Kayinvalide Problemi!!!

Tüm yorumları okudum çok şaşırdım
tabiki kv gonlunden ne gecerse onu alır takar ama konu sahibi de dünyaları ıstememıs zaten
şuanda en ucuz bilezik 1000-1500 civarında .
konu sahibi onu da alalım bunu da alalım gbi aç gözlülük yapmamış ben olumsuz yorumları hayretle okudum.kv nin orada kızı mahcup etmesini ,benım eskı bılezıgımı parlattırır sana takarım demesını neden kımse gormuyor

burada olumsuz yorum yapan arkadaslar siz olsanız cidden canım annecim deyıp boynuna mı sarılacaktınız.

benzer durumlar yasanıyor malesef, bu kv nizin ayıbı
bundan snr da takı konusunda kesınlıkle dıyaloga gırmeyın, kendınızı de üzmeyin

Aynen katılıyorum.. eşler birbirlerini sevdikten sora gerisi boş:);bende kocami çok sevdiğim için katlaniyorum her konuda.. sıkışıgiz.. borcumuzda çok.. yinede sabrediyorum.. olucak o günler diyorum.. herşey çok güzel olacagi düşünüyorum.. tek eksiğimiz ÇOCUK. oda olduktan sora mutluluğumuz ikiye katlanacagi inaniyorum inşallah o günler gelecek

imam kp nin arkadaşıydı bana direk dedi ki mehir olarak düğünde takılanları sayıyoruz. Ben hayır kabul etmiyorum 2 tane 18 gram bilezik istiyorum dedim. Adam önce bana soraydı bende çok az bi şey isticektim çeyrek meyrek derdim kesin

maşallah ne kadar gönlü bol bir kayınvaliden varmış

muhalefet olmamak adına konuya yorum yapmaktan kaçındım ama senin gibi düşünen kadınları takdir etmeden geçemiyorum kimseler kusura bakmasın
altın ev araba için evlenmiyorum ki kayınvalide ne takmış ne takmamış diye dert edineyim takarsa ne ala takmazsa da canı sağolsun der geçerim
ben evimde mutluysam gerisi fasa fiso ya

senin zaten en bastan tanidik kuyumcu var diyip oraya goturmen hata.
altina merakin benim begendigimi almak zorunladasiniz der gibi olmussun.
birakmaliydin onlar ne isterlerse alsinlar.
nisanlinin sana alacaginida ikiniz beraber gidip alirdiniz.
sulalece latin almaya gitmeler en sinir oldugum seydir.
bizimkilerde bir nisan yuzugu icin 10 kisi toplanmislardi. hic begenmedigim bir yuzuk aldim, hadi alip cikalim diye.
dahada tamadim gittim kendime begendigimi aldim evlendikten sonra.
takma kafna ve uzatma altin mevzuunu derim, zira bu konuda mutlu olan pek yoktur.

benım ıcın hıc onemı yok ki Takmıs takmamıs takıstırmamıs.. Onların şanı..

Düğünümüzde imkansızlıktan eşim bana dugunde set alamadı.. Bir kere bile lafını etmedim.. Nişanda takılan bileziklerimi verdim. Bir tane bilezik taktı. Hic te sıkıntı etmedim..

Kız Arkadasımın dugununde eşi Beşi biyerde taktı düğün hediyesi olarak.. Yapamadım dıye uzuldu soyledı de.. Bende canın sagolsun dedım.. Dunya malı dert degılki...

200 bin TL vcermis daha ne versin dul kadin :)
ay ilahi kizlar cok degisiksiniz,
"Kv özünde iyi bir kadın ama parası yok diyede tepesine binecek değildim. " sasirdim kaldim,

Sizin nişanlınızın parasıyla aldığınız altınların hesabı yakın bence... Depremi tetikleyen artçı şok etkisi yapmışsın resmen...nişanlınız annesinin ağzına bakan biriyse bu iş zor...

durumu yoksa baska

İşte bunu kimse anlamıyor bir tek siz anlamışsınız teşekkür ederim mesajınız için, bi tane bilezik alt tarafı bir bilezik yani ne kadar büyütüldü,kimse benim açımdan düşünmüyor kızlar ne kadar da kaynanacı olmuş,bize tek bir kuruşu bile geçmemiş maddi manevi bir desteği geçmemiş bir kayınvalide ve kayınpederden bahsediyorum bir bilezik de çok olmamalı, bu duruma beni ve oğlunu düşürmemeliydi... Kızlar utanmasa ayy canım kendi bileziğini kendin al diyecek...Varya istediğim bir şey yok kendi bilezik bak dedi baktım almıcam çıkalım dedi çıktık,bu kadar...

işte gençler burada yanılgıya düşüyor.hiç bir aile artık eskisi gibi"gelin aldım" demiyor,diyemiyor eskidenmiş o, gelin almak.çünkü,gelin kayınvalidelerle birlikte oturuyormuş,evin bütün hizmetini yapıyor,varsa bağbahçe ,tarla işleriyle uğraşıyormuş.işte o zaman gelin alıyorum olur.
ama şimdi gençler,bir yuva kuruyorlar.aile oluyorlar.kayınvalideyi,kayınpederi evine gelmesi için bile izin almak zorunda bırakıyor.eee o zaman ben gelin almış olmuyorum.bu yüzden ne takarsa,ne kadar yardımcı olursa kabullenilmek zorundasınız.aksi takdir de,onlarında sizin,evliliklerinize karışması için koz vermiş oluyorsunuz.

Kızlar kaynanacı değil burada konu sahibine yuklenmek moda
Evet ben anlıyorum çnk zaten emei geçmeyen , destek olmayan insanlar zatn bu sekılde davranıyorlar
Gerçekten emek veren , önemseyen ya da değer veren insanlar bunun konusunu dahi etmezler.
Benim de kardeşim evlendi kız ne istese o alındı.
Ben de evlendim , ben evlenırken kv kafasına göre birsey almıs 1800 tl ye sanırım.(set almıs)
Bir de düğünden bir gece önce seti üçe bölelim baban , ben , kızımla bölüşelim hepmiz bir parcasını takalım dedi:)))))))))))))))))))

Bana zaten sorulmadı ben gönüllerinden ne gecerse dıye konusunu dahi etmedim ama seti üçe bölmek nasıl bir komedidir yaaaa,ben de seti bir kişi takar üçe bölünmez dedim, daha snr babası da bir bilezik taktı , yani tamam desem o bileziği esirgeyecek.
Bunları soyleyınce herkes senı altın meraklısı paracı olarak görür , ama kv nin ayıbını vermediği değeri kimse görmez.
Şahsen oğlum olsa ve durumum da varsa asla böyle rencide edici bir davranısta ilk önce kendi gururum adına bulunmam

bu konuda sana katiliyorum 1500 e bilezik bulmalari mucize hediye bilezik yapayim dedim gecen gun 1200tl ve tel gibi takarken kirilicak bence o kayinvalide boyle bir kiz bulduguna sukretsin bu zamanda

evet çok haklısın,ben nişan zamanımı konusmuyorum nişanda bana da çeyrek taktılar :))) komedi ya nolucak bu erkek annelerinin hali sanki bana yapıyo sadece kendi oğluna da yapıyo kendi şanı şerefi biraz daha düşünceli olsalar keşke ne diyim kendilerini ve bizleri rezil ediyorlar...

bu konuda sana katiliyorum 1500 e bilezik bulmalari mucize hediye bilezik yapayim dedim gecen gun 1200tl ve tel gibi takarken kirilicak bence o kayinvalide boyle bir kiz bulduguna sukretsin bu zamanda

Tanıdık kuyumcu diye adam 1500 e kadar inebildi bileziği dümdüz bir bilezikti çok sade dümdüz bir şey ona bile bu olaylar oldu işte

evet bence de
millet kac tane bilezik istiyor , bilmemne seti istiyor ama burada herkes konu sahıbıne yuklenmıs sok oldum acıkcası
kv nin ayıbı kımsenın gözünde değil

çeyrek mi:))))
şaka gbi
bir de çok birsey yapmıs gbi ballandırarak anlatırlar:)

200 bin TL vcermis daha ne versin dul kadin :)
ay ilahi kizlar cok degisiksiniz,
"Kv özünde iyi bir kadın ama parası yok diyede tepesine binecek değildim. " sasirdim kaldim,
Canım sen burdaki yorumumun öncesindekini okımamışsın belliki.
Ama hiç önemli değil sana da yazarım kardeşim.
Bazen önyargılı olmak kırıcı yada yorucu olabiliyor en iyisi benim gibi yapın anlamadan dinlemeden bilemden yorum yapmayın.
İlk evlendiğim de kv durumu yoktu eşiminde yapacakları belliydi Kp de vefat etmişti ve ben evlenirken kv tek bir bilezik hatta çeyrek dahi takamadı eşimle yüzüklerimiz bile gümüştü düğünüm dahi olmadı bende zaten istemedim ancak evlendikten çok sonra kv parası olduğun da kendisi herşeyi istemden verdi ve yaptı.
Artık ŞAŞKINLIĞINIZ geçmiştir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…