Gizli saklı görüşmüyorum çünkü. Çocuguma o bakıyor iş çıkışı vs kahve içeceğimizi söylüyorum zaman zamanKaynanan nereden biliyor ki elti ile görüşmeye devam ettiğini?
Gizli saklı olduğunu zaten düşünmedim de kaynanam daha buluştuğum tek insanı bilmez 5 senelik evliyim. Kaynanan tabiki eski eltinin konusunu geçmesini istemez. Tesadüfen görmüş olsa neyse de özellikle konuyu açar gibi ona buluşacağını anlatman olmamış tabiki. Kaynından da gizli buluşmuyorsun o zaman gidip ona da söyle eski eşinle buluşacağız diye , ikisi de aynı şekilde gereksiz.Gizli saklı görüşmüyorum çünkü. Çocuguma o bakıyor iş çıkışı vs kahve içeceğimizi söylüyorum zaman zaman
Anlatamadım sanırım. Tabiki attığım her adımdan haberdar etmiyorum kimseyi. Ama çocuguma o baktığı için buluşacağımız zamanlarda geç kalacağımı söylemek ve denk geldiyse onunla kahve içeceğimi söylüyorum tabiki. Kaynıma haber vermek ne alaka?Gizli saklı olduğunu zaten düşünmedim de kaynanam daha buluştuğum tek insanı bilmez 5 senelik evliyim. Kaynanan tabiki eski eltinin konusunu geçmesini istemez. Tesadüfen görmüş olsa neyse de özellikle konuyu açar gibi ona buluşacağını anlatman olmamış tabiki. Kaynından da gizli buluşmuyorsun o zaman gidip ona da söyle eski eşinle buluşacağız diye , ikisi de aynı şekilde gereksiz.
Ben olsam yerinde görüşürdüm ama hassasiyeti olan insanların gözüne sokarak değil. Senin arkadaşlık ilişkilerin kaynananı da kaynını da ilgilendirmiyor ki anlatasın
Anlatamamış değilsin , empati yapamıyorsun. Kadın oğlunun bitmiş evliliği ile ilgili konuyu kapatmak istiyor. Neden senin onunla görüştüğünü bilmek zorunda olsun. Eski elti ile buluşacağız demek yerine bir arkadaşımla laflayacağız biraz diyebilirsin. Yani bu kadar hassas bir konu evlilik bitmiş yuva yıkılmış , şu kadarcık hassasiyeti düşünemiyor empati yapamıyor musun?Anlatamadım sanırım. Tabiki attığım her adımdan haberdar etmiyorum kimseyi. Ama çocuguma o baktığı için buluşacağımız zamanlarda geç kalacağımı söylemek ve denk geldiyse onunla kahve içeceğimi söylüyorum tabiki. Kaynıma haber vermek ne alaka?
Şimdi şöyle bi durum var. Özellikle haber vermiyorum ama farzedelim ki haber vermeden buluştum bana göre bunun adı gizli saklı iş yapmak olacaktı, gizlemiyorum size göre gözüne sokmak oluyor. Demek ki göreceli bi durum değil mi? Demek ki neymiş olay düşünememek yada empati kuramamak değilmişAnlatamamış değilsin , empati yapamıyorsun. Kadın oğlunun bitmiş evliliği ile ilgili konuyu kapatmak istiyor. Neden senin onunla görüştüğünü bilmek zorunda olsun. Eski elti ile buluşacağız demek yerine bir arkadaşımla laflayacağız biraz diyebilirsin. Yani bu kadar hassas bir konu evlilik bitmiş yuva yıkılmış , şu kadarcık hassasiyeti düşünemiyor empati yapamıyor musun?
Kayınvalideye anlatmanız hoş değil ama anlatmama durumunu siz “gizli iş çevirmek” olarak düşünüyorsanız o zaman görüşmeyin.Şimdi şöyle bi durum var. Özellikle haber vermiyorum ama farzedelim ki haber vermeden buluştum bana göre bunun adı gizli saklı iş yapmak olacaktı, gizlemiyorum size göre gözüne sokmak oluyor. Demek ki göreceli bi durum değil mi? Demek ki neymiş olay düşünememek yada empati kuramamak değilmiş
Neden istemezdinSanırım ben de kv olsam ben de istemezdim
Ben düşmanlık beslesinler demiyorum. Karşılaşınca merhaba diyebilirler, sırt çevirmek tabii ki ayıp olur. Ama ne bileyim, artık bir akrabalık bağı kalmamış. Kimse mutlu yuvasını bırakıp boşanmaz, belki aile içi huzursuzluklar konu olur. Başka insan mı kalmadı görüşecek.Neden istemezdin
Bitmiş bir ilişki sonuçta
Bir kv olarak ne rahatsız edebilir ki iki insanın dostça ilişkisi herşeye rağmen devam edemez mi
Ben kv olsam rahatsız olmazdım heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?