Kızlar bana fikir verirseniz sevinirim.Eşimin anne ve babası her kış bize gelir memleketleri kışın yaşam şartı zor.Ancak ben çok zorlanıyorum 3ay kalırlae bazen bu 4aya yakın sürer. 2.2-5 ay bizde gerisi diğer eltimde.Bir şeyde diyemiyoruz ayıp olmasın diye.k.validem iyi ama biraz kıskanç. Benim tek sorunum evde rahat olamamak.birde k.validemin eşiyle arası kötü memleketlerine gidince de eşimi arar ağlar moralini bozar.eşimin bana iyi davranmasını da kıskanır.ne yapacağız bilmiyorum.eltim de tam nbir şeytan. Kvalide ona gidince surat yapıyormuş kötü davranıyormuş. Ama ben öyle biri değilim yani kişiliğim bu şekilde değil.birde o gibi yapsam eşim hemen farkeder ve kızar.birde şu var k.validem sürekli boşanma ya da eşini memlekette bırakıp yanımıza gelme konusunu açıyor.eşim de o zaman kardeşiyle eşit bakacağını düşünüyor ama ben yime rahat edemiyorum.babası da bize daha çok yükleniyor ileride siz bakarsınoz gibi diye.eşim annesiyle konuştu sana ayrı ev tutarız diğer gelinle sıkıntı yaşadın bak aynı ev zor olur benim eşimle de diye. Aetık eskisi gibi değil devir diye boşanırsan eğer.k. Validem başta tamam dedi. Sonra diğer eltinin kocası yok olmaz bizde de kalır sizde de kalır diye beynini yıkamış yine. Hangisine yanagım bilemedim. Eşim 2ay kalmalarına bir şey demiyor benim hep yanımda idare et diyor. Onu da kıramıyorum ama çok bunalıyorum. K. Valideye bi şeu desem hemen ağlıyor. Eşime diğer kardeşi üzerinden anne hakkı diye baskı kurdurmaya çalışıyor.