- 12 Ocak 2010
- 16.669
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.044
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten ne alakası var? Kriz geçirmeye yer arıyorsunuz yani ünlü bir düşünürün dediği gibi masaya çık tepin istersenMerhabalar gece gece delirmiş durumdayım 5 aylık bebeğim var sütüm iyi kötü yetiyordu şükür. Bugün kv telefonda “inek obasinin sütü yağlı oluyor çocuklarına yarıyor”dedi. İki saat geçti süt sağdım ki sütüm çıkmıyor delireceğim. Kadın iki sözüyle nazar mı etti ne etti. Başkası dese yok artık abartma derdim. Bizzat şahit oldum. Çıkan sütü daha doğrusu çıkmayan sütü kocama da gösterdim akşam annen böyle dedi sütüm kurudu resmen dedim. Cevabı ne alakası varkızlar Allah aşkına bi şey deyin bu süt geri gelir mi? Ne yapmam lazım? Kv ile bi daha görüşmeyeyim mi ay delireceğim
Stres yapma cok etkiliyor. Ben ozaman demistim ki gelirse emziririm gelmezse mama veririm yeterki saglikli olsun. Hic kafama takmamistim eyvah gitti ne yapacam diye. Bol yesillik tuket bulgur sut yapar diye biliyorumGeri gelir mi gerçekten 3 litre su içiyorum günde
Öncelikle kurşuncu amca çağırıp bir kurşun döktürün. Ama amca olsun teyze olmasın,nazarı değebilir.Merhabalar gece gece delirmiş durumdayım 5 aylık bebeğim var sütüm iyi kötü yetiyordu şükür. Bugün kv telefonda “inek obasinin sütü yağlı oluyor çocuklarına yarıyor”dedi. İki saat geçti süt sağdım ki sütüm çıkmıyor delireceğim. Kadın iki sözüyle nazar mı etti ne etti. Başkası dese yok artık abartma derdim. Bizzat şahit oldum. Çıkan sütü daha doğrusu çıkmayan sütü kocama da gösterdim akşam annen böyle dedi sütüm kurudu resmen dedim. Cevabı ne alakası varkızlar Allah aşkına bi şey deyin bu süt geri gelir mi? Ne yapmam lazım? Kv ile bi daha görüşmeyeyim mi ay delireceğim
Ay 10 dakkadir gülüyorum bunaKullanıcı adınıza hiç dikkat etmedim size kv inek dedi sandımgeri gelir inşaallah
![]()
Ben de süt markasi sandim inek obasinikız Allah iyiliğini versin rumuzunu okumamışım. bende diyorum ki öyle mi marka mı çıkmış hemen bende alayım. Bebeğim zayıf ta pskolojim bozuldu.
kızım var 22 haftalık 9 kilo kilosu düşük raporlu mama kullanıyoruz okurken bi an dedim a ne güzel yarıyormuş bende alayım nerde satılıyor acep dedim bir baktım rumuza hayal kırıklığı:)Ben de süt markasi sandim inek obasini![]()
pardon aylıkkızım var 22 haftalık 9 kilo kilosu düşük raporlu mama kullanıyoruz okurken bi an dedim a ne güzel yarıyormuş bende alayım nerde satılıyor acep dedim bir baktım rumuza hayal kırıklığı:)
Birde eşinize mi söylediniz annenin yüzünden oldu diyeMerhabalar gece gece delirmiş durumdayım 5 aylık bebeğim var sütüm iyi kötü yetiyordu şükür. Bugün kv telefonda “inek obasinin sütü yağlı oluyor çocuklarına yarıyor”dedi. İki saat geçti süt sağdım ki sütüm çıkmıyor delireceğim. Kadın iki sözüyle nazar mı etti ne etti. Başkası dese yok artık abartma derdim. Bizzat şahit oldum. Çıkan sütü daha doğrusu çıkmayan sütü kocama da gösterdim akşam annen böyle dedi sütüm kurudu resmen dedim. Cevabı ne alakası varkızlar Allah aşkına bi şey deyin bu süt geri gelir mi? Ne yapmam lazım? Kv ile bi daha görüşmeyeyim mi ay delireceğim
sütün yok senin sütün yetmiyor diyen kv de de suçluay sizin isminizmis inek obası :) yav kadın ne guzel iltifat etmis iste napsin daha bu kaynana :)))