şimdi benim kv beni istemedi hiç. bana da ona göre davrandı. 8 senedir evliyim 5 sene de öncesi var hala tam kabullenmiş değil.
onun dışında evet bizde de baba dediğim dedik, otoriter, buluttan nem kapan, hemen kendini dolduruşa getirebilen ve kv nin rahat doldurabildigi biri.
ilk önce kpi esimi ve kaynımi sürekli doldurdu. bana düşman gibi davrandılar uzun bi süre. Her yaptığım şeyin altında bi maraz aradılar bulamayınca şaşırdılar. sadece eşimle tartisirdik bu şeyler yüzünden.
mesela evime gelirdi yer içer oturur giderdi. eşim arabayla bırakırdı. giderken yolda ağlar bana söyle yaptı boyle yaptı falan diye anlatırmış. hepsi yalan ayni şekilde diğerlerine de ağlarmış böyle.
kpss için dershaneye gidiyodum derste olduğumu bildiği saatlerde arardı. açamazdim sonra eşim arardı sinirle kavga ederdik. noteri aradım açmadı diye ağlarmış meğer. telefon çekmezdi evde, ulaşamayınca yine esimi arar, telefonunu acmiyo dermiş yine kavga

eşim de yüzün gülmüyor napti benim annem babam sana derdi
ailesinin özellikle annesinin tacizleri, annesinin yalanları, iftiraları, memnuniyetsizligi hiç bitmedi. arabaya binip onlara giderken stresten burnum kanamaya başlamıştı.
şimdi
C
Calcifer
in dediği yere geleyim:)
hala elinden geleni yapar kv pes etmedi

bana telefon etmezler, ben aramam, esimi ararlarsa 10 kerede bir kez konuşuruz.
eşim beni ailesiyle yalnız bırakmaz. onların evindeysek arkadaşlarıyla bile bulusmaz markete bile bensiz gitmez.
beni sürekli eşime şikayet etmeler bitti.
evime geleceklerse eşim isten izin alır evde olacağı zamana denk getirir.
haber vermeden sürpriz şekilde gelip gitmeler bitti.
emrivaki şekilde hareket etmeler bizim adımıza bizimle plan yapmalar bitti.
sürekli arayıp napiyosunuz neredesiniz gibi hesap sormalar azarlamalar bitti.
nerde ne kadar kalacagimiza karışmak bizde adet böyle demek bitti. sizin hesabınıza nasıl geliyorsa öyle yapın yavrumlar geldi.
daha da var ama benim için önemli olanlar genel olarak bunlardı.
bide şuursuz bi kv varsa asla tam düzelme olmaz. ben doğum yaptım eve geldim kv arayan herkese noter iyi de x çok yoruldu uykusuz kaldı diyodu. sabaha kadar sancı çekip doğum yapan ben yorulan oğlu