Valla annesinin yaptığı şeyleri söylüyorum ben suratım asılıyor çünkü oda soruyor noldu noldu diye .Anlatınca bana destek verecek bişey demiyor savunmaya çalışıyor ama savunacak bir tarafi olmadığı için kala kalıyor .Aklın varsa onu kötülemeyi seçmezsin benim eşim hiç anneci değildir ama onu kötülediğimde biricik olarak görürdü.Yüzün düşmeyecek takmayacaksın onun şikayet ettiği şeyleri kendince açıklayıp senin öyle bir niyetin yokmuş gibi safa yatacaksın...
Söyleme işte suratta asma bırak şikayet eden sorun çıkaran annesi olsunValla annesinin yaptığı şeyleri söylüyorum ben suratım asılıyor çünkü oda soruyor noldu noldu diye .Anlatınca bana destek verecek bişey demiyor savunmaya çalışıyor ama savunacak bir tarafi olmadığı için kala kalıyor .
Sevmeye çalışıyorum kadını da olmuyor valla .Daha neler var neler de buraya uzun yazınca okumuyor kimse yazmadım o yüzdenNe kadar işgüzar insanlar var ya o iş arkadasinin ustune vazife mi senin suratının asık olduğunu sözlüne söylemiş.Ondan sonra film kopmuş zaten sizde sozlunun arayıp bağırması kadini kinlendirmis.Ama eski püskü elbiseleri sana atması cok yanlis KV orda hatalı sacmalamis.
Yemek mevzusunda sen biraz hatalı gibi geldin bana tokum dese bile israr edilir bizim burada gerci tum Turkiyede boyledir bu.
Keşke olsun anne tok olsan bile otur bir tadina bak deseydin neyse olan olmus.
Ama bu kadin da az degil gibi kinci,intikamcı bununla baş etmek zorundasin.Annesini kötüleme eşine sakin daha cok savunur onu sen daha cok sinirlendiginle kalirsin.
Çok şey yaşadık kadının konuşurken yüzüne bile bakamıyorum ki artık .Söyleme işte suratta asma bırak şikayet eden sorun çıkaran annesi olsun
Eşine karşı ya onun yanında da olduğu kadar artıkÇok şey yaşadık kadının konuşurken yüzüne bile bakamıyorum ki artık .
Annesini kötülemedim dedim ki böyle böyle oldu benim de zoruma gitti yani annen düşünemedi heralde dedim. Bu kötülemek değil kiBi kere oğluna annesini kötülemişsin, o aptalca davranıp annesini arayıp saymış dökmüş, annesi çocuk gibi intikam almış, oda oğluna seni kötülemiş ajitasyon yapmış, eşin aklınca sizi yüzleştirmiş iyice b.k etmiş. Kimse akıllı politik davranamıyor mu? Ha bide iş arkadaşlarının densizliği var.
Sen öyle düşünüyorsun çok az erkek bunu istediğin gibi düşünür ve ona göre akıllıca bertaraf eder. Senin ki böyle yapmamış.Annesini kötülemedim dedim ki böyle böyle oldu benim de zoruma gitti yani annen düşünemedi heralde dedim. Bu kötülemek değil ki
Ya sorun oralar değil ki en dikkat çeken yer o konu olmuş heralde sorun kaynanam ile o zamandan bu zamana yaşadığımız şeyler yüzünden şimdi o oğlunu övdükçe ben eşime de giciklasiyorum. Yoo o kadar da zeki değil yoo o kadar da mükkemmel değil modlarındayim. Kadın ne diyorsa benim için tam tersi doğru geliyorSen öyle düşünüyorsun çok az erkek bunu istediğin gibi düşünür ve ona göre akıllıca bertaraf eder. Senin ki böyle yapmamış.
Benim oğlum diyorsa doğrudur benim oğlum yapıyorsa doğrudur modun da . Benim çocuğum gibisini buldun da diye söylemleri oluyor ve bu sürekli oluyor .Bence herkes sorunsal somut olayda asgaha
Ben ikinize de hak veremedim ama sürekli oğlunu övmesi sizi neden bu kadar irrite ediyor anlamadım
Örneğin yakışıklı oğlum diyorsa sizde evet çok yakışıklı deseniz bence konu kapanir
Valla bi sen anladin şuan durumu sagol yorumun icjn teşekkür ederim ☺Saf ayağına yatıp annesini çok sevdiğini söyleyip, kadına da oğlunu övdüğünde tabi ki öyle, canım kocam benim, ben de o yüzden seçtim zaten onu dersiniz. Asla ama asla kayınvalidene kendinle alakalı veya biriyle alakalı bir şikayetin, kötülemen olmasın. Telefondaki görüşmeleri, mesajlarını hep kayıt olarak tut. Asla yanında ne söylerse söylesin terbiyesizlik yapma. Böyle insanlarla diyalog en az olmalı ve hayatında söz hakkı edinmesine izin verme.
Eşini elinde tutmaya çalış. Ben böyle insanlarla diyaloğun ve aile hayatının korkunç zor olduğunu düşünüyorum. Allah kolaylık versin. Eğer yapabiliyorsak eşine yansıtmaz, onunla harika geçinir gibi görünürsen belki sana inanır ama sürekli annesi ile çekişir ve ona şikayet edersen, annem yada sen durumuna düşebilir.
Tamam da senin bundan rahatsız olduğunu bildiği için yapıyorBenim oğlum diyorsa doğrudur benim oğlum yapıyorsa doğrudur modun da . Benim çocuğum gibisini buldun da diye söylemleri oluyor ve bu sürekli oluyor .
Yok yok ben rahatsız olduğum için yapmıyor. Eşimin kendi kardeşleri bile eşime bişey diyemiyor babası bile söz söylemiyor çünkü annesi hemen atlıyor afedersin benim oğlumun g*tünü yeyin siz sizde onun ki kadar akıl var mı benim oğluma laf demek size mi düşüyor diyorTamam da senin bundan rahatsız olduğunu bildiği için yapıyor
Sen öyle bı şey dediğinde ona ait gitmesen cidden ya falan desen ters psikoloji yapmış olacaksin.bi süreden sonra bırakacak. Bu yöntem her zaman ise yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?