KV

Sen barışırsın annene babana yazık

Burda bir edepsizlik yok mesela ben sizi hala anlayamadım. Ayrı eve çıksa gidecek gibisiniz? Eşinizin başka kardeşleri var mı? 4 ev varken kv evi neden mesela?
Üslubu çok çirkindi hoşuma gitmedi.

Allahtan size merhamet diliyorum. Kadın kadının düşmanıymış gerçekten. 😦
Yok insan kendinin kurdudur o. İki konu önce boşanmamak için yasin toplayıp fal baktırmışsın ortada dini nikahın yok çok allah düşünüyorsan bunu sorgula bıktım mıymıy insanlardan ya koca diye her şeyi kabul edip ağlıyorsun adam selam verse atlar sırtına gidersin

Bir sürü boşanma gördüm,o kapıyı çarpıp çıktıysanız bir daha geri dönmemelisiniz.Sizi daha yeni gelinken bu noktaya getirmişler.Evet çok zor ama daha şimdiden böyleyse evlilik ilerledikçe,ilişki yorulmaya başladıkça neler olur?Geçmiş olsun.Erken kurtulmuşsunuz en azından.

Bak canım sen blöf yapmışsın. Kocana hastane belgelerini atarak zaten hastanelik oldum diye haber yollayarak bunu açık etmişsin. Kocan blöfünü yememiş iş inada binmiş. Evi de terketmişsin. Gittiği gibi gelsin diyordur. Bir de aileleri işin içine sokmuşsun kaos olmuş. Eşinin yüzü de kalmamıştır ailenin yanına gelmeye. Ayrıca kendini açıklayamıyorsun,iletişim becerin sıfır. Kocanla da böyle zar zor mu konuşuyorsun? Derdini anlatamıyorsun. Evleri ayırsın diye yaptıysan bu hareketi bilemem. Her erkek kadın aynı değil. Boşanmaya iş gelir diye düşünemedin mi bilmiyorum. Kocam da böyle istiyor,boşanmak istiyor diye devamlı sitemini belli ediyorsun. Biz senin anlattığın kadarını biliyoruz. Aileleri bir araya getir o zaman aile büyükleri konuşsun. Sen boşanmak istemiyorsun bu çok net. Hakkında hayırlısı olsun.

Mehir vermemek için imam nikahı dahi yapmadılar
Yuh 🙃 aılenın aldıgı takıları neden verıyorsun. Sana hıcbırsey yapmayan ınsanların evıne neden gıdıp yasamaya başlıyorsun
Aılen okadar sey yapıyorsa o aileyi ve rahat yasamı bırakım ,hangi güc senı evlenmeye itti ben hiçbirsey anlamadım!

Kızlar selam dertleşmek istiyorum. Çok kısa bir zamandır evliyim eşimle uzun süre birlikteliğimiz oldu çok isteyerek ve severek evlendik. Eşimin babası yoktu ama maddi olarak iyi durumdaydı düğün hazırlığında kvdem ve eşim ile aramız gerildi bana nişan zamanı her şeyi babam ve annem yaptı kıyafetlerimi kendim aldım hiç bir şey istemedik. Düğün kına vs hiç bir şey istemedim 25binlik gelinliğe pahalı dediler kendi istedikleri yerden aldılar gelinliğimi yine tamam dedim. Nisanda kendi ailem hasır set taktı. Kv 1 adet bilezik taktı. Nikahta ne olduğunu anlamadan kv altınları topladı çantaya attı bize vermedi yine ses çıkarmadık.kV koltugumdan tutun her şeye karıştı bana bir adet gecelik bile almadılar ben de istemedim tabi ki ama kırıldım beklerdim bir bohca bir şey neyse Eşim evlendikten 1-2 gün sonra kendi ailemin bana taktığı altınları istedi vermek istemedim direndim sonra kavgalar başladı bir süreliğine kV evinde yaşıyordum artık o kadar bunalmıştım ki hastalandım hem ruhsal hem fiziksel eşim ve annesi beni kötü gelin ilan etmişti kV hep laf söylüyordu imalı bir şekilde beni sevmediğini bana sinir olduğunu söylüyordu eşime soyledigim de anne olarak bazı şeylere yorum yapabilir diye bir yanıt aldım beni annesine karşı o kadar çok ezdirdi ki artık dayanamayacak duruma geldim evi terk ettim peşimden dahi gelmedi beni manipüle ederek evliliğimizi benim bitirdiğimi söylüyor.
bacım böylelerini sevmezler deccal olcan ne icine atıp atıp duruyon gıt hepsinin sacını eline ver böyle icine atarsan deli olursun harbi diyorum

Back
X