- 8 Mayıs 2023
- 2
- 2
- 1
- 25
- Konu Sahibi dardayimdostlar88
Arkadaslar merhaba daha once calisma hayatim oldu bir bucuk senelik evliyim evlendikten sonra buyuk sehirden kucuk sehire tasindim ailem uzak arkadaslarim uzak buraya alisma surecim oldu is imkani yok zaten ozel okulda calisabilirim sadece maddi durumumuz iyi araba ve ev sahibiyiz cocuk dusunuyoruz Rabbim nasip ederse fakat kayinvalidem surekli calismami ister tavirlar sergiliyor ki bugun acikca soyledi surda bi is varmis dedi bende dusunmedigimi soyledim cunku cocuk dusunuyoruz esimle ve bu donemde calismak istemiyorum dogal olarak ve buyuk ihtimal tedavi gorucegimiz bir zaman dilimi bu daha sonra bana sen bilirsinn ama askeri ucret su kadar olucak eksiginizi yaparsinz vs diyerek bisiler anlatti ben calismaktan gocunmam ki daha once calisiyordum zaten ama bu tarz eylemleri buna benzer benim canimi skiyor is aramadigimi biliyor is bulmaya calisiyo surekli bir baski var uzerimde yalan yanliş ilanlar atiyor suraya alım varmış diye ama yani cok skildim calisma istegim vardi o da gitti benmi alinganim anlamiyorum esimde cok anlayisli ona anlattigum hayatim alinma dedi sen ne dersen o dedi ben cocuk istiyorum diyo calismak istersende sana saygi duyarim sen ne dersen o diyo esimin karismadigi konuya karisilmasi beni sıkan belki gecmis seylerden dolayi bu olaya patladim bilemiyorum ama canimi skıyor. Benmi alinganim yanlis anliyorum bilemiyorum her konuda boyle karismasi belkide bu dusunceye kaptird beni öf oyle icimi dokmek istedim