- 14 Mart 2025
- 13
- -23
- 1
- 24
- Konu Sahibi laleileleva
Kayınvalidem psikolojik rahatsızlığı olduğunu düşündüğüm biri ne yapıp alındığını anlayamadığım ne zaman bi laf söyleyip huzur bozacağını kestiremediğim bir insan eşimle bu yüzden sürekli bi çatışma halindeyiz bana bir laf söylendiğinde ve benim haklı olduğumu bildiği yerlerde beni savunmasını istiyorum çünkü biliyorumki o buna sustuğu için bu kadar ileri gidebiliyor kayınpederimi bana karşı kışkırtıyor ben defalarca uyarmama rağmen anne olgun bi şekilde benle bir sorunun olduğu zaman benimle konuş diye başkalarına yansıtmana gerek yok diyorum defalarca hiçbir suçun günahın yok bi konuyu kendince yorumlayıp insana çemkiriyor öyle olmadığını açıklıyosun sakince sanki kötü bişey söylemişsin gibi onu kendince kurup insanlara öyle aktarıyor geçmişinde kayınvalidesinden yakındığı ne sorun varsa hepsini benle yaşıyor sorsan sen yapıyosun halbuki hiçbir günahın yok insanız hata yaptığımız zamanlarda olur elbette ama fark ettirip insanla güzelce konuşmak farklı insanlara üstüne ekleyip kışkırtıp seni kötü göstermej farklı sorsan kızından ayırmazlar lafta severler ama kızları hertüelü lafı söyler çemkirir hiçbir şeye yaramaz ama baş üstünde tutarlar eşimede senin annen baban kendin git ben gelmek istemiyorum diyorum bu yüzden oda sürekli beni götürüyor sonra annesi bi sorun çıkarıyor durup dururken inanması güç biliyorum ama yemin ederim ki böyle ozamanda sen ses çıkarınca kötü oluyorsun eşime o yüzden kızıyorum savun beni diyorum suçlu olduğumdada uyar istiyorum diyorum konuşuyoruz hallediyoruz yine aynı şey oluyor sen yokken ben onla konuşuyorum diyor ama bilemiyorum çok dedikoducu çok gerçekten çok kötü bir insan