Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bazılarınız biliyo ben sözlüyüm ve tam 1 ay sonra nişanım olucak. Gelin görünki ortada hiçbir hazırlık yok, çaba yok.
Deliricem resmen... Insanlar nasıl bu kadar sorumsuz olabilir yaaa...
Konu şu ki sözlümün ailesi nişan olucanı annem arayıp söylediği halde bir kere anneme dönüş yapmadı, neyi nasıl yapıcaz diye sormadı, nasılsın diye aramadı, gel kızım şunlarıda birlikte alalım demedi. Resmen gün geçtikçe içimde onlara karşı nefret o kadar büyüyo ki anlatamam.
Herşeyi sözlümle düşünüyoruz bohçama alınacak şeyleri bile bazen ben alıp veriyorum. Sözlüm maddi olarakta sıkıştı altındı bohçaydı 1 günde oğlum naptın biz napalım demediler çok üzüldü oda bi benim aileme baktı bi kendi ailesine.
Tecrübeli bayanlar ben napıyım onlara nasıl davranıyım bana akıl verin ne olur.
Geçen bayram gelmediler bu bayramda gelmezlerse arayıp ağzıma geleni saymahyı düşünüyorum
Ne olur bişey deyin napıcam benn çıldırıcamm en güzel günlerimi onlar yüzünden moralim bozuk geçiriyorum![]()
kızlar bazılarınız biliyo ben sözlüyüm ve tam 1 ay sonra nişanım olucak. gelin görünki ortada hiçbir hazırlık yok, çaba yok.
deliricem resmen... insanlar nasıl bu kadar sorumsuz olabilir yaaa...
konu şu ki sözlümün ailesi nişan olucanı annem arayıp söylediği halde bir kere anneme dönüş yapmadı, neyi nasıl yapıcaz diye sormadı, nasılsın diye aramadı, gel kızım şunlarıda birlikte alalım demedi. resmen gün geçtikçe içimde onlara karşı nefret o kadar büyüyo ki anlatamam.
herşeyi sözlümle düşünüyoruz bohçama alınacak şeyleri bile bazen ben alıp veriyorum. sözlüm maddi olarakta sıkıştı altındı bohçaydı 1 günde oğlum naptın biz napalım demediler çok üzüldü oda bi benim aileme baktı bi kendi ailesine.
tecrübeli bayanlar ben napıyım onlara nasıl davranıyım bana akıl verin ne olur.
geçen bayram gelmediler bu bayramda gelmezlerse arayıp ağzıma geleni saymahyı düşünüyorum
ne olur bişey deyin napıcam benn çıldırıcamm en güzel günlerimi onlar yüzünden moralim bozuk geçiriyorum![]()
aman kızlar ya bırakın tek derdiniz bu olsun olmasın nişan bohçanızda alamsınlarda arayıp sormuyorlarsada sormasınlar bunlar onların kalitesi yada onların kalitesizliği ne demekmiş arayıp ağzıma geleni saysammı daha nişanlı bile değilsin sen ne diye olumsuz bir imaj çizeceksin bırak ailenin sana verdiği terbiye ile hareket et ona göre çok resmi ol siz diye hitap edersin olur biter hiçbirşeyini üstlenmedikleri gibi hiçbirşeyinede karışmazlar ne diye canınızı sıkıyorsunuz ..
Nişan hazırlıklarınız için bir şey söyleyemem.
Ancak bayramda gelmediler, bayramlık almadılar gibi şeylerle sıkmayın lütfen canınızı.
Gelmesinler ne olur yani?
Bunlar saygı ya da benimseme ölçütü olmamalı bence artık.
Benim eşimin ailesi de bayram ziyaretlerine gelmedi.
Hazırlıklarda eksik kaldılar.Ancak bunları düşünüp yargıya varmak şimdi anlıyorum ki benim için büyük hata olurmuş.
K.validemin hakkını hiçbir şekilde ödeyemem. Çok yakın oturuyoruz.Her sıkıntıma koşar.Elinden geleni yapar.
Öğleden önce bir yaşındaki oğluma bakmak için her sabah 6.30 da bize gelir.Gözüm arkada kalmaz.Ben nasıl dersem öyle bakar.
Öğleden sonra koşa koşa işe gider.
Öğretmenler gününü falan bıraktım, sevgililer günüde bile eşime, bana, oğluma minik minik hediyeler alıp siz benim sevgilimsiniz der...
Her şey bir yana gerçekten iyi kalpli bir insandır.Kimseyi üzmek kırmak istemez.O da başımızın tacıdır.
Düşünün işte. Bayramda gelmedi diye aramı bozsaydım bu kadar iyi bir insanın kalbini kırmış olacaktım.
ya hiçbişeye ellemeedikleri gibi evlendiğim zaman herşeye karışırllarsaaa ondan çok korkuyorum. Ağzıma geleni sayıcam lafın gelişi zaten öfkeden diyorum. Ama sizli mesafeyi koymayı dşünüyorum. Bide dışardan bakan bizi birlikte gördüğünde kvaliden ne kadar seviyo seni der. Gördümü sımsıkı sarılır öper falan sırf gösteriş ıyyyyyy
olay sadece bayramda gelmemeleri değilki. sorun benimle ilgilenmemeleride değil. benimde ailem var ve ben onların kızlarıyım. onlarında brçok şeyde hevesleri var. yapmak istiyolar. bohçayıda sırf o yüzden yapıcaz ihityacımız dışında bişey almıcaz zaten. sözlüm de bunaldı elimden geldiği kadar maddi manevi destek olmaya çalışıyorum. sorun neden bu kadar sorumsuzlar niye bi aramak hal hatır sormak bu kadar mı zor. ailem soruyo neden aramıyolar neden gelmiyolar şu yapılması lazım bu yapılmasu lazım diyye. ne ailemi nede beni adam yerine koymuyolar. beni boşverin ailemi adam yerine koymamaları beni delirtiyo.
bi kere abim bu konuların üstüne denk geldi. ilgilenmiyosa adammı yok at sözü gitsin dedi. yaparlarda biliyorum ailesine kızıp sözlümü zıt bellicekler diye ödüm kopuyo. oda daralıyo ben napıyım benim suçum ne diyo. silicem hepsini deyip duruyo son zamanlarda ne yapıcamı şaşırdım![]()
olay sadece bayramda gelmemeleri değilki. sorun benimle ilgilenmemeleride değil. benimde ailem var ve ben onların kızlarıyım. onlarında brçok şeyde hevesleri var. yapmak istiyolar. bohçayıda sırf o yüzden yapıcaz ihityacımız dışında bişey almıcaz zaten. sözlüm de bunaldı elimden geldiği kadar maddi manevi destek olmaya çalışıyorum. sorun neden bu kadar sorumsuzlar niye bi aramak hal hatır sormak bu kadar mı zor. ailem soruyo neden aramıyolar neden gelmiyolar şu yapılması lazım bu yapılmasu lazım diyye. ne ailemi nede beni adam yerine koymuyolar. beni boşverin ailemi adam yerine koymamaları beni delirtiyo.
bi kere abim bu konuların üstüne denk geldi. ilgilenmiyosa adammı yok at sözü gitsin dedi. yaparlarda biliyorum ailesine kızıp sözlümü zıt bellicekler diye ödüm kopuyo. oda daralıyo ben napıyım benim suçum ne diyo. silicem hepsini deyip duruyo son zamanlarda ne yapıcamı şaşırdım![]()
ya hiçbişeye ellemeedikleri gibi evlendiğim zaman herşeye karışırllarsaaa ondan çok korkuyorum. ağzıma geleni sayıcam lafın gelişi zaten öfkeden diyorum. ama sizli mesafeyi koymayı dşünüyorum. bide dışardan bakan bizi birlikte gördüğünde kvaliden ne kadar seviyo seni der. gördümü sımsıkı sarılır öper falan sırf gösteriş ıyyyyyy
kızlar bazılarınız biliyo ben sözlüyüm ve tam 1 ay sonra nişanım olucak. gelin görünki ortada hiçbir hazırlık yok, çaba yok.
deliricem resmen... insanlar nasıl bu kadar sorumsuz olabilir yaaa...
konu şu ki sözlümün ailesi nişan olucanı annem arayıp söylediği halde bir kere anneme dönüş yapmadı, neyi nasıl yapıcaz diye sormadı, nasılsın diye aramadı, gel kızım şunlarıda birlikte alalım demedi. resmen gün geçtikçe içimde onlara karşı nefret o kadar büyüyo ki anlatamam.
herşeyi sözlümle düşünüyoruz bohçama alınacak şeyleri bile bazen ben alıp veriyorum. sözlüm maddi olarakta sıkıştı altındı bohçaydı 1 günde oğlum naptın biz napalım demediler çok üzüldü oda bi benim aileme baktı bi kendi ailesine.
tecrübeli bayanlar ben napıyım onlara nasıl davranıyım bana akıl verin ne olur.
geçen bayram gelmediler bu bayramda gelmezlerse arayıp ağzıma geleni saymahyı düşünüyorum
ne olur bişey deyin napıcam benn çıldırıcamm en güzel günlerimi onlar yüzünden moralim bozuk geçiriyorum![]()