- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
- Konu Sahibi boleynkizi
ne yapacaksın mecbur katlanacaksın, insanlar bazen sevmedikleri nefret ettikleri kişilerle aynı ortamda bulunmaya mecbur kalırlar,eşinin hatırı için saygı göster mesafeni koru.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
su sakınlestırıcının adını ozelden bana yazabılır mısnız
esin farkindaysa ve seni destekliyorsa, en azindan hak veriyosa ve kirmiyosa, cookk sanslisin, sukret..Canim benim allah yardımcımız olsun öncelikle cidden zor bir durum bende seni çok iyi anlayabiliyorum.
Inan çokta tin havasına girsem de odama geçtigimde ağlayarak uyuyacağım daha önce de yaşadığım şeyler ertesi gün tekrar tekrar devam edicek bu durum.. ta ki birgün patlayana kadar :) allah bana o günü göstermesin yoksa Birdahasi olmaz kendimide biliyorum çünkü...
canım inan kaçarız yani.. zaten dediğim gibi hiç konuşmuyoruz. Eşim yaz tatilinde yanlarına gittiginde bende kendi ailemi görmeye gidiyorum. Ne o görüşmek istiyor ne de ben. Bana direk senden nefret ediyorum seni mahvedecegim diye tehtit eden bir bayan..eşim yanımıza geldiğinde ise canımm diyip kafamı oksayan.. hürmetimi gene ederim ama adım gibi eminim bir kulp bulunur..
aynen anlatsam ne çekmişssin be boleynkızı dedirtir..teşekkür ederim canım kolay olmayacak sert bir çarpışma beni bekliyor, bundan eminim
![]()