• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide ile...

Kayınvalide evindee 1 yıl gibi geçici bir süre yaşama durumumuz var. Allah var iyi niyetli sakin uyumlu yardımcı kadın. Fakat bina aile binası diğer oğlu, babanne hala amca aynı binada. Sürekli içli dışlı olamayı seviyorlar.
Kayınvalidesi iyi olduğu halde sorun yaşar mıyız? Yapabilir miyiz kayınvalide ile aynı evde? Var mı böyle yaşayan. Kararsız kaldım. E hayat pahalı şartlar zor.
Ne kadar iyi olursa olsun mutlakaki sorun cikiyor.

Benim bi arkadaşım seneler önce evlendi isteme aksami oglan tarafi son oglum bi sene bizle otursunlar bi sene dolar dolmaz evleri ayircaz dediler kizin annesi teyzeleri ben çok dil doktuk kız kabul etti üç seneye kotu olup zar zor ayırdılar evi kız evliliğinden bişey anlamadi herkesi kastetmiyorum ama zaten evliligin ilk üç beş ayi canimli cicimli geciyo sonrasi monoton hayat sizinki daha başlamadan cümbür cemaat monoton hayat evlenip onların evinde bekliceginize babanizin evinde bekleyin o arada sikismadanda eksiklerinizi yaparsınız hem siz hem nisanliniz evlenincede borçsuz harcsiz kafa rahat evlenmiş olursunuz

zor ama anlaşmak gerek kalabalık yaşamakta guzel ben kaybana kayınbaba ve kayınbiraderimle yaşıyorum. anlaşmam guzel huylarını çozunce herşey yolunda gidiyor ilk bir sene zor oluyor ama sonra daha kolay. 3senedir yaşıyorum 40gunluk bi bebeğimde oldu. karekteriyle alakalı kişinin anlaşmak.

Nisan uzasa ne olacak ki ? Bir yil daha uzat nisani atli mi kovaliyor arkanizdan ? :KK14:
Yapma kayinvalide ne kadar iyi olursa olsun oturma ayni evde.. Vallahi anlamis degilim bu evlenme olayinda acele edenleri

bi arkadasim var kayinvalide yanina girdi cocuk olana kadar hala cikaramadilar..
ayri evide var ama cok seviyor esinin ailesini..
her bakimdan anlasiyorlar.. cok mutlu evine bile gitmek istemiyor.. gidince ertesi gun geri kayinvalidesine gidiyor..

bu kadar olumsuz ornegin arasinda bir tane olumlu ornek yazayim dedim.. :)

ama bana sorarsan yinede bekle derim bastan iliskinizi yipratmayin..
cok samimi olmayin.. istedigi kadar iyi olsun oz annenle bile anlasamiyor bazen insan..
yukarida verdigim ornek sadece istisnaydi :)
milyonda bir yani :.)

zor ama anlaşmak gerek kalabalık yaşamakta guzel ben kaybana kayınbaba ve kayınbiraderimle yaşıyorum. anlaşmam guzel huylarını çozunce herşey yolunda gidiyor ilk bir sene zor oluyor ama sonra daha kolay. 3senedir yaşıyorum 40gunluk bi bebeğimde oldu. karekteriyle alakalı kişinin anlaşmak.
kusura bakmada ne acidan güzel? esinle bir özeliniz yok?! sevismek bile sorun sesiz sinemami oynuyorsunnuz? gusule kalksan herkes duyacak. evin icinde rahatca istedigin kiyafetle dolasamazsin evlilkk degil ki bu

2 Sene bile bekleyecek olsam kaynanayla oturmam.yada soyle dusun kendi annenle oturdugunu? Ayni sey:işsiz:yeni evli insanlar tek baslarina yasamali :KK73::KK74:

Valla kisiligine bagli bu.
Eger ozgurlugune rahatligina duskunsen kesinlikle kabul etme biraz daha bekleyip ayri eve cikin.
Eger diyosan uyumluyum sulaleye uyarim köleleri olurum ozaman buyrun beraber kalin kv ile. :deli:

Ki tavsiye etmem tecrube olarak. Yani evlilikte ayri evin oldugunda esinle basbasa kalirsin istediginde yada tartisma oldugunda kendi aranizda tartisabilmek sonra barisabilmek fln, bazen rahatca ayaklarini uzatip pijamalarinla kahve icip evi batirip geri temizlemek keyif veriyo valla. Ooo ayri evin keyiflerini anlatalim istersen belki kararin degisir :KK14:

Ilk once mahremiyet geliyor benim aklima bu konularda ya.

Dusunsene hadi yan binadaki kv yatak odasi seslerimizi duymasin diye yatk odani ona gore secersin( birlesik duvara en uzak odayi).
Ama dusun bi.
Asagida hala, yanda amca, ustte kv.
Ohaaaa.
Cuss.
Siz bence birbirnize bile dokunmayin. Telepati yoluyla sevisin.

Dusunsene hadi yan binadaki kv yatak odasi seslerimizi duymasin diye yatk odani ona gore secersin( birlesik duvara en uzak odayi).
Ama dusun bi.
Ohaaaa.
Cuss.

Bide gizli gizli o banyoya girmek yokmu. Sessizce duymasinlar.. derken fiişşt su sesi gelince hersey biter.:deli::KK70:
Haydin halaya:halay:

Bide gizli gizli o banyoya girmek yokmu. Sessizce duymasinlar.. derken fiişşt su sesi gelince hersey biter.:deli::KK70:
Haydin halaya:halay:

Haydi halaya tey tey teyy.
Bide dusun borular patliyormus apartmanin, kapiyi calip kv/ dayi/ hala " sizde amma banyo yaptiniz haaa, borular patladi evimizi su goturdu" diyormus.
Deve kusu ol basini kuma gom bogulana kadar :KK70:

Aklın varsa koşarak uzaklas bizede bi sene dediler ben aptalligima ettim annem bana yapamazsın dedii evde kalmış gibi yaparım dedim gittim yapamadım kavga gürültü evden nasıl ayrilicagimizi şaşırdık esimle ne onların düzenini Boz nede kendi bir sene senin en değerli zamanin herseyin tadını çıkarıp hevesli olucagin zaman onu orda öldürme boşanma sebebi bu bence yapma yaşayan biri olarak söylüyorum benim kV kanatsız Melek ti evlendim Zebani oldu kadın bide hamile kalırsın benim gibi misss

Ama dusun bi.
Ohaaaa.
Cuss.
aynen o yüzden ayni evde oturanlari hic anlamis degilim. nasil sey yapiyorlar ardindanda banyo akil alcak gibi degil

Back
X