kayinvalide temizligi

mihrimah42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2016
24
12
88
Kizlar gorumcem kayinvalideme geldi 2 ay kaldi.Ve evi temizlemeden gitmis simdi kayinvalidem temizlige beni cagiriyor.Ben yaz temizligine yardima gitmistim zaten simdi gitmelimiyim sizce.Birde yaz temizligi gibi bastan sona temizlik istiyor...Cok sinirliyim

Kizlar gorumcem kayinvalideme geldi 2 ay kaldi.Ve evi temizlemeden gitmis simdi kayinvalidem temizlige beni cagiriyor.Ben yaz temizligine yardima gitmistim zaten simdi gitmelimiyim sizce.Birde yaz temizligi gibi bastan sona temizlik istiyor...Cok sinirliyim
Ya bu kaçıncı konu görümceler ile ilgili ne garip bu görümcelerin kocaları yok mu? Bunlar eşlerini bırakıp Nasıl 1 ay 3 ay baba evine gidiyorlar ben evde olmasam eşim dolapta ki yemeği alıp yemiyor bu adamlar yalnız ne yapıyor inanamıyorum!!!

Ya bu kaçıncı konu görümceler ile ilgili ne garip bu görümcelerin kocaları yok mu? Bunlar eşlerini bırakıp Nasıl 1 ay 3 ay baba evine gidiyorlar ben evde olmasam eşim dolapta ki yemeği alıp yemiyor bu adamlar yalnız ne yapıyor inanamıyorum!!!
Yok canim esiyle beraber kaldi coluk cocuk ailecek.Kalsin bana nede temuzligi ben niye yapiyorum

Yok canim esiyle beraber kaldi coluk cocuk ailecek.Kalsin bana nede temuzligi ben niye yapiyorum
Yapma zaten 10 kişinin kirlettiğini sen niye temizliyorsun? Sen çalışıyor musun? Ay bir adamın kaynanasının evinde 1 ay kalması da garip ben şahsen asla kaynanamı bırak kardeşimin annemin evinde kalmam çok ilginç

Siz gitme deseniz de konu sahibi gider yüksek ihtimal. Gitmeyecek olsa zaten daha telde kv ile konusurken gelemem derdi.
O yüzden üzülme canım yha.s deyip gidiyorum
Hayir gitmicem zaten gebelik planliyorum.Ben aciyorum kadina bi yandan cunku üvey hasta bir yandan vijadanim bir yandan el vermiyor.Ama esim cok kiziyor bana yapsam kizar bana zaten

Hayir gitmicem zaten gebelik planliyorum.Ben aciyorum kadina bi yandan cunku üvey hasta bir yandan vijadanim bir yandan el vermiyor.Ama esim cok kiziyor bana yapsam kizar bana zaten
Canım benim sen ona acıyorsun ama kadın seni kullanıyor farkında mısın?
Hastayim vb uydur biseyler gitme. Eli ayağı tutuyor kendi yapabilir. Acınacak halde olsa kendi kızı gitmeden evi temizlerdi. Demek ki o kız da annem yapabilir ya diye düşünmüş. Ayrıca yaşlılar çoğu lafta hasta. Misâl benim anneannem

Az ye kadin tut de.
Kendi evimi temizlemiyorum kayinvalidem bu yuzden bikere bile ima etmedi boyle biseyi

Evet calisiyorum ama bayrama kadar izinliyim
. Seni çağırması çok ayıp, ben de ev hanımısın sandım yani çalışan insanın izninde gel görümcenin pisliği temizle denmez ev hanımı olsan da bu temizlik asla sana düşmez, çok iyi niyetlisin sanırım ya da kayınvaliden saf ve düşüncesiz

Ev
. Seni çağırması çok ayıp, ben de ev hanımısın sandım yani çalışan insanın izninde gel görümcenin pisliği temizle denmez ev hanımı olsan da bu temizlik asla sana düşmez, çok iyi niyetlisin sanırım ya da kayınvaliden saf ve düşüncesiz
Evet sanirim iyi niyetimden kaybediyorum.Alistirmamam lazim ilerde kavgaya bile sebeb olur.

Şimdi gidersen;hep senden beklenti içinde olur.rahatsızım anne gelemiyecegim diyin.yardımcı alsın.yada kızını çagırsın.sizden başka kimse yokmuymus.

Gitme canım ne münasebet, kayınvalide hastayda bir temizlikçi tutulması yönünde tavsiye verebilirsin veya bizzat sen temizlikçiyi ayarlayabilirsin. Bir kez yaparsan (ki geçmişte yapmışsın) bundan sonra yapmaman garip karşılanır. Geline bi haller oldu filan derler. Ya hep ya hiç!

Gitme canım ne münasebet, kayınvalide hastayda bir temizlikçi tutulması yönünde tavsiye verebilirsin veya bizzat sen temizlikçiyi ayarlayabilirsin. Bir kez yaparsan (ki geçmişte yapmışsın) bundan sonra yapmaman garip karşılanır. Geline bi haller oldu filan derler. Ya hep ya hiç!
Sana senin konunda insanlar yorum yazıyor bisey soruyor sen buralarda dolaşıyor o insanları umursamiyorsun. Ya böyle insanları neden önemsiyoruz bilmem :KK12:
Konuna buradan cevap vereyim. Sen böyle umursamaz biri isen belki de evliligindeki sorun senden kaynaklı olabilir

Başlığı okuyunca kiralık katil tutup kayınvalideyi temizleyeceksin sandım :D

Valla ben de çalışıyorum, kendi evime bile büyük temizliklere yardımcı kadın çağırıyorum. Hem ihtiyaç sahibi birinin daha ihtiyacı görülmüş oluyor hem de ben onun kadar profesyonel temizlik yapamam.(cam silemem mesela)

Kayinvalideme gittiğimde bulasiga, ev süpürmeye falan elbete yardim ederim ama dip köşe temizlik yapamam. Bence kızı da yapmasin. En fazla 100-150 lira vereceksiniz, yoruldugunuza değmez.

Bana temizliğe gelen teyze hem ihtiyac sahibi hem de çok gururludur, asla nakit yardim kabul etmiyor mesela. kendi el emeğiyle kazanmak istiyor. Kimse cagirmazsa karni ac kalacak belki.

Back
X