Kayınvalide süt ve emzirme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar gece gece delirmiş durumdayım 5 aylık bebeğim var sütüm iyi kötü yetiyordu şükür. Bugün kv telefonda “inek obasinin sütü yağlı oluyor çocuklarına yarıyor”dedi. İki saat geçti süt sağdım ki sütüm çıkmıyor delireceğim. Kadın iki sözüyle nazar mı etti ne etti. Başkası dese yok artık abartma derdim. Bizzat şahit oldum. Çıkan sütü daha doğrusu çıkmayan sütü kocama da gösterdim akşam annen böyle dedi sütüm kurudu resmen dedim. Cevabı ne alakası var😡😡 kızlar Allah aşkına bi şey deyin bu süt geri gelir mi? Ne yapmam lazım? Kv ile bi daha görüşmeyeyim mi ay delireceğim
Gerçekten ne alakası var? Kriz geçirmeye yer arıyorsunuz yani ünlü bir düşünürün dediği gibi masaya çık tepin istersen 😂

süt bebeğin tükürük enzimiyle salgılanıyor. sağıma göre de az süt çok süt geliyor denmez. benimde bir yerden emerken bir yerden dolup akıyordu. mecbur ön sütü sağıyordum. yağlı süt az ve doyurucu olur. emzirdikçe de bebeğin ihtiyacına göre artık göğüsler süt salgılar. ön süt fazla gelmez ilk zamanlardaki gibi. sağım iyi bir şey değil aslında . az çıksın hemen ay sütüm gitti ,stres! hoppp stresten kaynaklı daha çok sağım daha çok kaygı ve kısır döngü =D nazar var evet olabilir. ama sık sağımdan kaynaklı bence o.

Merhabalar gece gece delirmiş durumdayım 5 aylık bebeğim var sütüm iyi kötü yetiyordu şükür. Bugün kv telefonda “inek obasinin sütü yağlı oluyor çocuklarına yarıyor”dedi. İki saat geçti süt sağdım ki sütüm çıkmıyor delireceğim. Kadın iki sözüyle nazar mı etti ne etti. Başkası dese yok artık abartma derdim. Bizzat şahit oldum. Çıkan sütü daha doğrusu çıkmayan sütü kocama da gösterdim akşam annen böyle dedi sütüm kurudu resmen dedim. Cevabı ne alakası var😡😡 kızlar Allah aşkına bi şey deyin bu süt geri gelir mi? Ne yapmam lazım? Kv ile bi daha görüşmeyeyim mi ay delireceğim
Öncelikle kurşuncu amca çağırıp bir kurşun döktürün. Ama amca olsun teyze olmasın,nazarı değebilir.
Sonra o kurşunu alıp evin dört bir yanına ufalayın, elinizde kalanı göğsünüze sürün, "sütümde gözü olanın gözü süt olsun aksın" deyin.
geçecektir.
:halay::halay::halay::halay:

Kocanıza söylemeyeydiniz iyiydi.. hadi size lohusa paranoyası, batıl inanç falan deriz de bu olay onun aklında mim olur benden demesi...

Böyle şeylere inanırsanız hep kötüyü çekersiniz. Kadın bişey dememiş ki siz de maşallah de anne şükür deyip gecseydiniz. Bol su ve sağlıklı beslenme ile sütünüz artar daha merak etmeyin. Takılmayın böyle saçma şeylere

Bulgur ye tahin helvası falan ye ve bebegini sürekli emzir inekobası sütun çoğalır insalahh

Birde eşinize mi söylediniz annenin yüzünden oldu diye🤦‍♀️

ay sizin isminizmis inek obası :) yav kadın ne guzel iltifat etmis iste napsin daha bu kaynana :)))
sütün yok senin sütün yetmiyor diyen kv de de suçlu

he konu sahibi hee dediğin gibi olmuştur
bide gidip eşinize de öyle söylemişsiniz
sizin annenize dense hoşunuza gider miydi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X