- 19 Şubat 2010
- 9.066
- 5.689
- 398
- Konu Sahibi aburcubur91
-
Aynen katılıyorum.. eşler birbirlerini sevdikten sora gerisi boş:);bende kocami çok sevdiğim için katlaniyorum her konuda.. sıkışıgiz.. borcumuzda çok.. yinede sabrediyorum.. olucak o günler diyorum.. herşey çok güzel olacagi düşünüyorum.. tek eksiğimiz ÇOCUK. oda olduktan sora mutluluğumuz ikiye katlanacagi inaniyorum inşallah o günler gelecekKv biz evlenirken maddi durumu yoktu Kp zaten vefat edeli çok olmuş kadının tek maaşı vardı eşimin de yapacağı alacağı belliydi ben para için evlenmedim eşimle.
Sonra Kv babasından kalan arazisi satıldı Kv kendisine düşen paradan bize 200 bin lira verdi bana da exreadan ne istersem aldı yaptı.
Kv özünde iyi bir kadın ama parası yok diyede tepesine binecek değildim.
Sonuçta böyle bir hareketim eşimi de üzerdi ve mutsuz olurduk.
Yani kv maddi gücü varsa istemeden kendi yapar zaten. Benim isteme huyum yoktur. Varsa yerim yoksa şükür ederim yani
Durum böyle canım. İyikilik göreceli bir kavram değildir insanların özünü asla bilemeyiz. Eşimi çok seviyorum o da beni seviyor gerisi çok önemli değil benim için.
imam kp nin arkadaşıydı bana direk dedi ki mehir olarak düğünde takılanları sayıyoruz. Ben hayır kabul etmiyorum 2 tane 18 gram bilezik istiyorum dedim. Adam önce bana soraydı bende çok az bi şey isticektim çeyrek meyrek derdim kesinO hoca abartmış bence
Çünkü kayınvalidemlerin bi komşusu 100 gram istemiş
Ona zekat düşüyo filan demişler
Hac parası daha çoktur
Aman ben bilmiyorum işkembeden fetva vermeyeyim de yani kimisi de mihiri kullanıyo bence
maşallah ne kadar gönlü bol bir kayınvaliden varmışGaliba bende bir dengesizlik var evlenirken bir tane çöp dahi istemedim yüzükleirmiz bile gümüştü
Kv iyi hoş kadındır severim kendisini ama ne vakiy bişey desem ben bilmem ben anlamam derdi
Birgün eşimle ters düşmüşler bana anlattı aralarını düzelteyim diye bende ben ana oğul arasına girmem dedim
O zaman dank etmiş olacak ki ne zaman eşimle bir sorunumuz olsa hemen eşime kızımı üzme der
Evlenirken bişey istemedim onlarda almadı zaten.Ama sonra tok gözlülüğümden mi nedir elaleme rezil olcaz deyip bana 5000 lira verdi git istediğin beğendiğin ne varsa al dedi.Benim altınla falan işim olmaz bende 2 tane spor kelepçe bilezik aldım kendime telefon aldım üstü kaldı onuda bir güzel yedim.
6 ay önce de herkesin kapısında altında araba var benim gelinimin neden yok demiş eşime para yollamış benim istediğim arabayı da benim üstüme aldı sağolsun
Arada sıra da sorar bir ihitiyacın varmı diye. Şimdi bebiş geliyor bana dediki hayırlısı ile doğsun da hediye olarak senin üzerine ev alacağım bir tane dedi :)
Allah herkese benim Kv gibi kaynana versin.
Kv biz evlenirken maddi durumu yoktu Kp zaten vefat edeli çok olmuş kadının tek maaşı vardı eşimin de yapacağı alacağı belliydi ben para için evlenmedim eşimle.
Sonra Kv babasından kalan arazisi satıldı Kv kendisine düşen paradan bize 200 bin lira verdi bana da exreadan ne istersem aldı yaptı.
Yani kv maddi gücü varsa istemeden kendi yapar zaten. Benim isteme huyum yoktur. Varsa yerim yoksa şükür ederim yani
Durum böyle canım. İyikilik göreceli bir kavram değildir insanların özünü asla bilemeyiz. Eşimi çok seviyorum o da beni seviyor gerisi çok önemli değil benim için.
bı isler gönülle olmuyo cnm sana demiyorum tabi ama genelll
ne gördün durumu cok iyi ogluna bisey yapmayan kaynanaları yada kızlar aman durumu naesılsa iyi diye bisey istemezler sonra dügün günü dumur olurlar dım dızlak gelin olurlar
Kv biz evlenirken maddi durumu yoktu Kp zaten vefat edeli çok olmuş kadının tek maaşı vardı eşimin de yapacağı alacağı belliydi ben para için evlenmedim eşimle.
durumu yoksa baskaKv biz evlenirken maddi durumu yoktu Kp zaten vefat edeli çok olmuş kadının tek maaşı vardı eşimin de yapacağı alacağı belliydi ben para için evlenmedim eşimle.
Tüm yorumları okudum çok şaşırdım
tabiki kv gonlunden ne gecerse onu alır takar ama konu sahibi de dünyaları ıstememıs zaten
şuanda en ucuz bilezik 1000-1500 civarında .
konu sahibi onu da alalım bunu da alalım gbi aç gözlülük yapmamış ben olumsuz yorumları hayretle okudum.kv nin orada kızı mahcup etmesini ,benım eskı bılezıgımı parlattırır sana takarım demesını neden kımse gormuyor
burada olumsuz yorum yapan arkadaslar siz olsanız cidden canım annecim deyıp boynuna mı sarılacaktınız.
benzer durumlar yasanıyor malesef, bu kv nizin ayıbı
bundan snr da takı konusunda kesınlıkle dıyaloga gırmeyın, kendınızı de üzmeyin
Evet işte eski konuları bilmeyen herkes yorum yapıyo kimse kusura bakmasın da Aslan gibi oğlan evlendiriyorum,gelin alıyorum diyosan alacaksın bileziğini de üstüne ne düşüyosa yapacaksın yani öyle kızlar yorum yapıyor ki utanmasalar ayy kayınvalidene yazık sen kendi bileziğini kendin alsaydın dicekler yani yuh diyorum,herşeyin bi oluru yakışanı vardır.
Kızlar kaynanacı değil burada konu sahibine yuklenmek modaİşte bunu kimse anlamıyor bir tek siz anlamışsınız teşekkür ederim mesajınız için, bi tane bilezik alt tarafı bir bilezik yani ne kadar büyütüldü,kimse benim açımdan düşünmüyor kızlar ne kadar da kaynanacı olmuş,bize tek bir kuruşu bile geçmemiş maddi manevi bir desteği geçmemiş bir kayınvalide ve kayınpederden bahsediyorum bir bilezik de çok olmamalı, bu duruma beni ve oğlunu düşürmemeliydi... Kızlar utanmasa ayy canım kendi bileziğini kendin al diyecek...Varya istediğim bir şey yok kendi bilezik bak dedi baktım almıcam çıkalım dedi çıktık,bu kadar...
bu konuda sana katiliyorum 1500 e bilezik bulmalari mucize hediye bilezik yapayim dedim gecen gun 1200tl ve tel gibi takarken kirilicak bence o kayinvalide boyle bir kiz bulduguna sukretsin bu zamandaTüm yorumları okudum çok şaşırdım
tabiki kv gonlunden ne gecerse onu alır takar ama konu sahibi de dünyaları ıstememıs zaten
şuanda en ucuz bilezik 1000-1500 civarında .
konu sahibi onu da alalım bunu da alalım gbi aç gözlülük yapmamış ben olumsuz yorumları hayretle okudum.kv nin orada kızı mahcup etmesini ,benım eskı bılezıgımı parlattırır sana takarım demesını neden kımse gormuyor
burada olumsuz yorum yapan arkadaslar siz olsanız cidden canım annecim deyıp boynuna mı sarılacaktınız.
benzer durumlar yasanıyor malesef, bu kv nizin ayıbı
bundan snr da takı konusunda kesınlıkle dıyaloga gırmeyın, kendınızı de üzmeyin
Kızlar kaynanacı değil burada konu sahibine yuklenmek moda
Evet ben anlıyorum çnk zaten emei geçmeyen , destek olmayan insanlar zatn bu sekılde davranıyorlar
Gerçekten emek veren , önemseyen ya da değer veren insanlar bunun konusunu dahi etmezler.
Benim de kardeşim evlendi kız ne istese o alındı.
Ben de evlendim , ben evlenırken kv kafasına göre birsey almıs 1800 tl ye sanırım.(set almıs)
Bir de düğünden bir gece önce seti üçe bölelim baban , ben , kızımla bölüşelim hepmiz bir parcasını takalım dedi:)))))))))))))))))))
Bana zaten sorulmadı ben gönüllerinden ne gecerse dıye konusunu dahi etmedim ama seti üçe bölmek nasıl bir komedidir yaaaa,ben de seti bir kişi takar üçe bölünmez dedim, daha snr babası da bir bilezik taktı , yani tamam desem o bileziği esirgeyecek.
Bunları soyleyınce herkes senı altın meraklısı paracı olarak görür , ama kv nin ayıbını vermediği değeri kimse görmez.
Şahsen oğlum olsa ve durumum da varsa asla böyle rencide edici bir davranısta ilk önce kendi gururum adına bulunmam
bu konuda sana katiliyorum 1500 e bilezik bulmalari mucize hediye bilezik yapayim dedim gecen gun 1200tl ve tel gibi takarken kirilicak bence o kayinvalide boyle bir kiz bulduguna sukretsin bu zamanda
evet bence debu konuda sana katiliyorum 1500 e bilezik bulmalari mucize hediye bilezik yapayim dedim gecen gun 1200tl ve tel gibi takarken kirilicak bence o kayinvalide boyle bir kiz bulduguna sukretsin bu zamanda
çeyrek mi:))))evet çok haklısın,ben nişan zamanımı konusmuyorum nişanda bana da çeyrek taktılar :))) komedi ya nolucak bu erkek annelerinin hali sanki bana yapıyo sadece kendi oğluna da yapıyo kendi şanı şerefi biraz daha düşünceli olsalar keşke ne diyim kendilerini ve bizleri rezil ediyorlar...
Canım sen burdaki yorumumun öncesindekini okımamışsın belliki.200 bin TL vcermis daha ne versin dul kadin :)
ay ilahi kizlar cok degisiksiniz,
"Kv özünde iyi bir kadın ama parası yok diyede tepesine binecek değildim. " sasirdim kaldim,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?