• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide Sorunu

LoveSupport

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2017
51
23
3
34
Merhaba arkadaşlar 2 aylık evliyim son 1 aydır kayınvalidem 2haftada bir bende 2gün kalıyor
Evin değiştiriyor bide düşünmeden konuşuyor
Kötü bir niyetli biri değil ama bi şekilde kalbimi kırıyor ağzımı açmıyorum.Eşim haberdar durumdan şimdi 15 gün ramazandan dolayı bende kalıcakmış . Eşimde istemiyor böyle yüz göz olmak istemiyorum kayınvalidemle .Eşimde rahatsız oluyo .annesiyle konuşsada ya küsüyo yada kalıcam kovsanız da gelicem diyor kalıcam diyo .Nasıl bir tepki göstericem napıcam bilmiyorum bana akıl verin lütfen

Ne yapıyor mesela kötü niyetli değilse patavatsızdır yaşlılıktan olabilir alttan alın

Merhaba arkadaşlar 2 aylık evliyim son 1 aydır kayınvalidem 2haftada bir bende 2gün kalıyor
Evin değiştiriyor bide düşünmeden konuşuyor
Kötü bir niyetli biri değil ama bi şekilde kalbimi kırıyor ağzımı açmıyorum.Eşim haberdar durumdan şimdi 15 gün ramazandan dolayı bende kalıcakmış . Eşimde istemiyor böyle yüz göz olmak istemiyorum kayınvalidemle .Eşimde rahatsız oluyo .annesiyle konuşsada ya küsüyo yada kalıcam kovsanız da gelicem diyor kalıcam diyo .Nasıl bir tepki göstericem napıcam bilmiyorum bana akıl verin lütfen
Yuh eşin istemediği halde inatla kalmak istiyor ha? Ne gurursuz kadınmış... Sakın hizmet etme. O evde kalacaksa o evin sorumluluklarını kendisi de üstlensin bir kaç işin ucundan tutsun. Mesela yardım istemekten çekinme yemek yaparken. Sen pilav yaparken ona salata yaptır. Ya da sen evi süpürürken ondan yerleri silmesini iste. Eşin sana kızarsa ''ben de insanım annene sürekli hizmet etmekten yoruluyorum işin tamamını annene yüklemiyorum sadece yardım istiyorum ne var bunda ben kendi anneme de böyleyim daha ne istiyorsun kendi anneme davrandığım gibi yakın davranıyorum annem gibi samimi gördüğüm için yardım istiyorum'' diyebilirsin. İlla da sana kızmaya devam ederse helal olsun demek ki samimi görmemem lazımmış artık öyle yaparım dersin. Kaynanan da böyle yaparsan kaçar gider bence.

Kaç yaşında? Hani böyle yaşlı artık iş yapmaya enerjisi kalmamış biriyse bırakın kalsın kovsanız bile gitmem demiş üzüldüm buna.

Ama yok genç ama mikropluktan yapıyor diyosanız hizmet etmeyin kendisine asla.Eşinizle de sanki o yokmuş gibi davranın her anlamda.İstediğini alamayınca gider herhalde

Ayy en zor kaynana modeli yapiskan karasakiz olanlari..baksana kovsanizda gelicem kalicam diyor..insanda biraz gurur olur ya..neden kaliyor sizce degisiklik olsun diyemi canimi sikiliyormus

Yeni evli ciftsiniz ve ustelik ramazan yani birbirinize ayirabileceginiz cok kisistli bir zaman var onu da kayinvalide sayesinde ayiramayacaksiniz. Bence sen hic muhatap olma esin halletsin. Annen evdeyken banyo yapmaya utaniyorum de esine gor bak o zaman 2 hafta mümkün degil birakmaz kayinvalideni evde :D

Valla eşiinde istemiyorsa bi konuşsun annesiyle, anne 15 gün ne gerek var bi evin içinde gibi. Ama yok kovsanızda gelicem diyorsa cidden ufaktan kafa gitmiş kayınvalidede. Söylediğiniz halde gelirse yokmuş gibi davranın. Onun için özel hiç bi şey yapmayın. Ben olsam ev işi ve yemeğe yardım istemezdim, o zaman iyice evin insanı gibi davranır. Ne demek zorla gelicem kalıcam? Haneye tecavüz resmen. O zaman yok sayılmayı hakediyor.
Evde bir şeyi değiştirmeye kalkarsa, önceki halini uygun buluyorum diyip eski haline getirin.
Oğlumun evi benim evimdir kafasında biraz.

Niye ramazan sizin evde daha mi kolay geciyormus.
Esinin babasi nerde. Sanki boyle bir konu hatirliyor gibiyim.

Ay herkesin sorunu ya bıktık artık kocamın anası babası bacısı erkek kardeşi en iyisi herkesten uzak bi ev başka çare yok valla bende 2 yıllık evliyim kocamdan memnunun ama gel gör ki ailesi guleti beni kuşata bakma çok dertliyim yazdım buraya

Ben olsam eve almam açık konuşayım. Ama bu benim, inat giderse evi yakarım yine almam öyle diyeyim. Senin için Allah kolaylık versin diyebiliyorum sadece.

Kayınvalidem 56 57 yaşları arasında
Gecen geldiğindede ben varken yapmazsınız artık saygıdan idare edin demişti bende şakayla karışık ne biliyorsun anne demiştim
Oğlunun eskilerini sevgilisini ergenlikte yaptıklarına kadar anlatıyor . Hakareti felan yok ama inceden sokuyo hani şakayla felan
Ben evlatlığım annem beni 10günlükken evlad edinmiş oda bunu biliyor bana kendi aileni aramazmısın öz annen oldaydı farklı severdi felan diyor eşimi ben zor durduruyorum kalbini kırmason diye

Ayy en zor kaynana modeli yapiskan karasakiz olanlari..baksana kovsanizda gelicem kalicam diyor..insanda biraz gurur olur ya..neden kaliyor sizce degisiklik olsun diyemi canimi sikiliyormus
Kopamam ben sizden diyo anlamadım saygızlık yapmak istemiyorum lakin doğru tavır nedir bilemedim

Klasik kv vol :1274749363939484845 :süslü:
Oğlunun evlenmesini henüz sindirememis,muhtemel gelinden kıskanma durumları , oglunla hergece iş pişiriyoruz desen üzüntüsünden kalp krizi bile geçirebilir:oops:
Bende öyle anladım ama kırmakta istemiyorum aramız bozuldun napıcam bilmiyorum

Kopamam ben sizden diyo anlamadım saygızlık yapmak istemiyorum lakin doğru tavır nedir bilemedim
Valla ben 6 senedir cozumunu bulamadim evlerimiz ayri (cok yakiniz iki sokaklik mesafe) ama her Allahin gunu catkapi bizde bir gun gelmese ikinci gunu mutlaka,birsey diyemiyorsun maalesef denmiyor esimde asla birsey demez ama cok biktiriyor.seni anliyorumda ne denir ki bu durumda bilemedim

Back
X