kayinvalide surati diye birşey var!!

Benim karnım burnumda düşük tehlikem olacak da iki kendini bilmez surat yapacak diye kalkıp poğaça yapıcam elaleme.
Kendini düşünmeyeni kimse düşünmez-miş.

Canim haklisiniz cok yüz verdim ama bebeğim dogsun inmeyecem hiç zaten cocuk bakan bi kadin değil eltimin cocuguna bi kez baktığını bilmem. Ben kavga olmasn aramiz hep iyi olsun istiyorum ama onun suratini güldüremiyorum bosverim artk kendime bakim ne derlerde desinler yapiyorm yine yaranamiyorm ki zaten.

Bosveer hic sikma canini sen cocugun dogunca onunla ilgilen cagirirsa durmuyo cocuk agliyo falan dersin. Allah cocugunu saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah Allah isteyen herkesede saglikli bi evlat basip etsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence super fikir denemeye deger :)
Bunun gibi bir olay olmadikca algilayamaz bu insanlar hamileligi zorlugu bilmem ne.
Ya otur esinle konus bi ayar ceksin bunlara yada bu yolu deniyceksin.
Allah kolaylik versin

Canım bak şunu düşün Rabbim bin kere esirgesin ya bebeğine birşey olsa Allah korusun ! Koy mesafeni al tavrını kim senin evladından daha değerli olabilir ki? Yoksa valla takdir de edilmezsin değer de görmezsin çok kızdım ya!

Ne diye iniyosnuz aşağıya o halinizle ya yatın evinizde hatta ahlanıp sızlanıp yatın iyice abartın sesini çıkaramıyosun deli oluyorum bunlaraaaaa yaaaa ne anlayış ve insana saygı.

Cnm ben evliyken benim ayri eve cikma luksum dahi yoktu kaynanayla birlikte yasadim ustune ustluk evi hic bir esyasini degistirmeye tenezzul bile etmedi cimrinin tekiydi biz degistirelim dedik esimle onada karsi cikti esimde anakuzusu oldugu icin geri zekali bes yasindaki cocuk gibi annesi ne derse oydu !!!! omrumden omur gitti ki ben ust kata tasinmis olsaydim bile sorunlar bitmeyecekti simdi diyorum iyikide cocuk yapmamisim yuce Rabbim beni kurtarmis bu aileden zaten kadin beni hizmetci olarak goruyordu surekli surat bes karis sana tavsiyem uzak bir yere tasin esinle mesafeni acilen koyman lagzim belliki senin dusuk yapma ihtimalini bile dusunmuyor vicdansiz merhametsiz Allah yardimcin olsun

nefret yaaa nefret ....
aynı benım cıns kaynanada boyle ıste....
neymıs efendım depresyondaymıs....
soruyosun ne varda depresyondasın...
agzıma takma dıs taktırdım alısamadım o nedenle depreyondayım...
doktor hıc uzmeyın dedı ne derse yapın dedı...
ogullarıda ayaklarına serılmıs agzından cıkcak emırlerı beklıyo...
ama bız 9 aylık oluruz,ustune bırde dogum yaparız degısen bırsey yok...
herzaman köleeeeeeeee....
ama yok 5yıldan sonra akıllandım...
boyle boyle nereye kadar....
kışı kendı degerını kendı belırler...
koy tavrını arkadasım...
bak bır arkadasında dedıgı gıbı,esının olmadıgı yerde verebılecegın tum tepkılerı ver...
gıdıp esıne mı sıkayet ettıler onlar abartıyo,ben olabıldıgınce yumusak bır tavırla anlattımde...
boyle soyluyorum,cunku senınkıler oyle yumusak uslupdan anlıycak karakterler degıl...
hem bak altlı ustluyum dıyosun,boyle nereye kadar.....ezdırme kendını arkadasım...
hurrem ornegını veren arkadasa aynen katılıyorum.
bu ıkıyuzlülük degıl yuvanın ve hepsınden onemlısı kendın ıcın bu sart....

Son düzenleme:
Hürrem örneğini veren arkadas dahice bi plan ama ben 4aylikkken zaten kanamadan hastanede yattim iki ay annemde kaldim kesinlikle kalkmayacaksin demisti kese disi kanamam vardi yani yalana gerek yok merdivenden in cik in cik kanamam gelmişti. Böyle insanlar anlamaz canim gozlerinin onunde kanamadan gittim doktora yatak kan icindeydi ne oldu simdi yine ayni. Asil hurrem o valla ogullarnin yaninda melek ayy gorseniz kizim yapma aman etme dikakt et diyor ama yokken iste bgn halim yok is yapasm yok misafirde gelecek cam berbat oldu kolum agriyo nasil yapsamki falan diyo bende yapiyordum. Yok dediginiz gibi afedersiniz ama eseklik bende ben esek olursam semer vuran cok olur yapmayacam artik tavır koyacam sabah kahverengi leke geldi diyecem bidada inmeyecem cocuk olunca da zaten onunla ilgilenirim. Yok az taktir etse az yuzu Gülse az halden anlasa yaptigim is gozume gelmez ama hem yapip hem yaranamamak cok kötü.

Sen de temizlik hizmet vs. yapmayacaksin. Bir gun soyler ikinci gun delirir ucuncu gun cildirir sonra durur. He durmasa ne olur bebeginden ve senden onemli mi?

Yıllar sonra bugünlere dönüp baktığında çok pişman olacaksın canım kendimi ve bebeğimi neler için üzmüşüm diyeceksin.
Taviz tavizi getirir, sen tavrını koy, bi kabullenmez iki kabullenmez, en sonunda kabullenmek zorunda kalır.
Kendini üzmene değmez, sana yazık değil mi ya..

Aynen benim durumum.bende hamileyken her işini yapardım hatta doğumdan 10 gün sonra bana halı yıka diyodu sırf yeni gelin surat asmasın diye şimdi o hamile bir iş yaptırmıyo bende akıllandım bi işleri olunca evden çıkıyorum sen gibi altlı üstlü oturuyoruz

Ay allahim ne insanlar var ya. Yahi herseyi gectim o anne karnindaki bebek senin torunun ya ne vicdansiz bi kayinvaliden varmis. Allah islah etsin. Ben birak pogaca yapmayi inmezdim asagiya. Nedemek surat asmak benim canim ve canimdan bi parca.tehlikede ya bukadar vurdum duymaz olunmazki tovbe tovbe

alıştırmışsın vaktinde
şimdide bekliyor kaynana hanım
ama yapma
yada yaparken küt diye düşüver
kocan gelene kadarda kalkma

kimse sizin caninizin kiymetini bilmez
siz bileceksiniz
tek söyleyecegim bu
ayrica yil olmus 2014 hala gelinler hizmetcilik mi yapiyor

Saglik meslek lisesindr bir dersimiz vardi, aynen soyle yaziyordu; kendinden beklenen isi yapmasi kadinin hasta olmadigini dusundurur.....bilmem anlatabildimmi?

arkadaşım yüz vermişsin astar istemişler
Baştan mesafeni koysaydın ya ..
Benim alt katta oturuyo ama ayda yılda bir inmem..
Sıkı fıkı olmanın luzümu yok
Siz mesafeyi koymazsanız,onlar sizi enayi yerine koyuyorlar Üzgünüm

Kendi hamileliğim geldi aklıma 7 aylık hamileydim görümcemle kv çalışıyordu çocuklara ben bakıyordum toplamda 3 çocuk böbreklerimde genişleme ve idrar yolu iltihabım vardı çocuklar canavar gibi beni dinlemiyorlar hamileliğim ilk gününden itibaren zor geçti, düşük tehlikesi vs. evi temizlemiyorum diye arayıp anneme şikayet etti beni çocuklar altına yapıyordu neden ben çamaşırları yıkamıyormuşum ev sidik kokmuş, temizlik yapmıyormuşum, doğumuma gelmeyecekmiş, benim evim tertemizmiş annemde delirmiş benim kızım bana fazla gelmez istemiyorsanız alırım bakarım demiş bir daha bir şey demedi. Birde haftasonları ay yardım ette evi temizleyelim diyorlardı ben koca hafta çocuk bakmışım bir pazar dinlenicem onda da temizlik yapıcam yok diyordum evime gidicem ben işim var evimde yada eşimle dışarı çıkıyorduk neymiş onlar koca hafta çalışıyormuş birde haftasonu çocuk mu bakacaklarmış olduu ona da ben bakayım. Doğum yaptıktan sonra haftada 1 veya 2 haftada bir gidiyorum. İnme aşağı yapma birşey bebeğine yazık günah. Ben 8 aylık hamile evimin halılarını silerken kimse gelmedi yardıma herkeste biliyordu en son suyum azaldı hastaneye yattım.

O yüzden üzme kendini olan sana olur bırak aasınlar surat takma kafana o kadar canını düşün, içindeki meleği düşün yat dinlen eşine de söyle böyle böyle diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…