Kayınvalide sorunsalı..

gizsiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2018
3.562
7.099
78
Kızlar Merhaba,
Bu bi Dert değil ama bende mi sıkıntı var eşimle annesi arasındaki diyologlardamı bilemiyorum.fikrinizi almak istedim.
Eşim 30 yasında ve cocugumuz yok.Eşim işten cıktıgı gibi hergün annesine gidiyor, onu görüyor sonra eve geliyor. eğer gitmediği gün olursa annesi hemen arıyor.napıyosun gelmedin diye,oda çocuk gibi açıklama yapıyor.'bugün çok yoruldum ,yağmur çok fazla yağıyor vs vs.' bazen hiç yorgun değil görüyorum ama öyle söylüyor.gün içinde hiç aradıysada yine arıyor napıyorsunuz sesiniz çıkmıyor diye...Kv yemeğe gittiğimizde eşim benımle ilgileniyorsa bianda kalkıp karşı koltuğa annesinin yanına geçiyor. ona sarılıyor, öpüyor kokluyor, kafasını ,çenesini ısırmaya çalışıyor, kulağını ısırıyor.kv benımle bısey konusuyorsa o esnada o kadar şiddetli sıkarak sevıyorki kadın o anda konuşamıyor.gülüşmeye başlıyorlar kv 'dur oğlummm 'diyor. yine devamlar tabiki..eşim onu gıdıklıyor vs vs. 1 kere olan bişeyde değil ayrıca sürekli bu sekilde..Kv bana 'x oturmaya çağırdı müsaitmisin gidelimmi hafta sonu' diyor. eşim hemen kaşlarını çatıyor 'gelir niye gelmesin 'diyor. o anda kısmet diyerek geçiştiriyorum. Eve gidince diyorum ki 'canım o gün müsait değilim gidemiycem' tamam diyip sesini çıkarmıyor:110: sırf o anda annesının yanında annemın dediği olacak tavrımı bu ? ' Herkes annesine düşkündür ama eşim baya bi abartıyor gibi geliyor bana. Kendi kendime kıskançlıkmı yapıyorum diyordum ama sanki durum daha başka gibi. sizinde fikirlerinizi almak istedim.nasıl değiştirebilirim ,değiştirebilirmiyim :110:

Teşekkürler yorumlar için..

Son düzenleme:
Kızlar Merhaba,
Bu bi Dert değil ama bende mi sıkıntı var eşimle annesi arasındaki diyologlardamı bilemiyorum.fikrinizi almak istedim.
Eşim 30 yasında ve cocugumuz yok.Eşim işten cıktıgı gibi hergün annesine gidiyor, onu görüyor sonra eve geliyor. eğer gitmediği gün olursa annesi hemen arıyor.napıyosun gelmedin diye,oda çocuk gibi açıklama yapıyor.'bugün çok yoruldum ,yağmur çok fazla yağıyor vs vs.' gün içinde hiç aradıysada yine arıyor napıyorsunuz sesiniz çıkmıyor diye...Kv yemeğe gittiğimizde eşim benımle ilgileniyorsa bianda kalkıp karşı koltuğa annesinin yanına geçiyor. ona sarılıyor, öpüyor kokluyor, kafasını ,çenesini ısırmaya çalışıyor, kulağını ısırıyor.kv benımle bısey konusuyorsa o esnada o kadar şiddetli sıkarak sevıyorki kadın o anda konuşamıyor.gülüşmeye başlıyor.eşim onu gıdıklıyor vs vs. 1 kere olan bişeyde değil ayrıca sürekli bu sekilde..Kv bana 'x oturmaya çağırdı müsaitmisin gidelimmi hafta sonu' diyor. eşim hemen kaşlarını çatıyor 'gelir niye gelmesin 'diyor. o anda kısmet diyerek geçiştiriyorum. Eve gidince diyorum ki 'canım o gün müsait değilim gidemiycem' tamam diyip sesini çıkarmıyor:110: sırf o anda annesının yanında annemın dediği olacak tavrımı bu ? ' Herkes annesine düşkündür ama eşim baya bi abartıyor gibi geliyor bana. Kendi kendime kıskançlıkmı yapıyorum diyordum ama sanki durum daha başka gibi. sizinde fikirlerinizi almak istedim.

şimdi öncelikle her akşam annesine bir uğraması bence sıkıntı değil. günlük kısa bir vakit ayırmak bence güzel. siz de yapabilirsiniz kendi annenize.
fakat bu el şakaları, ısırma vs ve de senin adına konuşması manasız. senin adına konuşmasını adam edebilirsin söyleye söyleye ama diğerine ne yapılır nasıl engellenir bilemiyorum gerçekten fazla bi samimiyet. hani sarılsa öpse felan tamam dicem.

Gaz vermek istemem ama evet bence de abartı . Annesine gitsin onu boşverin ama kulak ısırmak, gıdıklamak filan saçma geldi :/
En azından ne kendi annem abime , ne de kayınvalidem eşime böyle şeyler yapmıyor . Yani bunun sevgiyle alakası olduğunu düşünmüyorum . Ama tabi her ne kadar çok sinir bozucu olsa da (kendi adıma )herkesin aile kültürü başka .:işsiz:
Birşey deseniz siz suçlu olursunuz ...

İlk evlendiğimiz zaman eşim de her firsatta yerli yersiz gider sarilir operdi ben de rahatsiz olurdum yani bisey konusuyoruz mesela adam ortada gidiyor bebek gibi opuyor dikkatim dagilir sinir olurdum. Ama guzellikle konustum anneni op saril napiyosan yap ama ben varken lutfen yapma dedim oda yapti sagolsun. Hepimiz seviyoruz annemizi ama abartmaninda anlami yok yani . yeni evliyseniz ondan da olabilir erkekler evlenince tuhaflasiyor

Annesiyle birbirlerine çok bağlılar anladığım kadarıyla, her gün uğraması sizi rahatsız ediyorsa bu konuda konuşabilirsiniz, her gün gitmesen, bugün başbaşa yemek yesek gibisinden anlatabilirsiniz diye düşünüyorum. Annesiyle sarılması, şakalaşması birbirlerini çok sevdiklerinin göstergesi olabilir benim eşim de çok sarılır annesine, çok öperler birbirlerini. Ama konuşmayı bölmek biraz garip bir durum bu konuyu sakince anlatsanız anlayacaktır bence.

Ben de ilk evlendiğimde hatta evlenmeden önce annesi direk şu cümleyi kurdu: (eşim x olsun) x'in işten gelince ilk bize uğrayıp sonra evine geçmesini isterim. Tamam güzel de biz bi aile olduk, öncelikler değişti. Seni bekleyen, yolunu gözleyen bi elin var, yuvan var. Güzelce anlattım sonrasında eşim de hak verdi gitmemeye başladı. Annesi laf soktuğunda da anne sen de kocanı bekle beni niye bekliyorsun diyordu şaka yollu. Bazen insanları bir şeye alıştırmamak gerekiyor çünkü görev gibi üstüne yapıştırıyorlar. 1 kere gitme afra tafra. Ama şimdi alıştılar bir gün de gidip anne bugün de size uğradım eve geçmeden dese daha mutlu olacaklarına eminim.

bianda kalkıp karşı koltuğa annesinin yanına geçiyor. ona sarılıyor, öpüyor kokluyor, kafasını ,çenesini ısırmaya çalışıyor, kulağını ısırıyor.kv benımle bısey konusuyorsa o esnada o kadar şiddetli sıkarak sevıyorki kadın o anda konuşamıyor.gülüşmeye başlıyor.eşim onu gıdıklıyor vs vs. 1 kere olan bişeyde değil ayrıca sürekli bu sekilde.
Su kisim haric abartiyorsunuz diyecegim
Ama elalem icinde bu sekil bir anne sevgisini normal gormuyorum ben ya. Kocaman insan anasini koklasin isirsin nedir yani? Saril öp de fazlasi sacmaik yani.

Ama tabii sizin yapacaginiz bir sey yok. Beraber takilsinlar sizi bulastirmadan

Kızlar Merhaba,
Eşim 30 yasında ve cocugumuz yok.Eşim işten cıktıgı gibi hergün annesine gidiyor, onu görüyor sonra eve geliyor. eğer gitmediği gün olursa annesi hemen arıyor.napıyosun gelmedin diye,oda çocuk gibi açıklama yapıyor.'bugün çok yoruldum ,yağmur çok fazla yağıyor vs vs.' bazen hiç yorgun değil görüyorum ama öyle söylüyor.gün içinde hiç aradıysada yine arıyor napıyorsunuz sesiniz çıkmıyor diye...Kv yemeğe gittiğimizde eşim benımle ilgileniyorsa bianda kalkıp karşı koltuğa annesinin yanına geçiyor. ona sarılıyor, öpüyor kokluyor, kafasını ,çenesini ısırmaya çalışıyor, kulağını ısırıyor.kv benımle bısey konusuyorsa o esnada o kadar şiddetli sıkarak sevıyorki kadın o anda konuşamıyor.gülüşmeye başlıyor.eşim onu gıdıklıyor vs vs. 1 kere olan bişeyde değil ayrıca sürekli bu sekilde..Kv bana 'x oturmaya çağırdı müsaitmisin gidelimmi hafta sonu' diyor. eşim hemen kaşlarını çatıyor 'gelir niye gelmesin 'diyor. o anda kısmet diyerek geçiştiriyorum. Eve gidince diyorum ki 'canım o gün müsait değilim gidemiycem' tamam diyip sesini çıkarmıyor:110: sırf o anda annesının yanında annemın dediği olacak tavrımı bu ? ' Herkes annesine düşkündür ama eşim baya bi abartıyor gibi geliyor bana. Kendi kendime kıskançlıkmı yapıyorum diyordum ama sanki durum daha başka gibi. sizinde fikirlerinizi almak istedim.nasıl değiştirebilirim ,değiştirebilirmiyim :110:

kıskanclık yapmıyorsun
kocaman adamların annesı ıle böyle gelınlerın yanında mıç mıç olması çok sinir bozucu
gereksiz yani
bu düşkünlük değil ki , annesi tarafından yapılan güç göstergesi bence

annem bana da erkek akrdesıem de cok duskundur
yemeğimizi yapar sürekli bizi kollar gözetir ama boyle anakulu cocugu gbi muamele yapmaz

düşkünlük ayrı birsey bu ayrı bırsey bence
haklısın sen
ama bu durumda ne yapılır bılemıyorum

İnanasım gelmedi ya. Bu kadar olanı var mıdır ki hakket?
Şiddetli sıkıyor, ısırıyor filan derken oradan ateşli bi sevişme başlayacak gibi tövbesteyşın.
Bdsm fantezisi gibi ana oğul ilişkisi.
bazen bende öyle sanıyorum valla :110:Anne kulağını kesip yanıma alıcam bak diyor.:işsiz:

bazen bende öyle sanıyorum valla :110:Anne kulağını kesip yanıma alıcam bak diyor.:işsiz:

Annede Van Goghluk da var desene. Tövbeler olsun kadın aklını yemiş oğluyla.

Ha eşiniz mi diyor yoksa bunu? İki anlamı var cümlenin, anlayamadım.

Su an bir erkek çocuğa hamileyim ve kk ya üye olduktan sonra en çok böyle erkek annesi olmaktan korktum. Insan dilediğini değil kınadığını yaşarmış allah korusun bu nasıl psikoloji yahu birbirini ısırıp disleyecek kadar.
:D Çok güldüm ya
ben de hamıleyım ve oğlum olursa böyle komik bir kv olmak istemem
benim kv de de buna yakın durumda ama allahtan uzak sehırdeyız

koca kadınlar kendılerını komık duruma , oğullarını da sümsük erkek rolüne düşürüyorlar

Benimde oğlum var gece gündüz meme memeeee cok bagli bana korkuyoom valla biraz buyusun mesafe koycam bu ne yaaa korkutuyo bu tip erkekler beni

Benimde oğlum var gece gündüz meme memeeee cok bagli bana korkuyoom valla biraz buyusun mesafe koycam bu ne yaaa korkutuyo bu tip erkekler beni
emin ol benım eşim senin çocuk gibi annesine :110: süt olsa emzirmek için meme verse emecek orda uyuyacak o kıvam :halay::110: güleyim mi ağlayımmı bilemedim

Hergün annesine ugramasını normal karsılayanlara inanamadım
Madem annesine bu kadar düşkündü ailesiyle yasamaya devam etseydi
Artık kendi evi yeni bi düzeni var nereye kadar annesiyle vakit gecirecek öncelikleri artık kendi ailesi olmalı
Bu ısırmalar sıkıstırmalar falanda zaten sırf annenin kanatlarından kopamamaktan geliyor
Kendini hala üc bes yasındaki cocuk gibi görüyor

Bence normal değil, kaldı ki böyle cıvık ilişkiler çok sevimsiz geliyor. Öper, sarılırsında, orasını burasını ıssırmak...lafını kesmek vs, ne bu yaa......azıcık da saygı, kaç yaş büyük kadın sonuçta.

Back
X