benim kv min ortası yok ya hep ya hiç ya vıç vıç içli dışlı olacaksın ya ipleri koparacaksın öyle ben yaptım oldu demekle olmuyo laftan imadan sözden yapma etme demekten anlamıyo artık defalarca kavga edildi birazcık aklı olsa ya ben kendimi geri çekeyim diyeceğine iyice cıvıklaştı yani başına gelmeyen bilemez demek ki sizin kv niz gururlu kadınmışki ker işe karışıp sizi sıkmıyo yerini hududunu biliyo
Canim bende ayni durumdayim..onceleri dul kadi diye hep destek olmak istedim surekli moral vermeye calistim ki kayinpederim vefaat etmeden once adama ne hakaretler ne kotu tavirlar sergilemisti, sadece ve sadece isleri iyi gitmedi diye..
Sonrasinda arkasindan hergun konustugu eltimle yuzyuzeyken inanilmaz iyi davrandigini gordum insanlarin arkasindan konusup suratina canim cicim yaptigini gordum ve en son olarak babam beyin kanamasi gecirip can cekisirken ben seyahatime gidemedim diye evde surat asip babanin ciddimiki durumu dedigini gordum, dolayisiyla insanda ne saygi ne sevgi birakmadi..
Hala utanmadan haftdada yada en fazla 10gunde bir en az iki-3 gun bizde kaldir laflar sokar evdeki gorevliyi kendi elemani gibi kullanir, kendi capinda vaazlar verir herseye karisir sorasundada herkes bana nasil izin veriyosun tavir koy der..32 yasindayim 65 yasinda kadina yol yordam ogretmeyi kendime yakistiramiyorum, terslemeyide ama malesef bunu yapmak zorunda birakiyor beni.."evli bir ciftin evinde saglik vs gibi onemli bir hadise olmadikca ve ayni sehirdeyse surekli yatili kalma israrini anlayamiyorum?