6 yılın sonunda bizde bu yaz memlekete gittik...
Mutlu oldukmu hayır...
Eşim sürekli kavga halindeydi anne babasıyla..sürekli kardeşlerini eleştirdi ki anne babası bu durumdan oldukça rahatsız olurlar ..bile bile damarlarına bastı sürekli ve anlamsızca...
Bana gelince ev temizlik yemek bulaşık çamaşır...makina olmasına rağmen elimde yıkadım surekli çamaşırlari...kaynanamın makinası çok değerlidir (bilerek gittim bu konuda kızmaya hakkım yok

)
Bulaşık makinasini yuzsuzluk yapıp çalıştırdım surekli ona bişey demediler...
Su kısıtlı (depo var aslında ve doluydu) ama her su sesine k.peder yine suyu kim açtı diye söylendi durdu..eşimle bu yüzden de çok catistilar...baktım olmayacak eşime dedim hadi bizim memlekete gidelim birazda..kızım gelmedi biz gittik...babamda aksidir ama hicbirseyi sorun yapmamaları iyi geldi..dönüşte şehir şehir gezdik günübirlik otellerde kaldık vakit öldürdük..döndüğümuzde dahada bozuklardi valla hiç takilmadim surat astılar laf soktular cevaplarını yapıştırdım

tatlı tatlı...eşim dediki bidaha beni buraya çağırmayın sevmiyorum burayı vs.vs.oda kim çağırıyor seni zaten gelme falan dedi(babası) hâlbuki her bayram ısrar kıyamet çağırır gitmeyince kıyamet kopardı eskiden tepkileri zamanla azaldı ama ısrarları devam ediyor..damadinla öbür oğlun gelsin birazda falan dedi eşim yine kavga kıyamet...kaynanam hemen oğlum seni kim dolduruyor modunda

valla hiçte üstüme alınmadım..
Bir haftadan fazla kaldık bütün giderleri karşıladım faturalarını bile ödedim gelirkende hicbirsey getirmedim oda vermedi zaten ...kaç gündür aramiyorlar kizginlar oğullarına...eşimde aramıyor çok soğudu onlardan enteresan biçimde..valla ugrassam bunu basaramazdim ..benim alinmam gerekirken kendi oğulları alındı hareketlerine.. çokta iyi oldu..bı 6 sene daha gitmem onlarda bidaha cagirmaz zannımca