Onlar tamamen artık köye yerleşti. Şimdide her hafta köye gidicez gitmicez kavgası var evde. Maalesef o dediğinizi yapamıyorum.abartmıyosun ama ne kayınvalide düzelir ne kocan akıllanır. olduğu gibi kabul etmek en hayurlısı. kapıyı kapatıp onları dışarda tutun.
Şaka gibi...Merhabalar.
Nasıl başlasam bilmiyorum ama ben kasım ayında kalp anomalisi olan bir bebek dünyaya getirdim. Yaşamaz dediler yaşamadıda. İstanbulda oturuyoruz bebek için kalp doktorunu eskişehirde bulduk. Doğum orada oldu vs. 10 günlükken bebeğim ameliyat oldu. Kayınvalidemler annemler herkes yanımızdaydı. Sorun buradan başlıyor. Ben kayınpederimle kaldım 20 gün eskişehirde. 10. Gün yavrum ameliyat olacak stres kaldıramıyorum dayanamıyorum eşim dediki canım gel dolaşalım hava alalım. Arkadan hoop annesi oğlum peynirde alın. (Dolapta her çeşit peynir var ki zaten buraya yemek yemeğe gelmedik) Anne dedim dolapta peynir var. Yok dedi ben beyaz peynir istiyorum. Hasbinallah Allah oğluda kadın bi beyazpeynir istiyor ne var canım dedi aldı. Eşim gitti o hala kald(işinden dolayı)ı. Akşam saat 22,30 ben bebeğime süt sağıyorum onlar yan odada yani anlarsınız artık. Neymiş beni uyudu sanmışlar. Sabahta kalkmış kızım makineye çamaşır koydum onları yıkarsın. (kirli donlarını ) Bak dedim buraya basınca makine çalışıyır. Ben orada bebeğimin derdindeyim yüreğim ağzımda 9 saat ameliyat geçirmiş meleğim o zevk-i sefa torununu görmeye bile gelmek istemedi. Siz gidin dedi !
Buradan ona acayip takıntılıyım. Önceki konuları bilenler vardır zaten.
Geçende kızının evine geldi(eşinden ayrılalı 3 sene oluyor görümcemin) tülleriini yıkadı halılarını yıkatmaya verdi tencere tencere yemek yaptısildi süpürdü. E anne dedim bana gelmicek misin. Gelemiycem dedi. Sadece bi gece yatılı misafirleri vardı e ben size geleyim dedi gece 12 de yatmata geldi sabahta 11. de gitmiş. Yine hamileyim ev işi yapamıyorum çalışıyorum eve geldiğimde sürekli uyuyorum. Eşime dedim ki ya ben ona anne diyorum otursun cam kapı silsin demiyorum ama ortadaki bi çamaşırları katlasaydı. Çok üzüldüm çok ağladım.herhalde birazda hamilelikten.
Bide yeni huy çıktı kadında oğlunu arıyor. Haftasonu mangal yakcaz 1 kilo kıyma 2 kilo tavuk alın.
Eşimle markete gitmişler almış almış parası yetmemiş üstünü verdirtmiş.
Para istemiş.
Ayakkabı ile etek al bana oğlum demiş. (Hem bayramlık hem doğum günüydü hediye istemiş)
Kontür al demiş. Hepsinide aldırttı.
Eşimde cimridir resmen cimri. Markete gittiğimizde bak fazla bişey alırsan üstünü sen tamamlarsın diyen bi tip.
Eşimle kavga ettik. Dedim ki başında kocassı var kocası alsın. Yaa kadın bişey istemiyo ki dedi Yedik birbirimizi.
Bu kaynanayı ben abartıyormuşum. Ben abartıyormuşum. A dostlar. Ağlıcam şu an yine.
Maalesef o dediğinizi yapamıyorum.
Evde huzursuzluk oluyor. Bi hafta ben istemediğim için gitmesek ikinci hafta gitcez gitcez. Hafta ortasından arıyorlar geliceniz demi köye.Eşimde gelemiyoruz diyemiyor.niye yapamıyosun? kolundan tutup sürükleyerek mi götürüyor? kavga çıkarsa çıksın surat asarsa assın gitmeyin.
Benim gözüme batan eşimin bana cimri olupda anasına hayır diyememesi. Ne derse alıyor.Yapıyor.Ben sadece size, torunu ameliyat olmuş birinin bu kadar rahat olması kendi zevklerine düşmesi konusunda hak verdim. Ama bu konudan onu mimleyip herseyinin gözünüze batması da çok anormal gelmedi.
Başka bi durumda diğer saydıklarinizin hiç birini bu derece kafaya takmazdım. Tabi ki hoş değil ama herkes kendinden meshul. Oğlu alıyorsa, aldırır. Yardım etmiyorsa etmez, zorunda değil. Peynir olayına deginmicem bile :)
Aslında direk sizle bi sorunu varmış gibj de durmuyo. Bence bunlara alınması gereken kişi eşiniz...
Evde huzursuzluk oluyor. Bi hafta ben istemediğim için gitmesek ikinci hafta gitcez gitcez. Hafta ortasından arıyorlar geliceniz demi köye.Eşimde gelemiyoruz diyemiyor.
Doğru söylüyorsun oluyor.gidince huzursuzluk olmuyor mu?
Annesinin ödüyor ama işte benimlede 10 tlnin hesabını yapıyor.Abartmıyorsun. Bu ne rahatlık bu ne oğluşum oğluşum diyip sizi sömürmektir. Ayrıca aynı evde yaşıyorsunuz. Çok tutara üstünü sen öde ne demek ne kadar çirkin.
Ya biliyormusun anlatınca anasının oğluşu gibi duruyormuş fark ettim. Ama kaynanam çocuklarını umursamaz ki kendide söyler bana kocamdan fayda var diye. Kendi kızıda diyor annem hep kocasını bizden çok sevdi diye. Gece çoçuklar ateşlenirmiş kaadın kalkıpta bakmazmış kayınpederim bakarmış bez koyarmış şimdi bu kadın nasıl olmuşda bu evlatlardan bu kadar kıymet görüyor anlamıyorum.Evlenince ayrı bir aile kurduğunun farkına varamayan çünkü annesin tarafından oglusum oglusum diye pispislanan klasik olgunlasamamis Türk erkegi!
Esinizi karsiniza alip evinizin içindeki sınırları belirleyin
Köye gitmek annesinin istediği bir şey ama.size danismasi lazim
anne baba evlatları gozunde hep en mukemmeldirYa biliyormusun anlatınca anasının oğluşu gibi duruyormuş fark ettim. Ama kaynanam çocuklarını umursamaz ki kendide söyler bana kocamdan fayda var diye. Kendi kızıda diyor annem hep kocasını bizden çok sevdi diye. Gece çoçuklar ateşlenirmiş kaadın kalkıpta bakmazmış kayınpederim bakarmış bez koyarmış şimdi bu kadın nasıl olmuşda bu evlatlardan bu kadar kıymet görüyor anlamıyorum.
o kadar yoruldum ki o kadar yoruldumm. Kızım melek oldu 20 günlükkeni. 2 Ay sonra babam vefat etti. Ağır şeyler yaşadım gibi geliyor bana. Şimdide bunlar çok karamsarım herhalde sorun bende etrafımdaki insanları huzursuz ediyorum.anne baba evlatları gozunde hep en mukemmeldir
Kiz cocuklari icin baba, erkek cocuklari icin.de anne figuru onemlidir ya belki ondan
Bir de esin annesinden bekledigi ilgiyi görmediğini hissediyorsa ve sevgi almak için caba gostermesi gerektigini dusunuyorsa, boyle davranmasi cok normal
hemen kendini suclama, istersen bir psikolojik destek alo kadar yoruldum ki o kadar yoruldumm. Kızım melek oldu 20 günlükkeni. 2 Ay sonra babam vefat etti. Ağır şeyler yaşadım gibi geliyor bana. Şimdide bunlar çok karamsarım herhalde sorun bende etrafımdaki insanları huzursuz ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?