bende melekte olsa kyınvalide ile oturmama taraftarıyım..istina durumlar hariç tabikide..insan evinde donla gezer ,yayılır tv izler.ben özelimi evimin her köşesinde yaşayamıcaksam ne anlamı var ki evliliğin?.. eli ayağı tutuyorsa otursun evinde..
ha bide ortalık karıştırıp, mutluluğumu boğazıma dizeceksee, kocamla aramı bozacaksaa uzak olsunn!..
kayınvalidemin banada dengesiz haraketleri var.Aslada cvp vermem söyledikleride asla umrumda olmaz.. ama sakin kırılgan,üzülmüş bir dille, eşimin başının etini yemeden ona anlatırım.o gerekeni yapar lafını söyler yani? mağduru oynarım.. ister ana olsun ister baba olsun isterse ben olayım..haksızsam banada der seninde yanlışın şu der..eşimin bu özelliğini çok seviyorum. yani hakkaniyetli davranır..
Allah sabır versin size..sizde eşinize gereğinden fazla iyi davranın ve annesine karşı mağduru,ezileni oynayın..sonuçta kötüde olsa annesi atamaz yani.Kendi tarafınıza çekin eşinizi.uygun bi şekildede bi arada yapamayacağınızı söyleyin..bazı erkeklerin annesi ya gözü görmez hatasını.Bizde kavga ederek söyleyince hemen anneci oluyorlar,ezdirmemeye çalışıyorlar. bende bu taktik işe yaradı hayatımızı zindan etmeden yaşıyoruz..
Allah yardımcınız olsun
Ben birazcik tavrimi ortaya koysam kayinvalidemin surati birden degisir. Aglamakli olur sonra esim evde fazlasiyla hesabini sorar kendi tarafima nasil cekiyim bilmiyorum.