetmezdim yemin edrim yemedimde oyle hoşuma gidiyordu

Bende 7 yil kaldım sürekli tartışma 4 aydır ayrıldık hala karışıyor. Ve tartisiyorus
Ben ayrılınca hele ki çocuk sahibi olunca kıymete bindim.Tabi aramız çok uzak gelme gitme olmuyor yılda bir yada 2 defa biz gidiyoruz o kadar. Şimdi de beni arayıp eltimi kötüluyor

Back
X