• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KAYINVALİDE PROBLEM AKIL VERİN LÜTFEN

Bence sorun ofke konturolu degil kadin evinize kadzr gelip insallah bosanirsiniz demis yolda sakinlesememismi once ozur dileseymis o zaman sanki oglunun gozunde kuculmeden size saldirmaya calisiyor o yuzden bir ileri bir geri yapiyor perde olaylari neyse nede bir anne evladinin yuvasi yikilsin istermi ustelik hic sebeb yokken esinizin size deger verdigini sozunuzu dinledigini bildigi icin oglunu kendinden uzaklastirmadan kaynanalik yapma calismasi gibi heldi bana evde diyer kisilerle arasi nasil ?

Deme kız , anne falan deme , ben dedimde ne oldu , kadın beni resmen üzerine zimmetledi, kimbilir sende nasıl bi intiba bıraktıki anne diyesin gelmiyo

evet
Bence sorun ofke konturolu degil kadin evinize kadzr gelip insallah bosanirsiniz demis yolda sakinlesememismi once ozur dileseymis o zaman sanki oglunun gozunde kuculmeden size saldirmaya calisiyor o yuzden bir ileri bir geri yapiyor perde olaylari neyse nede bir anne evladinin yuvasi yikilsin istermi ustelik hic sebeb yokken esinizin size deger verdigini sozunuzu dinledigini bildigi icin oglunu kendinden uzaklastirmadan kaynanalik yapma calismasi gibi heldi bana evde diyer kisilerle arasi nasil ?
Aynen bende öyle düşünüyorum. Genelde fevri bir insan ani çıkışları ve inişleri var. Eşim bile kalabalık ortamda bulunduğumuzda annesinin söylediği birşeye farklı düşündüğünü söylemeye korkuyor. Ama anne sonuçta atsan atılmaz satsan satılmaz. Ama benim ailemin eşime öyle davranırsa ben ne yaparım diye düşünüyorum ben asla izin vermezdim.

Deme kız , anne falan deme , ben dedimde ne oldu , kadın beni resmen üzerine zimmetledi, kimbilir sende nasıl bi intiba bıraktıki anne diyesin gelmiyo
Aynen söylemesi çok kolay geliyor insanlara söyle işte içinden gelse ne gelmese ne farkeder diye. Ama öyle olmuyor gerçekten.

Back
X