- Konu Sahibi sersemsinem
bencede bırakın kendi haline ben öle yaptım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Durumu pek dengeleyememissiniz anlasilan.
Gorumceniz bile uyarma ihtiyaci hissetmis.
Bastan cok alistirmissiniz.
Sonra esiniz annesiyle problem yasayinca sizde iletisimi koparmissiniz.
Esiniz konusmasa bile arada bir arayabilirdiniz.
Siz kus degilmissinizki.
Biraz bu durumlarda politik davranmak lazim.
Ogluyla baristi simdi size trip atiyor.
Annemin bir lafi vardir '' kus ortagi olmaz diye''
Simdi ihale size kaldi.
Tum kaprisi size yapacak.
Siz esinize ilimli bir sekilde anlatin durumu.
aslında çok haklısın ama şöyle de bi durum var;
Ben hep kayınvalidemle çok iyi geçinmeyi istedim14 aylık evliyim ve evlendiğimden beri kayınvalidem (oldukça patavatsız) sürekli patavatsızlığının arkasına sığınıp laf sokup durdu bana.
Sonra da patavatsızlığıma ver deyip kestirip attı.Bir verdim iki verdim yoruldum.Ya patlayacaktım yeter artık diye ya da bi bahaneyle iletişimi en aza indirgeyecektim.Bu da benim için bahane oldu biraz.Dinlenme süreci gibi gördüm galiba.
Aslında iyi bi insan ama o kadar çok laf sokuyor veo kadar memnuniyetsiz bi insan ki yoruyo çok.
Ne yapsam mutlaka eleştirecek bi şey bulur.Eşim geçen yıl bi araba aldı, düşük model bi araba ama biz aldığında o kadar mutlu oldukki.Eşim dedi "biraz eski ama idare et askım" ben de dedim ki" daha iyileride olur aşkım yavaş yavaş".. kayınvalidem arabayı gördüğünde ne dedi.. "bu ne bee, külüstür.Ben buna binmem".. kendiside oğluda borç içinde, gün oluyor yemin ederim eve ekmek alacak para bulamıyoruz özellikle ödemelerimiz çok yoğun olduğunda.Ve bunun bilincinde biri..
Sarılırım yağcı der, uzak dururum bunun suratı kime der..
uzaaar uzaar gider :)
hepiniz üzerine düşme demişsiniz aslında ama ben bu akşam bi iki saat uğrayıp üzerime düşeni yapsam mı ki diyorum?
ne dersiniz?