Aramız Felaket :)Suan aranız nasıl kayınvalidenizle. Birde mesela size böyle yaptığı için bir
Ama eşiniz anladığım kadarıyla size destek olmuş bu konuda. Benim eşim genel olarak ailesine karşı hep bir mahcup bir havası var garip bir şekilde. Yani mevzu oldugunda da tek dediği sana hakveritorum der. Ama asla hani konusayim bida böyle yapmasınlar modunda değildir. Ben konuscam deyince ben konuşurum dedi. Biraz zoraki.Aramız Felaket :)
Ilk yıl her konuşmada görüsmede ağlıyordum tam anlamıyla kaynanalık yapıyordu sonra durumu eşim farketti ondan saklıyordum saf gibi
ve benim dışımda birtakım olaylar gelişti en son 1 yıl önce telefonda konuştum cenaze sebebiyle mecburi bir konuşmaydı 50 sn falan.
Şöyle söyleyim 3 yıllık evliyim çevremde de gördügüm her erkek babam dahil aynıAma eşiniz anladığım kadarıyla size destek olmuş bu konuda. Benim eşim genel olarak ailesine karşı hep bir mahcup bir havası var garip bir şekilde. Yani mevzu oldugunda da tek dediği sana hakveritorum der. Ama asla hani konusayim bida böyle yapmasınlar modunda değildir. Ben konuscam deyince ben konuşurum dedi. Biraz zoraki.
Ayy evet bu yoruma katılıyorum kesinlikle fazla üstelemeyin eşinize sonra sizin aranızda bozulur. Erkekler arada kalınca saçma bir hale bürünüyorlar, kv tarafına siz bi laf deseniz o zamanda sizi eşinize kötüleyebilirler sonra siz kötü olursunuz geçimsiz olursunuzBence siz hiçbir şey söylemeyin. Eşiniz gerekli görürse kendisi söyler. Sonra siz kötü olursunuz. Eşinize karşı da çok dile getirmeyin bence oda farkında her seyin. Çünku onlara "Annen" diye girince bir gardin ardindan dinliyorlar bizi. Önce hak verir gibi olur sonra tekrar dillenince ardında bir niyet arararanan algıya ulasilamiyor.. Müsaitseniz açın değilseniz bakmayin bu kadar basit. Bence telefonun açılmaması da iyi bir cevaptır kv ye
Yok sonradan yazdım eşimi değil sadece. Mesela beni arıyor açmıyorum arkadan eşimi üst üste aramaya başlıyor bu sefer açmayalım diyoruz. Ya da tam tersi oluyor.Yaşlı kadının ne kastı olabilir, yaşlıların çoğu öyle arka arkaya arıyorlar. Gecenin bir körü aramıyorsa sıkıntı yapmayın, işiniz varken dönmezsiniz olur biter ki zaten anladığım kadarıyla oğlunu arıyor sizi değil.
Birde şu var zoruma giden, mesela benim ailem ararken önce yazarlar müsait misiniz kızım diye öyle ararlar ve ailem rahatsız etmemek için haftada bir iki haftada bir ararlar ama eşimin annesi direk akşam 22:30 da görüntulu filanda arar. Ya da iste üst üste yani normal insan gibi bı aradın ulaşamadın az bekle yok değişik.Yaşlı kadının ne kastı olabilir, yaşlıların çoğu öyle arka arkaya arıyorlar. Gecenin bir körü aramıyorsa sıkıntı yapmayın, işiniz varken dönmezsiniz olur biter ki zaten anladığım kadarıyla oğlunu arıyor sizi değil.
Valla çok iyi yapmissinizValla ben en baştan daha nişanlı iken direk demiştim ben akşam veya gece telefonundan korkuyorum panik oluyorum çarpıntı oluyorum diye iyiki demişim arayan soran olmuyor veya whatsaptan yazıyorlar önce arayalım mi diye bunu deneyebilirsin KV ile yüzyüze gelince hani bem çok korkuyorum birden öyle üst üste arayınca panik oluyorum gibisinden bir şey uydur belki işe yarar
Hep oyle oluyor şaşmaz . Siz ve eşiniz uyurken telefonları sessize alın ikinizi sürekli ararsa uyurken duymazsınız aradığınızda da trip atarsa anne özel işlerimiz vardı duymamışız biliyorsun yeni evliyizBende böyle düşünüyorum gereksiz bir kıymet vermeler. E evlenmeden önce aramıyor mussun bu kadar. Eşim hatta benim yanımda kimse yoktu der. Ailesi böyle ilgili değilmiş bekarken.Bende buna şaşırıyorum.
Ilk zamanlar ariyolar oyle sonra artik alisiyolar mi heveslerimi geciyo aramiyolar. Bizim ki de hem beni hem esimi arardi saat 10 11 11:30Uzun zamandır süre gelen bir problem yaşıyorum ve artık çok rahatsız oluyorum. O yüzden bir fikir almak amacıyla bu konuyu açtım. 1 yıllık evliyim. Eşimle aşık olarak evlendik. Ailelerimizden farklı bir şehirde yaşıyoruz. Kayınvalidem çok düşüncesiz ve görgüsüz bir kadın. Evlendigimizden beri aradığında acmadiysak bizim donmemizi beklemeden üst üste arıyor. Sonuçta yeni evliyiz bir ozelimiz var ama hiç saygısı yok. Ya bilerek yapıyor ya da cehaletinden böyle. Kaldı ki bana göre bir kişi aramana donmuyorsa üst üste taciz eder gibi aranmaz. Eşime bu durumu söylediğimde bana hak verdiğini söyledi ama kalkipta annesine hiçbir şey demiyor. Bugun ben konuşacağım dediğimde de ben konuşurum dedi. Siz olsaydınız kayınvalidenize bu şekilde aramasının doğru olmadığını söyler miydiniz ? Birde eşimin konusmasinin etkili olacağını düşünmüyorum. Ailesine karşı sesini çıkaramayan bir yapısı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?