• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalide krizi!!

Babası da mı aynı şekilde davranıyor ?

Yok o öyle değil , o evin bütçesiyle ilgili daha çok
sen ne kadar kazandın ? Oğlum senden çok kazanıyor derdinde
butce planlama departmaninda
allahtan durduk yere hakaret etmiyor ya o yeterli :KK54::KK54:

Yok o öyle değil , o evin bütçesiyle ilgili daha çok
sen ne kadar kazandın ? Oğlum senden çok kazanıyor derdinde
butce planlama departmaninda
allahtan durduk yere hakaret etmiyor ya o yeterli :KK54::KK54:
Hey Allahım ya güldürdün beni , neyse buna şükür diyelim : )

O zaman sana sabır diliyorum , bol bol dua et . Senin için çabucak sıkıntısız geçer umarım . Allah yardımcın olsun .

Siz ağırlığınızı korun, mümkün olduğunca sakin kalın ve iyi ağırlayın. Bu sizin güzelliğinizdir..

Tamam eşiniz için katlanın deniliyorda ben bu düşünceye katılmıyorum, katılamıyorum.. Eşin senin için katlanır mı sanmıyorum... Yani eşine annen böyle hakaretler etse eşin gelmesine müsade eder mi hayır.. Eşinin yanında bile sana hakaret ediyor ama yine de geliyo ne güzel ya erkek annesi olmak...

Çok haklısın ama ben birsey desem mesela niye böyle diyorsunuz desem ağlama krizleri, sinir krizleri geçiriyor
Yukarı tukursen bıyık aşağı tukursen sakal misali :KK55::KK55::KK55: cadı gelin istesem de olamıyorum ki ayol
Hakaret derken ne diyor mesela ?
Bazi kaptislerini fazla abartiyor olmayasin ?
Bosuna kendini atesliyorsun gibime geliyor. Emin ol bu yuzden gerilmeye bile deymez. Duyma gec.

Hakaret derken ne diyor mesela ?
Bazi kaptislerini fazla abartiyor olmayasin ?
Bosuna kendini atesliyorsun gibime geliyor. Emin ol bu yuzden gerilmeye bile deymez. Duyma gec.

mesela hicbirsey yok kahve içerken hop" yani biz size geldik siz elinizle sarma sardiniz makinesi var bunun görgusuz musunuz nesiniz'' ya da aptalsin oğlum senden daha zeki gibi laflar
ailemi bi küçük görmeler falan
emin olabilirsiniz fazlası var ve cok fazla yalanı var mesela bi keresinde beni kötülerken üzerine gitmisim duyuyorum benim hakkında konuştuğunu arkası dönük beni farketmiyor. Oturdum masaya hayırdır ne konuşuyorsunuz devam edin dedim orada bana ağzına gelen lafları söyledi ne manyakligim kaldi ne aptalligim gülüp geçiyormusum gibi davranıyor um ama yalnız kaldığımda kendi kendimi içten yiyorum.

Tamam eşiniz için katlanın deniliyorda ben bu düşünceye katılmıyorum, katılamıyorum.. Eşin senin için katlanır mı sanmıyorum... Yani eşine annen böyle hakaretler etse eşin gelmesine müsade eder mi hayır.. Eşinin yanında bile sana hakaret ediyor ama yine de geliyo ne güzel ya erkek annesi olmak...

Haklısınız ama problemli birisi yani eşimde bunun farkında sürekli bi alttan al baskısı diğer çocuğuyla gorusmuyorlar zaten . Kendi ailesinde kavgalı olmadığı insan yok birsey diyemiyorum ciddiye almıyor gibi gorunsensemde çok üzülüyorum . Yani o oh be rahatladım diyip gidiyor ben üzüntümle başbaşa kalıyorum.

Selam kızlar ;
Başlıktanda anlaşıldığı üzere benden ölesiye nefret eden bir kayınvalideye sahibim. Yani bazen nefreti beni korkutmuyor desem yalan olur. Böyle bir entrikalar, oyunlar,yalanlar, inkarlar başımı döndürüyor...Sanırsın muhteşem yüzyıl setindeyiz..
Öncelikle birbirimizi hiç aramayız..Yani bu durum 1 yıldır böyle . Ben ilk zamanlarda cahil ve toyluk dönemlerimde aramaya çalışıyordum. Tatil planlarıma dahil edip o tatili kendime zehir ediyordum. Sonra baktım ki adeta bir canavara, sinir topuna dönüşüyorum, bende artık aramayı kestim.
Büyük patlama yapacak sorunum ise sömestr tatilinde bize geliceklermiş. Eşimin ailesi bürokrat havasında takılan insanlar. Gelişleri için havaalanına bando takımı tutup gitsem zevkten dört köşe olurlar.:KK59: :KK53::KK53:
Neyse bizde evde olcaz koca 10 gün
nasıl geçicek ? Akıl sağlığımı nasıl korurum?
Gelişleri için beni aramadı bu arada eşimle konuşmuşlar ..ilk defa geliyorlar evimize.. acaba ablamın nişanı olacakmış diyip memlekete gitsem onlar gidince de ''ayy nişanı iptal ettik tüh tüh tüh!! diyip geri mi dönsem ? :KK59::KK59::KK59:kızlar cidden bana bir akıl verin En Büyük KKEn Büyük KK

canim kocam asla anneci degildir hep beni tutar e bu durumda kv yede catlamak duser :)) seninle ayni durumda olan biri olarak yaziyorum ki kocamin bana gelecek her tasa payini verecegini bilsem de asla onlari o kadar uzun sure yanliz birakmazdim entrikaci biriyle annesi bile olsa...

ipleri elde tutmak gerek, unutma orasi senin evin senin kalen ! kaleni birakip kacamazsin. orada senin kurallarin gecerli. asla duzeninden taviz verme. evin hanimi sensin ve hic bi yere gidemezsin.

hanimefendiliginden ödün verme laflarini tika kendini kendi calsin kendi soylesin cokta tin havalarinda dolas

Yine bir

Annem çok çekmiş yıllarca bu kadar kötü biri değildi anlayamıyorum ama sen alttan al diyor. Ben gerçekten onu 2. Annem yerine koymak istedim. Ilk zamanlar kendi annemden Ayırmadim ama beni sevmediğini ,oğlunu elinden aldığımı düşündüğünü söyledi
arkamdan elli dolap çevirdiğinide gördüm onun yüzünden eşimin ailesinde tanımadığım ama bana düşman olan insanlar var. Sürekli bi entrika cidden yoruldum :(

canim kocam asla anneci degildir hep beni tutar e bu durumda kv yede catlamak duser :)) seninle ayni durumda olan biri olarak yaziyorum ki kocamin bana gelecek her tasa payini verecegini bilsem de asla onlari o kadar uzun sure yanliz birakmazdim entrikaci biriyle annesi bile olsa...

ipleri elde tutmak gerek, unutma orasi senin evin senin kalen ! kaleni birakip kacamazsin. orada senin kurallarin gecerli. asla duzeninden taviz verme. evin hanimi sensin ve hic bi yere gidemezsin.

hanimefendiliginden ödün verme laflarini tika kendini kendi calsin kendi soylesin cokta tin havalarinda dolas

Canim benim allah yardımcımız olsun öncelikle cidden zor bir durum bende seni çok iyi anlayabiliyorum.
Inan çokta tin havasına girsem de odama geçtigimde ağlayarak uyuyacağım daha önce de yaşadığım şeyler ertesi gün tekrar tekrar devam edicek bu durum.. ta ki birgün patlayana kadar :) allah bana o günü göstermesin yoksa Birdahasi olmaz kendimide biliyorum çünkü...

Canim benim allah yardımcımız olsun öncelikle cidden zor bir durum bende seni çok iyi anlayabiliyorum.
Inan çokta tin havasına girsem de odama geçtigimde ağlayarak uyuyacağım daha önce de yaşadığım şeyler ertesi gün tekrar tekrar devam edicek bu durum.. ta ki birgün patlayana kadar :) allah bana o günü göstermesin yoksa Birdahasi olmaz kendimide biliyorum çünkü...

ben nisanlandigim anda basladi kv derdi tasasi, ele karsi gul gibi kadin ama bana hep dikenli tarafi denk geliyor. bende cok agladim aileme yansitmayim diye cok disimi siktim dolgum dusune kadar siktim hem de ! sonra baktim o mutlu ben duvar yumrukluyorum sinirimden. esimde olanlarin farkinda bisi diyemiyor bana haklisin demek disinda. dedim yeter ne dese cevap verdim laf mi soktu bende soktum gelmedi mi bende gitmedim aramadi mi bende aramadim.. icimdeki zehri kusuyorum artik. ve en iyisi bu

durduk yere bos bos ugrasiyorsa ozaman niye kaale aliyorsunuz ki?
psikolojik siddet yapiyor size. sanirim ugrasacak baska birseyi yok. veya kendisi gercekten rahatsiz.
ciddiye almayin böyle sacmalayan insanlari.. duran insana laf sokulur ugrasilirsa ben gülerim yahu
patlatin bi kahkaha. kendinizi üzmeyin bos konusan insanlar icin..

bence alttan alma lafını söyle şaka yollu falan.. çünkü sen alttan aldıkça o daha çok baskı kuracak sana

Selam kızlar ;
Başlıktanda anlaşıldığı üzere benden ölesiye nefret eden bir kayınvalideye sahibim. Yani bazen nefreti beni korkutmuyor desem yalan olur. Böyle bir entrikalar, oyunlar,yalanlar, inkarlar başımı döndürüyor...Sanırsın muhteşem yüzyıl setindeyiz..
Öncelikle birbirimizi hiç aramayız..Yani bu durum 1 yıldır böyle . Ben ilk zamanlarda cahil ve toyluk dönemlerimde aramaya çalışıyordum. Tatil planlarıma dahil edip o tatili kendime zehir ediyordum. Sonra baktım ki adeta bir canavara, sinir topuna dönüşüyorum, bende artık aramayı kestim.
Büyük patlama yapacak sorunum ise sömestr tatilinde bize geliceklermiş. Eşimin ailesi bürokrat havasında takılan insanlar. Gelişleri için havaalanına bando takımı tutup gitsem zevkten dört köşe olurlar.:KK59: :KK53::KK53:
Neyse bizde evde olcaz koca 10 gün
nasıl geçicek ? Akıl sağlığımı nasıl korurum?
Gelişleri için beni aramadı bu arada eşimle konuşmuşlar ..ilk defa geliyorlar evimize.. acaba ablamın nişanı olacakmış diyip memlekete gitsem onlar gidince de ''ayy nişanı iptal ettik tüh tüh tüh!! diyip geri mi dönsem ? :KK59::KK59::KK59:kızlar cidden bana bir akıl verin En Büyük KKEn Büyük KK

sen evine ilk defa gelen insanlara saygısızlık yapmış olursun.Özellikle eşin bu çevireceğin entrikanı bildiği için sana içten içe ayrı bir üzülür.Gönül koyar :( onu için katlan 10 gün çabucak geçer, kasma kendini birşeyler olursa kafa salla erken yatıver oyle oyle zamanı geçiriver,içinden de bolbol ''la havle vela kuvvete'' de yardımcı oluyor.Kolaylıklar dilerim.

Acaba diyorum eşinle bi tatil mi planlasan başbaşa dört beş günlük. Geri kalan vakitte de eşinin ailesi size gelsinler istiyorlarsa. Hem onların gönlü olur hem de sen süreyi kısa tutmuş olursun.

Eyvah k.valide tam ariza anlasilan:KK53:
Bencede evini terketme o varken geridigini belli etme kulaklarini tika ve misafirin oldugu icin guzel agirla:KK66:

Dua etki ayni sehirde degilsin:D

Ayni sehirde nefes almak bile seni bogabilirdi:rolleyes:

Back
X