iyi geceler kızlar.. Ben bir buçuk yıllık evliyim diğer konularımdan belki hatırlayanlar olur yapışkan bir kv var benim... Yapışkan kv hemen her gün görüşüyoruz ben gitmek istemiyorum çoğunlukla kırmıyorum ama illa gün içinde uğrar Bi kahve içer gider vs çok nadir görüşmediğimiz günler bir gün görüşmesek öbür gün görüşürüz ... Bir gün gitmesek öbür gün yemek de ondayızdır.. Eşim tek erkek çocuk evliliğine alışamadı dedim kötü gelin olmayayım eşimle aram bozulmasın dedim .. Kırmamaya çalıştım hasta oldu baktım evini temizledim yeri geldi misafirini ağırladım yeni evliyiz demedim gidelim dediği her yere gittim ama yinele Bi gün gitmesem siz buraya gelirmiydiniz oldu bir gün aramasam arayıp laf soktu.. Hep Bi beklenti yani... olaya gelirsek kv ablası var 70 yaşında İstanbul'dan eşi ile kv gezmeye geldiler elimden geldiğince gitmeye çalıştım evim de yemeğe aldım ... Ama yetmedi kahvaltıya çağırdı kaç kere uyuyorum diye gitmedim derken en son bu gün yolcu ettik kv ağladı kızı da vardı kv Bi triplere girdi başımı alıp gitcem bıktım artık falan filan ne oldu anne diyo bişey yok içimde kalsın görümcem gerizekalısı da yok üzülme anne ben evimi Satıp burdan ev alıcam annem çok yanlız onu gezdiren yok çünkü diyo .. Ben daha ne yapayım Bilmiyorım Allah razı olsun diyeceğine hala tavırlar tripler laf sokmalar.. Bıktım artıkk ne yapıcam Bilmiyorım .... Görüşme demeyin eşim ailesine çook düşkün çok