- 28 Şubat 2024
- 1
- -3
- 1
- Konu Sahibi nisanlibiri1
-
Afedersin ama nişanlın salakmı?Ne alaka bu tepki?Selam, ben nişanlıyım 2 ay sonra düğünüm var sözde. Sizlere bir şey danışmak istiyorum objektif olursanız sevinirim ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum. Benim kayınvalide o kadar gösterişi sever ki kendi akrabalarına dahi benim evlatlarım gelin değil benim kızım. Biz zenginiz eviniz var. hep böyle. Ama laf. Biz altın konusunda gücünüz neye yetiyorsa dedik bir miktar biçmedik. Telefondan bir şey gösterirken gördüm halıya koymuş 6-7 tane burma bilezik tuğra kolye. beni düşünün bilezik almaya seçtirmeye götürmediler bile. nisanda takılan bol dedim kücültcektik. telefonda resmi gördüm koluna da takmış. insan demez mi sattıklarında zarar etmesinler iyisi olsun? dün konusuyoruz botox yaptırcam kayınvalideyim ahahwy. kücük ev aletlerim bozuldu. camasır makinası ve kurutma makinası aldım dedi :) ben aldim diye. :) her neyse dikey süpürge alıcam kendime anne dedi bende almadım hediye alır mısın banada dedim tmm dedi. Aradan 1 saat sonra nisanlım sen nasıl annemden istersin beni ezip cignedin . sen nankörsün allah yanına bırakmasın bir sürü sey söyledi sabrımın son sınırınrayım diye bitirmek istedi kısaca bende tamam dedim engelledim. Soramamış olabilirim ama ne yapmalıyım?
neyse dikey süpürge alıcam kendime anne dedi bende almadım hediye alır mısın banada dedim tmm dedi.
Ne istemiş kaynanadan ben anlamadım konusunu. Kaynana konu sahibinimi kiskaniyormusAfedersin ama nişanlın salakmı?Ne alaka bu tepki?
Keşke istemeseydin kaynanandan ama nişanlının tepkisi bana çok saçma geldi bir süpürge için.
Ne anlatmaya çalıştığın anlaşılmıyor, yazını düzenler misin? Karmaşık cümleler var sadece.Selam, ben nişanlıyım 2 ay sonra düğünüm var sözde. Sizlere bir şey danışmak istiyorum objektif olursanız sevinirim ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum. Benim kayınvalide o kadar gösterişi sever ki kendi akrabalarına dahi benim evlatlarım gelin değil benim kızım. Biz zenginiz eviniz var. hep böyle. Ama laf. Biz altın konusunda gücünüz neye yetiyorsa dedik bir miktar biçmedik. Telefondan bir şey gösterirken gördüm halıya koymuş 6-7 tane burma bilezik tuğra kolye. beni düşünün bilezik almaya seçtirmeye götürmediler bile. nisanda takılan bol dedim kücültcektik. telefonda resmi gördüm koluna da takmış. insan demez mi sattıklarında zarar etmesinler iyisi olsun? dün konusuyoruz botox yaptırcam kayınvalideyim ahahwy. kücük ev aletlerim bozuldu. camasır makinası ve kurutma makinası aldım dedi :) ben aldim diye. :) her neyse dikey süpürge alıcam kendime anne dedi bende almadım hediye alır mısın banada dedim tmm dedi. Aradan 1 saat sonra nisanlım sen nasıl annemden istersin beni ezip cignedin . sen nankörsün allah yanına bırakmasın bir sürü sey söyledi sabrımın son sınırınrayım diye bitirmek istedi kısaca bende tamam dedim engelledim. Soramamış olabilirim ama ne yapmalıyım?
Ben anladığım kadarıyla yorum yaptım.Ne istemiş kaynanadan ben anlamadım konusunu. Kaynana konu sahibinimi kiskaniyormus
Ben anladığım kadarıyla yorum yaptım.
Kaynana kendine çamaşır kurutma makinesi almış gelininden sonra.Dikey süpûrgede alıcam demiş gelinde banada hediyye alsana anne ben almadım söylemiş.Sonra nişanlısıda arayıp saydırmış nasil annemden istersin çignersin beni falan saçmalamış.Yani böyle.
Konu sahibi kaynanam beni kıskanıyor diyor işte yarışıyor benle kisaca bunu söylemek istedi herhalde.Ama zaten tanıyorsun nasıl bir tip olduğunu ne diye bir şey istiyorsun bilmiyormusun oğluna başka bir şekilde söyler senin dedigin gibi değil.Istemesi ayrı saçma zaten oraya hiç girmiyorum.Açıkçası biraz çingen bulmuş olabilir bu tavrı nişanlısı bugün alışverişte bir kadın bana maydanoz alır mısın dedi haha ben ne hissettim ise onu hissetmiş olmalı.Hem para kimde ise Süleyman odur istediğini alır yaptırır konu sahibine nee parası cebinden mi çıkıyor herkes ona mı kanalize olacak. Botoksuna kadar yazmış.
Konu sahibi kaynanam beni kıskanıyor diyor işte yarışıyor benle kisaca bunu söylemek istedi herhalde.Ama zaten tanıyorsun nasıl bir tip olduğunu ne diye bir şey istiyorsun bilmiyormusun oğluna başka bir şekilde söyler senin dedigin gibi değil.Istemesi ayrı saçma zaten oraya hiç girmiyorum.
Bana en saçma erkegin tavırları geldi beni nasıl çignersin falan neya süpürge için çıkan olaya bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?