kayinvalide ile yaşamak. .fikirlerinize ihtiyacım var

Nisanlima 2 yol sundum arkadaşlar tahmin edebileceginiz gibi bu yollar.haber bekliyorum kısmet dedim artık.

Canım kayınvaldenin sağlık sorunu olur anlarım bakıma ihtiyacı olur anlarım. Bunların dışında keyfi içiçe yaşamak sıkıntılı. İki taraf ne kadar dikkat ederse etsin insanın sıkıntılı depresif olduğu anlar elbet olur. Bunlar gereksiz alınganlıklar yaratır. Kaldı ki eşinle rahat bir kavga bile edemezsin. Senden önce bunu görmüş geçirmiş biri olarak kayınvalideninin düşünmesi gerekirdi. Bence aileni dinle....

insan kendi oz annesiyle bile ayni evde sikintilar yasayabiliyorken, bir baskasinin annesiyle birlikte ayni evde olamk akil kari degil.
sakat mi, eli ayagi yok mu, bakima mi muhtac, nedir.
ayrica nisanlini yari yoda birakmak dusuncesine odaklanacagina, kendi hayatina, kendi hayatinin yarida kalmasina, mut ya da mutsuz olma olasiliklarini degerlendirsen, daha iyi edersin. hayat senin.

Sen herseyi kabul etmisin hata yapmisin ev ev ustune olmaz esylerini bile kaynanan sececek evlendiginde kacta uyup uyandigina ne yemek yaptigina nereye gittigine kac para harcadiginda afedersin ne kadar sik banyo yaptigina bunlar yeni evli demiycek hrp ben diycek isin cok zor ailenu dinle derim

Cok merak ettim, bu konuyu nerden buldunuz, niye hortlattiniz?

Bende ayrildim canim. Nisanlimdan Allah hayirlisiji versin

Allah hayirlisni nasip etsin simdiden sonra.ilerde ne kdr dgru bi krar aldgni goreceksin.keske zamaninda bende bu kadr cesur olabilseydim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…