Kayınvalide sorunsalı

handegoreli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2015
106
52
39
Merhaba arkadaşlar,
Yakın bir zamanda çalışmaya başlayacağım bebeğime işime yakın olduğu için annem evinde bakacak fakat eşim arada da benim anneme bırakalım diyor şimdiden kayınvalidemin evi tam bir cehennem sürekli birbirleri ile yüksek ses tonunda kavga ederler, küfürlü konuşurlar , çok fazla dedikodu yaparlar, ahlakları çok bozuk, tvde hep töre dizileri izlenir, hijyene çok önem vermezler vs.. Dolayısıyla bebeği oraya bırakmak istemiyorum.. Çünkü bir kere bırakırsam hep bırakmak zorunda kalıcam.. Sizce bu durumda ne yapmalıyım eşime durumu nasıl açıklamalıyım ?

Bence arada kayınvalidene bırak. Hem biraz onlar da baksın ki ilerde hem zor zamanlarında bakmamış hemde Kıymetli olmasınlar. Hem annenin yükünü hafifletmiş olursun. Çünkü ihtiyacı olacaktır eminim.

Merhaba arkadaşlar,
Yakın bir zamanda çalışmaya başlayacağım bebeğime işime yakın olduğu için annem evinde bakacak fakat eşim arada da benim anneme bırakalım diyor şimdiden kayınvalidemin evi tam bir cehennem sürekli birbirleri ile yüksek ses tonunda kavga ederler, küfürlü konuşurlar , çok fazla dedikodu yaparlar, ahlakları çok bozuk, tvde hep töre dizileri izlenir, hijyene çok önem vermezler vs.. Dolayısıyla bebeği oraya bırakmak istemiyorum.. Çünkü bir kere bırakırsam hep bırakmak zorunda kalıcam.. Sizce bu durumda ne yapmalıyım eşime durumu nasıl açıklamalıyım ?

Aynen böyle anlat işte

Annen bakacaksa ne gerek var. Çocuğun düzeni bozulmasın falan diyebilirsin.

sonuna kadar haklısın fakat bi de eşinin gözünden bak olaya ? insan ailesinin kusurlarını o ailenin içinden çıktığı için görmeyebiliyor (ki bu kusurlu bir davranış ) annesi torununa bakmak isterse adam ne şekilde cevap versin ? siz töre dizisi izliyorsunuz pissiniz karım istemiyor mu desin ? ki zaten kusurlarını görmüyormuş...ya çok büyük bir kavga çıkarıp şu yazdıklarını eşine kabullendireceksin ya da razı olacaksın belirli sürelerde bakmalarına ..umarım yormayalım annei fikri etkili olur

X