Kayınvalide ve tatil

• Konu Sahibi Konu Sahibi Pheebs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu tatil değil,sabır sınavı....Eşiniz neden inatla aynı şeyleri yaşayıp farklı bir durum bekliyor.Bu yaşadığınız şeyin saçma olduğunu anlamak için kaç kere daha gidip gelme yapacak çok merak ettim. Size sabır diliyorum,normal insanlar tatili sabırsızlıkla beklerken,siz idam sehpasına giden idam mahkumu gibi gün sayıyorsunuzdur .......
Valla kavga gürültü ilişkileri var öyle gelmiş öyle gidiyor normalleri bu herkeste böyle sanıyolar heralde. Huzursuz değiller bence gayet vakit geçirdik gözüyle bakıyolar. Ben kafam şişti çocuklardan betersiniz diyince bön bön bakıyolar suratıma. Ben burdan sonra da tatil yapıcam "gerçek tatil diyeyim" 😀 ama bu eşik hep bi önümüzde. Bu insanlarla da hep böyle olacak yani.

Ay evine dön ya. İki çocuk zaten sabır işi E bide üstüne sağın solun dır dır konuşması tam leş bi durum.
Allah yardımcın olsun.

Cocuklarda mutlu değildir o kaos ortamından durmadan bağrış çağrış.
Evde evet. O yüzden olabildiği kadar sağa sola götürtüyorum. Ya denizdeyiz ya havuzda ya lunaparkta. Babası alıyo napıyolar bilmiyorum. Ama ev sınırları içinde böyle malesef.

Ay evine dön ya. İki çocuk zaten sabır işi E bide üstüne sağın solun dır dır konuşması tam leş bi durum.
Allah yardımcın olsun.
Son 4 şafak gibi sayıyorum gerçekten. İnan çocuklarım bi dertleri yoksa hiç yorucu değiller. Bunlar yoruyo beni. Eşime de diyemiyorum yani dümdüz bu insanlar istemiyor bizle uzun vakit kalmayı diye kırılacak hemde çok. Görmüyor bi türlü bunu. Cahillik mutluluk hesabı ellemiyorum 😃

Valla kavga gürültü ilişkileri var öyle gelmiş öyle gidiyor normalleri bu herkeste böyle sanıyolar heralde. Huzursuz değiller bence gayet vakit geçirdik gözüyle bakıyolar. Ben kafam şişti çocuklardan betersiniz diyince bön bön bakıyolar suratıma. Ben burdan sonra da tatil yapıcam "gerçek tatil diyeyim" 😀 ama bu eşik hep bi önümüzde. Bu insanlarla da hep böyle olacak yani.
Anormal durumu normal görüyorlarsa işiniz çok zor.Mantıklı açıklama bile yapsanız uzaydan gelmişsiniz gibi anlamayacaklar.Ne yaparsınız bilemiyorum ama size bol sabır diliyorum....

Yani aslında durumun vehameti şurda biz bu insanlarla senede 1 hafta bu kadar uzun kalıyoruz. Sene içinde ayda 1 bazen görüyoruz bazen görmüyoruz. Haftasonları denk gelirse işleri 2 saat uğruyolar max. Yazık vallahi. İnsan kime üzüleceğini şaşırıyor.

Son 4 şafak gibi sayıyorum gerçekten. İnan çocuklarım bi dertleri yoksa hiç yorucu değiller. Bunlar yoruyo beni. Eşime de diyemiyorum yani dümdüz bu insanlar istemiyor bizle uzun vakit kalmayı diye kırılacak hemde çok. Görmüyor bi türlü bunu. Cahillik mutluluk hesabı ellemiyorum 😃
Eşin annesinin davranışlarına alışmıştır dediğin gibi onlar o dilden anlıyor belli ki😅

Anormal durumu normal görüyorlarsa işiniz çok zor.Mantıklı açıklama bile yapsanız uzaydan gelmişsiniz gibi anlamayacaklar.Ne yaparsınız bilemiyorum ama size bol sabır diliyorum....
Evet malesef tam olarak öyle. Açıkca anlatsam tüh kaka ben olurum. Pis gelin. 😀

Eşin annesinin davranışlarına alışmıştır dediğin gibi onlar o dilden anlıyor belli ki😅
Tam olarak öyle ve benim sınırımı zorlayıp ben bişey söylediğimde kayınvalidem köpek görmüş kedi gibi kabarıyo resmen bişeyde diyemiyor oğlu değilim 😃 aman zor hayatları yaa asıl kendilerine zor da işte. Benide senede 1 hafta katillik sınırına getiriyolar

ama siz yıpranıyorsunuz?

Sinirlerim gerçekten laçka oluyor görüldüğü gibi. İşte burdan sonra tatil yapıcam ailemi görücem kısmı motive ediyor diyeyim.

bırakın bir kere olsun eşiniz kırılsın sizin yerinize. söyleyin de neler olduğunu bilsin ve anlasın. önümüzdeki yıllarda bu rezillik hep tekrarlanır siz konuşmazsanız.

Gece karanlikta kv kpnin uyudugu odanin kapisina gidip onlar uyurken baslarda dikilmeye ne dersin? 😈
Hangisi once uyanip farkedecek kimin tansiyonu daha once firlayacak oyunu
Kv evinde eglenceli olabilir
Az stres atarsin 🥴
Bagirir herkesi uyandirirlarsa da uyurgezer oldum numarasi yaparsiniz sjfsjdjjk

bırakın bir kere olsun eşiniz kırılsın sizin yerinize. söyleyin de neler olduğunu bilsin ve anlasın. önümüzdeki yıllarda bu rezillik hep tekrarlanır siz konuşmazsanız.
Ya mesela siz aileleriniz konusunda eşinizle hiç karşı karşıya geldiniz mi? Bizde bi madilik var galiba. Ben onun ailesini alttan alıyorum yapılarını görüyorum ne kadar anlam veremesem de. Oda öyle. Babamın içip aynı şeyi 30 kere anlatmasını sabırla dinliyor ne bileyim alıyor adamı uzun yol şoförü gibi götürüyor sağa sola. Gıkını çıkarmıyor. Ne o bana ne ben ona söylenmedik bugüne kadar. Genelde bariz hoşnutsuzlukları direkt ilgili kişiyle hallediyoruz. İyi mi kötü mü bilemedim. Buda işte fazlaca tolere etme dürtüsü doğuruyor heralde. Oda içini döküyo mudur acaba bi yere merak ettim şimdi ahahah
Gayet anlıyor da işte karşıklı çekiyoruz.

Gece karanlikta kv kpnin uyudugu odanin kapisina gidip onlar uyurken baslarda dikilmeye ne dersin? 😈
Hangisi once uyanip farkedecek kimin tansiyonu daha once firlayacak oyunu
Kv evinde eglenceli olabilir
Az stres atarsin 🥴
Bagirir herkesi uyandirirlarsa da uyurgezer oldum numarasi yaparsiniz sjfsjdjjk
Kayınvalidem orda dikilme burda dikil diye onada karışır kesin. Sonrada uyurgezerliğin kökenini günlük zikir çekmemeye bağlar. Yine olan benim gariban sinirlere olur ahahah

Ya mesela siz aileleriniz konusunda eşinizle hiç karşı karşıya geldiniz mi? Bizde bi madilik var galiba. Ben onun ailesini alttan alıyorum yapılarını görüyorum ne kadar anlam veremesem de. Oda öyle. Babamın içip aynı şeyi 30 kere anlatmasını sabırla dinliyor ne bileyim alıyor adamı uzun yol şoförü gibi götürüyor sağa sola. Gıkını çıkarmıyor. Ne o bana ne ben ona söylenmedik bugüne kadar. Genelde bariz hoşnutsuzlukları direkt ilgili kişiyle hallediyoruz. İyi mi kötü mü bilemedim. Buda işte fazlaca tolere etme dürtüsü doğuruyor heralde. Oda içini döküyo mudur acaba bi yere merak ettim şimdi ahahah
Gayet anlıyor da işte karşıklı çekiyoruz.

açıkçası eşimle aileler yüzünden karşı karşıya gelmemizi gerektirecek hiçbir durum olmadı. ben çok direkt bir insanım ve ailesi ile bir konuda ters düşsem işimi ona bırakmam. ama çocuklarımın boğulmasına yol açacak hastalıklı hareketler söz konusu olsa işimi kendim çözerken eşimin de ne olduğunu bilmesi gerektiğini düşünüyorum.
daha doğru ifade ile ben filtresiz bir insanım aile içinde. canımı bi şey sıkıyorsa anında söylerim. içimde tutup canım sıkılacağına başkası düşünsün, başkası sıkılsın. sizdeki durum da tam olarak böyle oluyor. çocuklarınızın zararına yol açan durumlar var ama içinizde tutup canınızı sıkıyorsunuz. ne evlatlarınızın başına gelecek muhtemel sıkıntılar ortadan kalmış oluyor ne de sıkıntınız geçmiş oluyor. sıfır çözüm. sadece eşinizin canı sıkılmamış oluyor.

Back
X