Kayınvalide süt ve emzirme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar gece gece delirmiş durumdayım 5 aylık bebeğim var sütüm iyi kötü yetiyordu şükür. Bugün kv telefonda “inek obasinin sütü yağlı oluyor çocuklarına yarıyor”dedi. İki saat geçti süt sağdım ki sütüm çıkmıyor delireceğim. Kadın iki sözüyle nazar mı etti ne etti. Başkası dese yok artık abartma derdim. Bizzat şahit oldum. Çıkan sütü daha doğrusu çıkmayan sütü kocama da gösterdim akşam annen böyle dedi sütüm kurudu resmen dedim. Cevabı ne alakası var😡😡 kızlar Allah aşkına bi şey deyin bu süt geri gelir mi? Ne yapmam lazım? Kv ile bi daha görüşmeyeyim mi ay delireceğim
GERÇEKTEN NE ALAKASI VAR??

Belli ki çok takmışsın KVin söylediğine. Doğumdan sonra annelerin duyguları inişli çıkışlı olur, herşeye ya çok üzülür, ya çok sinirlenir ya da çok sevinirsin (vs.). Sütünün geri gelmesini istiyorsan, ilk olarak kendine zaman ayırıp üzerindeki stresi atmayı dene. 5 aylık bebek ile çok zor zaman ayırmak, ama 10 dakika da olsa İnan çok iyi gelir. Bir günde öyle süt yok olmaz, çok su iç, besleyici şeyler ye. Kendine önem ver. Gelir. Çoğu annenin geçtiği duygulardan ve yaşadıklarından geçiyorsun, KVnin söylediklerini kendine değer veriyorsan eğer bir kulağından girip öbüründen çıksın. Hiç “nazar mı değdi acaba” diye düşünmeye bile değmez. :emir_bebek::emir_bebek:

Merhabalar gece gece delirmiş durumdayım 5 aylık bebeğim var sütüm iyi kötü yetiyordu şükür. Bugün kv telefonda “inek obasinin sütü yağlı oluyor çocuklarına yarıyor”dedi. İki saat geçti süt sağdım ki sütüm çıkmıyor delireceğim. Kadın iki sözüyle nazar mı etti ne etti. Başkası dese yok artık abartma derdim. Bizzat şahit oldum. Çıkan sütü daha doğrusu çıkmayan sütü kocama da gösterdim akşam annen böyle dedi sütüm kurudu resmen dedim. Cevabı ne alakası var😡😡 kızlar Allah aşkına bi şey deyin bu süt geri gelir mi? Ne yapmam lazım? Kv ile bi daha görüşmeyeyim mi ay delireceğim
Sakin olun. Bol bol, su, içmek b tahin helvası acaip, süt artırıyor. Ve eşinize direk anne yüzğnden oldu demeniz annesini daha çok, savunmaya iter size karşı. Annesi o ve psikolojik olarak koruma içgüdsü olur zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X