Kayınvalide süt ve emzirme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Alemsiniz! Bu kadar strese kalp dayanmaz. Benim kv bebeğimi emzirirken sütün yok heralde demiştim. Bende mememi tutup yüzüne doğru fışkırmıştıp bak var demiştim. Sonra emzirdigim memide sıktım, bunu emzırdiğim aç az geliyo şuan dedim.

Yani uzun lafın kısası sütün gelir emme her söyleneni bu kadar takarsan zor

Sırf adı kaynana diye mi oluyor tüm bunlar ?
normalde kayınvalideler sütün yetmiyor doymuyor bu çocuk diye baskı yapar ki bu daha kötü... Sizinki maşallah sütü kaliteli demiş yine de yaranamamış, o sözü anneniz deseydi tepkiniz yine bu mu olurdu ? Böyle bir fikriniz varsa bile eşinize söylemeniz ne kadar doğruydu? Eşiniz anneniz hakkında böyle dese ne düşünürdünüz?

Nazar; deveyi kaZana, insani mezara koyar derler.. nazarda olabilir ama
Dinlenmemiste olablrsn.

O
Kaynana pamuk olmuş gelinin kafasına düşmüş kafası yarılmış gibi bişey diyorlardı😂😂
Konu sahibi bol bol su ,emzirme, düzenli uyku ,sağlıklı beslenme bunlar olunca tekrar gelecektır.
o da bişey mi ? Gelinin yanından geçecektim, dar bir alandı. Bi müsade eder misin ? Dedim :D
Ertesi gün ağlaya zırlaya abime , kardeşin beni sevmiyor , yanımdan bile geçmek istemiyor demiş hxjdjj
(G) örümcek :D

Regl olacaksınızdır yorgunsunuzdur. Ne alaka kv ile. Ne güzel bir şey söylemiş. Kv sizin bebeklerinize giden sütü mü kıskanacak ya. Bu sinirle zaten iyi bile sütünüz olmuş. Bir rahatlayın kendinize gelin. Saat başı sağım yapın bol su salata sebze meyve et sağlıklı yiyecekler tüketin gelir tekrar.

Merhabalar gece gece delirmiş durumdayım 5 aylık bebeğim var sütüm iyi kötü yetiyordu şükür. Bugün kv telefonda “inek obasinin sütü yağlı oluyor çocuklarına yarıyor”dedi. İki saat geçti süt sağdım ki sütüm çıkmıyor delireceğim. Kadın iki sözüyle nazar mı etti ne etti. Başkası dese yok artık abartma derdim. Bizzat şahit oldum. Çıkan sütü daha doğrusu çıkmayan sütü kocama da gösterdim akşam annen böyle dedi sütüm kurudu resmen dedim. Cevabı ne alakası var😡😡 kızlar Allah aşkına bi şey deyin bu süt geri gelir mi? Ne yapmam lazım? Kv ile bi daha görüşmeyeyim mi ay delireceğim
kayınvalide torunları nı düşünür , çok mutluki söylüyor

Biraz gerginsiniz galiba, takılacak bir söz değil, kv lafından değil ama bu gerginlik sütünüzün gitme sebebi olabilir, sütünüz doğal olarak da gidebilir,sütün gitmesi için illa bişeye de bağlamak zorunda da değil bence.

Kullanıcı adınıza hiç dikkat etmedim size kv inek dedi sandım 🤦🏻‍♀️ geri gelir inşaallah 💮
Bende bende😀😀
Geri gelir mi gerçekten 3 litre su içiyorum günde
Sagima takılma bende sagdim mi çok az çıkıyor ama bakıyorum bebegim masallah çok iyi kilo almış. Bu arada kv kötü birsey dememiş hatta iyi birsey demiş sen abartmışsin hatta kusura bakma sacmalamissin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X