herkesin yapısı farklı cidden bu konuda... şahsım adına konuşuyorum ben nişanlanırken eşimin ailesi bana bir şeyler almak istemişti fakat ben utandığım için kibarca istememiştim her ne kadar oğullarıyla evlenecek olsam da onlar benim için el... anam babam başımda olduğu sürece sırf adet olduğu için minik jestler dışında (çiçek, çikolata vb.) bana elbise ayakkabı, pijama almak kimseye düşmez zaten ben istemem ve alırlarsa da utanırım ama siz almıyorlar diye çıngar çıkartıyorsunuz bana çok ilginç ve edepsizce geliyor açıkçası kusura bakmayın... hadi diyelim 5 karış surat yapa yapa aldılar istediklerinizi güle güle kullanabilecek misiniz onları? emin olun zaten bu tavrınızı hissedip arkanızdan çıkarcı ve paragöz vs. diye dedikodunuzu yapıyorlardır. değer mi 2 parça şey için? biraz gururlu olun lütfen siz onların alacağı şeylere muhtaç değilsinizdir eminim...
ailesi de sizi sevmiyorsa istemiyorsa arayıp sormuyorsa zaten siz niye onlara bu kadar meraklısınız ki? bulaşmasınlar size daha iyi değil mi?![]()
Hepimiz pek bir modern olduk..doğduğumuz yeri beğenmeyiz...eski yaşantıyı hiçmi hiç istemeyiz...kaynana çantada keklikte..ev dolusu insan içine gelin gidilen günler yüzyılların ardında kalmışken...nedense AADETten BOHÇADAN asla vazgeçemeyiz!