Sen benım neler yasadıgımı bir bilsen belkide seninkiler yanında ucup gidicekler ve sadece yandıgım sey onu kayle alıp evliligimin en güzel yıllarımı eşimle tartışmakla kendımı aklamakla ugrasmakla gecirdim ona yanıyorum oyuzden sana takmamanı öneririm.Boşver cnm herşey düzelir sıkma tatlı canını kimse için deymiyor çünkü fazla kayle almamaya çaliş ozaman daha çok cıldırıyorlar çünkü onları kayle alınca bak ben naparsam çekiniyo sitres yapıyo ohhh ne güzel diyorlar ondan bırazcık ta olsa takma kendine yazık bıraz umursama kendını daha ıyı hıssedersın herseye inat kocana sıkı sarıl belki o zaman oda anlar bazı şeyleri.[/QUOT
insallah bende senin gibi atlatırım.. şimdi üzülüyorum zaten evliliğimin en güzel yılları heba oldu diye. oysa ne hayallarim vardı... psikolojim çok bozuldu. dediğim gibi kendime güvenim bitti. kayle almamaya çalışacağım ama bu korku nasıl gidecek içimden
Sen cökersen kendınede yardımcı olamazsın sonucta 1 cocugun var senın onun için dimdik durmalısın bence.Esin sana eyer annem bızle yasıycak gıbı seylerle gelırse sakın bır sekılde anlatmanı ve kırmadan esını ıstemedıgını anlatmaya calıs.Sen onun korkusunu yasıycana niye onlar senın korkunla yasamasınlar bırazda buna izin ver kendıne bukadar yüklenme bence herseyi sen yapamazssın bıraz eşindende destek alıcaksın.Bütün yük sendeymiş gibi almış basını gıdıyorsun yapma yıpratma kendını eşine kayın valideni sevdigini fakat aynı evde olmıycanı anlatmaya caliş paylaşmaya caliş ne sen kırıl ne baskası hayatı hep tek yaşama senin kocaman bir ailen var onun için korkmaman gerek.At korkunu herşey olucagına varır sen korkuya korkuyla cevap verme ki yene bilesin canım