• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her pazar kayınvalide

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Eklentiler

• IMG_0969.webp
    IMG_0969.webp
    47,9 KB · Görüntüleme: 55
Yani keşke sizin evin bireyi olmak yerine hala annesinin küçük oğlu rolünden çıkamamış biriyle evlenmeseydiniz. Baştan da ipin ucunu salmışsınız şu an ne yapsanız tavır - trip algılanacak ve sizin evdeki huzurunuz kaçacak. Toplumumuzda bu yaşam formu (bağımlı ana-oğul ilişkisi) çok ne yazık ki.

Vay be, resmen duyguların çok yorgun, anlıyorum seni yada en azından anlamaya çalışıyorum .
Böyle durumlarda sınır koymak şart, kendini korumalısın .

hiç bir çözüm bulamadığım için buraya yazarak kendimi rahatlatmak istiyorum
Her pazar kayınvalideme gidiyoruz veya çağırıyoruz çağırmadığımız zaman mutlaka ya evde misafir vardır ,eşim cumartesiden gerilmeye başlıyor diyorum bir pazar gidelim veya çağıralım diğer ara verelim sanırım kayınvalidem surat asıyor oraya gidince de daha kötü dönüyorum çünkü ona bir şey dememe eşim izin vermiyor bildiğiniz kötü birisi benim kayınvalidem çocuklarımı önemsemiyor, eşimize ne zaman para kazanmaya başladı o zamandan belli seviyor bi gittiğimizde ona ne kadar tatlı diye bi bayan öğretmenin fotoğrafını gösterdi Ona neden gösteriyorsun dedim ses yok eşim güldü
Bi kere küçük çocuğumu bıraktım 45 günlük öyle musluk suyuna mama yapmış 1 ay isal çektik diğer çocuğum söyledi babaannem mamayı böyle yapıyor diye eşim bir şey deme deme dedi ama artık bir şey dememekten iyice soğumaya ve kinlenmeye başladım eşim de haklı desem nolacak kabul etmezki inkar eder sonra acındırır kendini Allah’a havale ediyorum ben yemek veya kahvaltı hazırlayınca bile eşime teşekkür ediyor ailem gurupları var ben yokum bana böyle davranınca eline ne geçecek ama benide yıprattı artık inceldiği yerden kopsun desem haksızmıyım ?
her pazar gitmeyin sizde ağırlığınızı koyun hayır diyin evimizde olucaz diyin. kafanıza silah dayayıp almayacaklar sizi evden zaten. Benim iğrendiğim ise bebeğinize musluk suyundan mama yapması oldu. Ayy aynısı başıma gelse kavga çıkartırdım valla ne insanlar var ya

hiç bir çözüm bulamadığım için buraya yazarak kendimi rahatlatmak istiyorum
Her pazar kayınvalideme gidiyoruz veya çağırıyoruz çağırmadığımız zaman mutlaka ya evde misafir vardır ,eşim cumartesiden gerilmeye başlıyor diyorum bir pazar gidelim veya çağıralım diğer ara verelim sanırım kayınvalidem surat asıyor oraya gidince de daha kötü dönüyorum çünkü ona bir şey dememe eşim izin vermiyor bildiğiniz kötü birisi benim kayınvalidem çocuklarımı önemsemiyor, eşimize ne zaman para kazanmaya başladı o zamandan belli seviyor bi gittiğimizde ona ne kadar tatlı diye bi bayan öğretmenin fotoğrafını gösterdi Ona neden gösteriyorsun dedim ses yok eşim güldü
Bi kere küçük çocuğumu bıraktım 45 günlük öyle musluk suyuna mama yapmış 1 ay isal çektik diğer çocuğum söyledi babaannem mamayı böyle yapıyor diye eşim bir şey deme deme dedi ama artık bir şey dememekten iyice soğumaya ve kinlenmeye başladım eşim de haklı desem nolacak kabul etmezki inkar eder sonra acındırır kendini Allah’a havale ediyorum ben yemek veya kahvaltı hazırlayınca bile eşime teşekkür ediyor ailem gurupları var ben yokum bana böyle davranınca eline ne geçecek ama benide yıprattı artık inceldiği yerden kopsun desem haksızmıyım ?
Çok istiyorsa kendisi gitsin. Benim eşim de haftada bir annesine gider, kızımı da götürür hatta ben derim babaannesini, halasını, dedesini görsun diye. Ama ben ayda bir belki, o bile değil. Onlar da gelmezler. Sizi pesinden sürükleyip durmasın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X