Eski konularınıza baktım da zaten yanlış bir evlilik olmuş. İnş bundan sonraki yaşamınız iyi olurMerhaba 6 aylik evliyim ve esimle severek evlendik. Esim ailenin tek erkegi. Ben istanbuldan onun yanina geldim. Kayinvalidemler surekli gelip gitmemizi bekliyor, aramasam neden aramadin gibi hesap sorabiliyor, suan hamileyim 1.trimestirdayim kimseyle gorusmek gidip gelmek istemiyorum. Benim ilgiye ihtiyacim varken o benden ilgi bekliyor halbuki haftanin 3/4 günü beraberiz neredeyse (hamilelik sebebiyle onlarda yedigimiz zamanlar oluyor) aramadigim icin bana sitem edebiliyor. Ben üniversite okumus, calisma hayatinda bulunmus ayaklari saglam yere basan bir kadinim, kayinvalidem tatli tatli giydigim ayakkabiya kadar nasihat verme adi altinda karisan birisi. Asla kimseyle kotu olmaz. Ben surekli bana gosterdigi elbiselere ayakkabilara bu ne anne yasli isi benim tarzim degil diyeretek sinirimi cizmeye calsiiyorum ama anlamiyor. Kendime bu yapılanlari konduramiyorum. Psikolojik destek almaya basladim ama bazen bunaliyorum yeter noktasına geliyorum her seyi istisnasiz uc gun kafama takiyorum esime anlatiyorum bu sefer de ben kötü oluyorum. Zaten buraya alisma surecindeyim baska sehir, evlilige alismak derken çok bunaldım. Bir de bunun ilgisi cikti benim cekirdek ailemde cok icli disli degildik diger akrabalarla, bunlar cok icice ve delirmek uzereyim artik. Bana ne tavsiye edebilirsiniz yeni bir cevre nasil yapabilirim?
O kişiyle evlenmedimTabiki eşine anlat bunları. Taşınma durumu varsa taşın. Yoksa da eşin sin8r koysun.. üzmek istemem ama ayakları yere sağlam basan kadınım demişsiniz doğru değil. Haftada üc dört gitmezdiniz zaten öyle olsa. Eşinizin suçlu olduğunu görür ek olarak hemen hamile kalmazdınız.
Eski konularınıza baktım da zaten yanlış bir evlilik olmuş. İnş bundan sonraki yaşamınız iyi olur
Bu sizin değil kv hatası. O, benim gelinim x tarzda bir kadın şeklindeki değerlendirmeyi yapabilecek kabiliyete sahip değil. Bana nasıl böyle davranır diye düşünmeyin boşuna.Kendime bu yapılanlari konduramiyorum.
Esime anlatiyorum tabiki ama Yetistirilme tarzlarimiz farkli uc dort gun gitme sebebim de dedigim gibi mecburiyetten ailem yok yanimda maalesef yemek yapamiyorum ama suan aklim basima geldi iki ekmege muhtac kalirim gitmem.Tabiki eşine anlat bunları. Taşınma durumu varsa taşın. Yoksa da eşin sin8r koysun.. üzmek istemem ama ayakları yere sağlam basan kadınım demişsiniz doğru değil. Haftada üc dört gitmezdiniz zaten öyle olsa. Eşinizin suçlu olduğunu görür ek olarak hemen hamile kalmazdınız.
Evet, lafa gelince ben kimseye karismam etmem. Dddigim gibi disaridan cok cok iyi. Ama bu gelip gitme surekli bizi beklemeleri, aramak istemesi cok cok sinirime dokunuyor ayrica birisi cevap vermiyorsun demis cevap veriyorum ama ANLAMİYOR.Bu sizin değil kv hatası. O, benim gelinim x tarzda bir kadın şeklindeki değerlendirmeyi yapabilecek kabiliyete sahip değil. Bana nasıl böyle davranır diye düşünmeyin boşuna.
Aynen, suan is hayatim yok birazda kendi rahatimdan calismadim o yuzu verdim birazİş hayatınız olsa o kadar yüz göz olmazsınız. Cevabınızı verin biptir edin geçin. Ben öyle istiyorum , ben böyle istiyorum. Baktınız olmuyor sizde karışın
X günü gelirim bugün müsait değilim deyin ve gitmeyin. Zorla getirtecek hali yok. Eşiniz ne diyor bu işeEvet, lafa gelince ben kimseye karismam etmem. Dddigim gibi disaridan cok cok iyi. Ama bu gelip gitme surekli bizi beklemeleri, aramak istemesi cok cok sinirime dokunuyor ayrica birisi cevap vermiyorsun demis cevap veriyorum ama ANLAMİYOR.
Ahahahahahh ay cok tatlisiniz, tabiiki ben de oturup duran birisi degilim cevabini veriyorum ama anlamiyor:)Dilin içine mi kaçtı? Annen karışsa cer cer edersin. Kaynana karışınca diline noluyor? Bu sözüm tüm kaynana madurları için. Ananıza diliniz 1 karış. Kaynananıza niye susuyorsunuz? Çare: cırlamak. Birkaç kez cerleyin. Daha kimse karışamaz.
Sizin tek sorununuz bu, kayınvalide değil eş. Babanız böyle eşinize her şeyi dikte etmek istese, hesap sorsa, sinir etse siz müdahale edersiniz değil mi? Eşinizi korursunuz herkez mesafesini bilir. Böyle ezik adamlar da annesini korur. Bunaldığınızı mutsuz olduğunuzu görmüyor mu, niye annesini uyarmıyor? Hamile kalmakta çok acele etmişsiniz. Bu kadın şimdiye kadar durmadıysa durdurulmadıysa bundan sonra niye dursun? Doğacak çocuğunuza da karışacak ve kocanız yine sus pus duracak. Kusura bakmayın eş ailesi sorunu yoktur eş sorunu vardır. Kendinizi korumaya kocanızdan başlamalısınız. Anneyse sizde de var değil mi?esime anlatiyorum bu sefer de ben kötü oluyorum.
Esim de aileci. Ona kalsa her gun gitmek ister ama bana birakiyor tamam askim gitmeyelim ama mesela bu hafta hic annemleri gormedik diyor haftada 1 se onun icin hic. yine bana tamam gitmeyelim demesi de sorun var hala idrak edemiyor benim istediğim icin gidilmedigini dusunuyorX günü gelirim bugün müsait değilim deyin ve gitmeyin. Zorla getirtecek hali yok. Eşiniz ne diyor bu işe
Esim de aileci. Ona kalsa her gun gitmek ister ama bana birakiyor tamam askim gitmeyelim ama mesela bu hafta hic annemleri gormedik diyor haftada 1 se onun icin hic. yine bana tamam gitmeyelim demesi de sorun var hala idrak edemiyor benim istediğim icin gidilmedigini dusunuyor
Aslinda bu uyarmis hali oyle diyimSizin tek sorununuz bu, kayınvalide değil eş. Babanız böyle eşinize her şeyi dikte etmek istese, hesap sorsa, sinir etse siz müdahale edersiniz değil mi? Eşinizi korursunuz herkez mesafesini bilir. Böyle ezik adamlar da annesini korur. Bunaldığınızı mutsuz olduğunuzu görmüyor mu, niye annesini uyarmıyor? Hamile kalmakta çok acele etmişsiniz. Bu kadın şimdiye kadar durmadıysa durdurulmadıysa bundan sonra niye dursun? Doğacak çocuğunuza da karışacak ve kocanız yine sus pus duracak. Kusura bakmayın eş ailesi sorunu yoktur eş sorunu vardır. Kendinizi korumaya kocanızdan başlamalısınız. Anneyse sizde de var değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?