- Konu Sahibi Perizekaaaali
-
Arkadaşlar ben 36haftalik hamileyim uc haftadir erken doğum riskim var doktor 36hafta dolana kadar yatmami hic kalkmamami söyledi progestan verdi ciger gelissin diye igne yapti. Velhasil sorun kayinvalidem biz altli ustlu oturuyoruz. Evlendim hamile kaldim ama her isini yaptm bi ara tehlikem oldu o donem haric. Bulasik dahil hic bi is yapmaz bende yaslidir elimemi yapisir diye hep yaptm ama smdi dogumum gelmis dimi nasil yapim. Kendisinin bana bakmasini bi tas corba getirmesini gectim bide kadin benden hala asagi inip misafirine hizmet etmemi istiyor ya nasl misafir kabul ediyosn ben ne durumdayim bu nasil bir vicdansizlik ben anlamiyorum ya. Tek basima yukarda oluyorm nasilsin diye cikmaz kocam gelince gelir. Neyse indim asagi poğaça falan yaptim geldiler agirladik yani ben tabiki kendisi bi cayini doldurmak icin kalkmadi. Gelenlerdeki piskinlik zaten beni öldürdü biz sana geçmiş olsuna geldik sagolun ya dedim. Neyse yaptim yine suratimi bile asmadim kadin asiyor hala ya ben numarami yapiyorm saniyo anlamiyorm doktorada gorumcemle gittim allahtan . Allaha isyan etmiyorum ya sabir cekiyorum ama ben hamileyim bukadarda yapilmazki. Ya bide kaynim var bu haldeyim benim evime geliyor bilgisayari tvye bagliyor film izliyor ben delirme noktasina geldim nasil insanlar bunlar ya karnimdaki sanki onlardan değil kocamda laf söyleyemiyor dun demis abisi yine yukari cikip film izleyecem dems kocamda o kiz yatiyor yatmasi lazim ne filmi yeter demis bunuda kaynanam surat yaparak anlatiyo ne var izleseymis abisi cok alinmis kocam ayip etmis arkadaşlar benim gibi olup cinnet gecirmeden duran varmi acaba. ??? Kocami sevmesem bunlar yuzunden ayrilcam yemin ederim biktim artik aglamayim bebegime yazik diyorum ama okadar doldumki anlatamam..
Kendi hamileliğim geldi aklıma 7 aylık hamileydim görümcemle kv çalışıyordu çocuklara ben bakıyordum toplamda 3 çocuk böbreklerimde genişleme ve idrar yolu iltihabım vardı çocuklar canavar gibi beni dinlemiyorlar hamileliğim ilk gününden itibaren zor geçti, düşük tehlikesi vs. evi temizlemiyorum diye arayıp anneme şikayet etti beni çocuklar altına yapıyordu neden ben çamaşırları yıkamıyormuşum ev sidik kokmuş, temizlik yapmıyormuşum, doğumuma gelmeyecekmiş, benim evim tertemizmiş annemde delirmiş benim kızım bana fazla gelmez istemiyorsanız alırım bakarım demiş bir daha bir şey demedi. Birde haftasonları ay yardım ette evi temizleyelim diyorlardı ben koca hafta çocuk bakmışım bir pazar dinlenicem onda da temizlik yapıcam yok diyordum evime gidicem ben işim var evimde yada eşimle dışarı çıkıyorduk neymiş onlar koca hafta çalışıyormuş birde haftasonu çocuk mu bakacaklarmış olduu ona da ben bakayım. Doğum yaptıktan sonra haftada 1 veya 2 haftada bir gidiyorum. İnme aşağı yapma birşey bebeğine yazık günah. Ben 8 aylık hamile evimin halılarını silerken kimse gelmedi yardıma herkeste biliyordu en son suyum azaldı hastaneye yattım.
O yüzden üzme kendini olan sana olur bırak aasınlar surat takma kafana o kadar canını düşün, içindeki meleği düşün yat dinlen eşine de söyle böyle böyle diye
elinde fırsatın varsa hemen ayrıl o binadan yoksa çekmeye devam edersin ben 2 sokak ötede oturuyorum yinede o suratı çekiyorum allah sabır versinArkadaşlar ben 36haftalik hamileyim uc haftadir erken doğum riskim var doktor 36hafta dolana kadar yatmami hic kalkmamami söyledi progestan verdi ciger gelissin diye igne yapti. Velhasil sorun kayinvalidem biz altli ustlu oturuyoruz. Evlendim hamile kaldim ama her isini yaptm bi ara tehlikem oldu o donem haric. Bulasik dahil hic bi is yapmaz bende yaslidir elimemi yapisir diye hep yaptm ama smdi dogumum gelmis dimi nasil yapim. Kendisinin bana bakmasini bi tas corba getirmesini gectim bide kadin benden hala asagi inip misafirine hizmet etmemi istiyor ya nasl misafir kabul ediyosn ben ne durumdayim bu nasil bir vicdansizlik ben anlamiyorum ya. Tek basima yukarda oluyorm nasilsin diye cikmaz kocam gelince gelir. Neyse indim asagi poğaça falan yaptim geldiler agirladik yani ben tabiki kendisi bi cayini doldurmak icin kalkmadi. Gelenlerdeki piskinlik zaten beni öldürdü biz sana geçmiş olsuna geldik sagolun ya dedim. Neyse yaptim yine suratimi bile asmadim kadin asiyor hala ya ben numarami yapiyorm saniyo anlamiyorm doktorada gorumcemle gittim allahtan . Allaha isyan etmiyorum ya sabir cekiyorum ama ben hamileyim bukadarda yapilmazki. Ya bide kaynim var bu haldeyim benim evime geliyor bilgisayari tvye bagliyor film izliyor ben delirme noktasina geldim nasil insanlar bunlar ya karnimdaki sanki onlardan değil kocamda laf söyleyemiyor dun demis abisi yine yukari cikip film izleyecem dems kocamda o kiz yatiyor yatmasi lazim ne filmi yeter demis bunuda kaynanam surat yaparak anlatiyo ne var izleseymis abisi cok alinmis kocam ayip etmis arkadaşlar benim gibi olup cinnet gecirmeden duran varmi acaba. ??? Kocami sevmesem bunlar yuzunden ayrilcam yemin ederim biktim artik aglamayim bebegime yazik diyorum ama okadar doldumki anlatamam..
Canim ayni bende bu halde cam sildim kimse yardima gelmedi gelmezde bide kaynanamin evindede silmem lazimmis gorumcem diyor el gelin var dermis kusura bakma abla herseyi yaparm cam silemem dedim. Kocamda duydu dedigimi sinirlendi ablasina daha sonra demis onun tehlikesi var annemin her isini yapiyo camida siz silin o yokken ne yapiyodunuz temizlikci getiririm demis oda yok yanls anladn falan dems eltim anlatmisti. Kocami bu aralar uzmek istemiyorm arkadaşı kaza yapti ayagi kesildi kocamda iyice icine düştü bide bunlarla uzmek istemiyorm açıkçası. Bebegim olursa zaten inmemde yapmamda cocuk durmuyor der cikarim. Senin durumunda cok üzüldüm
elinde fırsatın varsa hemen ayrıl o binadan yoksa çekmeye devam edersin ben 2 sokak ötede oturuyorum yinede o suratı çekiyorum allah sabır versin
Canim ayni bende bu halde cam sildim kimse yardima gelmedi gelmezde bide kaynanamin evindede silmem lazimmis gorumcem diyor el gelin var dermis kusura bakma abla herseyi yaparm cam silemem dedim. Kocamda duydu dedigimi sinirlendi ablasina daha sonra demis onun tehlikesi var annemin her isini yapiyo camida siz silin o yokken ne yapiyodunuz temizlikci getiririm demis oda yok yanls anladn falan dems eltim anlatmisti. Kocami bu aralar uzmek istemiyorm arkadaşı kaza yapti ayagi kesildi kocamda iyice icine düştü bide bunlarla uzmek istemiyorm açıkçası. Bebegim olursa zaten inmemde yapmamda cocuk durmuyor der cikarim. Senin durumunda cok üzüldüm
Allah sanada sabir versin canim saol. Valla ben yeni evli sayilirim ağustosta evlendik daha bir yil olmadi salak gibi kabul ettim uste ev yaptirdik. Benim hic umudum yok ama kocam gecen gün dedi arkadasiyla ev yaptricakmis uc katli falan simdiki evimiz küçük buyuk ev istiyorm cocukta olcak dedi annesi olmaz oyle sey daha evin yeni nereye cikiyorsun dedi zaten yaptirana kadar bir yil gecer anne dedi oda. Cikimde bir yila raziyim ama hic umudum yok(
Saglik meslek lisesindr bir dersimiz vardi, aynen soyle yaziyordu; kendinden beklenen isi yapmasi kadinin hasta olmadigini dusundurur.....bilmem anlatabildimmi?
Arkadaşa % 100 katılmadan edemedim.
Ama kabahati ben kavınvalidenizde bulmuyorum ki.
Suç tamamıyla sizde.
Surat asıyorsa asıyor, laf sokuyorsa, sokuyor. Allah esirgesin ama bebeğinize bişey olsa kv diyecek mi ki gelin bize gelip iş yapmasından oldu. Kabahat yine size kalacak.
Eşinizde sizi düşünüyor bir de. Onun sizi düşündüğü kadar kendinizi düşünmüyorsunuz.
O beslemelik denilen muameleye bir kere maruz kaldım. Baktım kadir kıymet bilen yok, Hürrem yanımda süt dökmüş kedi. Daha o zamana kadar gülümsemeden yüzümü tek saniye görmemiş kv daha sonra içimden çıkan kaplanı gördüŞimdi o kadar yaptıramıyor. Alttan alttan iş sokuşturma çabasında hala ama yemiyorlar
İyilik hak edilene yapılır...
Nasıl yapıyosun bana da bi kaç taktik verirmisin?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
arkadaşlar ben 36haftalik hamileyim uc haftadir erken doğum riskim var doktor 36hafta dolana kadar yatmami hic kalkmamami söyledi progestan verdi ciger gelissin diye igne yapti. Velhasil sorun kayinvalidem biz altli ustlu oturuyoruz. Evlendim hamile kaldim ama her isini yaptm bi ara tehlikem oldu o donem haric. Bulasik dahil hic bi is yapmaz bende yaslidir elimemi yapisir diye hep yaptm ama smdi dogumum gelmis dimi nasil yapim. Kendisinin bana bakmasini bi tas corba getirmesini gectim bide kadin benden hala asagi inip misafirine hizmet etmemi istiyor ya nasl misafir kabul ediyosn ben ne durumdayim bu nasil bir vicdansizlik ben anlamiyorum ya. Tek basima yukarda oluyorm nasilsin diye cikmaz kocam gelince gelir. Neyse indim asagi poğaça falan yaptim geldiler agirladik yani ben tabiki kendisi bi cayini doldurmak icin kalkmadi. Gelenlerdeki piskinlik zaten beni öldürdü biz sana geçmiş olsuna geldik sagolun ya dedim. Neyse yaptim yine suratimi bile asmadim kadin asiyor hala ya ben numarami yapiyorm saniyo anlamiyorm doktorada gorumcemle gittim allahtan . Allaha isyan etmiyorum ya sabir cekiyorum ama ben hamileyim bukadarda yapilmazki. Ya bide kaynim var bu haldeyim benim evime geliyor bilgisayari tvye bagliyor film izliyor ben delirme noktasina geldim nasil insanlar bunlar ya karnimdaki sanki onlardan değil kocamda laf söyleyemiyor dun demis abisi yine yukari cikip film izleyecem dems kocamda o kiz yatiyor yatmasi lazim ne filmi yeter demis bunuda kaynanam surat yaparak anlatiyo ne var izleseymis abisi cok alinmis kocam ayip etmis arkadaşlar benim gibi olup cinnet gecirmeden duran varmi acaba. ??? Kocami sevmesem bunlar yuzunden ayrilcam yemin ederim biktim artik aglamayim bebegime yazik diyorum ama okadar doldumki anlatamam..
Arkadaşlar ben 36haftalik hamileyim uc haftadir erken doğum riskim var doktor 36hafta dolana kadar yatmami hic kalkmamami söyledi progestan verdi ciger gelissin diye igne yapti. Velhasil sorun kayinvalidem biz altli ustlu oturuyoruz. Evlendim hamile kaldim ama her isini yaptm bi ara tehlikem oldu o donem haric. Bulasik dahil hic bi is yapmaz bende yaslidir elimemi yapisir diye hep yaptm ama smdi dogumum gelmis dimi nasil yapim. Kendisinin bana bakmasini bi tas corba getirmesini gectim bide kadin benden hala asagi inip misafirine hizmet etmemi istiyor ya nasl misafir kabul ediyosn ben ne durumdayim bu nasil bir vicdansizlik ben anlamiyorum ya. Tek basima yukarda oluyorm nasilsin diye cikmaz kocam gelince gelir. Neyse indim asagi poğaça falan yaptim geldiler agirladik yani ben tabiki kendisi bi cayini doldurmak icin kalkmadi. Gelenlerdeki piskinlik zaten beni öldürdü biz sana geçmiş olsuna geldik sagolun ya dedim. Neyse yaptim yine suratimi bile asmadim kadin asiyor hala ya ben numarami yapiyorm saniyo anlamiyorm doktorada gorumcemle gittim allahtan . Allaha isyan etmiyorum ya sabir cekiyorum ama ben hamileyim bukadarda yapilmazki. Ya bide kaynim var bu haldeyim benim evime geliyor bilgisayari tvye bagliyor film izliyor ben delirme noktasina geldim nasil insanlar bunlar ya karnimdaki sanki onlardan değil kocamda laf söyleyemiyor dun demis abisi yine yukari cikip film izleyecem dems kocamda o kiz yatiyor yatmasi lazim ne filmi yeter demis bunuda kaynanam surat yaparak anlatiyo ne var izleseymis abisi cok alinmis kocam ayip etmis arkadaşlar benim gibi olup cinnet gecirmeden duran varmi acaba. ??? Kocami sevmesem bunlar yuzunden ayrilcam yemin ederim biktim artik aglamayim bebegime yazik diyorum ama okadar doldumki anlatamam..
dairenin kapısını aç eline bi tencere ile kepçe al hem vur hem konuş buraya bakın beni dinleyin ben hamileyim kafayı kırdırdınız bana en sonunda ne bana gelin nede ben gelecem de kocanada söyle azcık sesini çıkarsın bu nedir ya gitme yaoma arkadaşım suç senin ne ezdiriyon okadar kendini sen verdikçe isterler verdikçe isterler kaynana deilmi poaça yerine onu sokacan fırına dibleyecen dereceyi nar gibi kızartacan gelen misafire sunacan alahım ya sinirlerim bozuldu
Bu yoruma bayıldım20 yıllık evliyim, aklıma gelmez böyle bir çözüm, demek ki daha öğrenecek çok şeyim varmış ama valla helal olsun size efuli, tencere kepçe fikri hakikaten güzel bir yöntem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?