Kayınvalide ve tatil..

sonkupa

Guru
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2013
515
218
323
Merhaba kızlar , kafama takılan bi sorunum var paylaşıp fikir almak istiyorum.

Görümcem evleniyo çok yakında , kayınvalidemin de iyi bi miktar parası vardı , görümcemin çeyizini falan yapıyor. ben de bu arada tatil planları yapıyorum sonra bi gider çıktı bana dediki sen bunu öde benim paramdan da kalır böylece benden kalan parayla da tatil yaparız. şimdi de param az kaldı of işte daha benim şu harcamam bu harcamam var diyo ve öğrendim ki dün de damada 1500 e yakın fiyatta damatlık almışlar. Eşim de yeni evi kuruluyo alıcak tabi diyo umursuz zaten o .. Ben de diyorum zaten alacaklar bana ne kendi paraları ama bana tatil yaparız deyip sonra böyle davranması canımı sıkıyo. Ne yapayım ne söyleyeyim şaşırdım , şu bir gerçek ki hayallerim çöp oldu:( sizce nasıl bi tavır takınayım bunlara karşı ya da ne söyleyeyim içim biraz rahatlasın istiyorum :(

kv ile tatile gideceğime evde otururum, net.

ne gibi bir hayaliniz vardı bilemem ama, klasik evdeki hesap çarşıya uymamış,
düğün zamanı planda olmayan çok masraf çıkabiliyor,
yapacak bir şey yok, üzülmeyin, bu sefer böyle olsun.
üstüne 1 bardak soğuk su hesabı yapacağım gibi görünüyor

Kızı evleniyor sonuçta olması gereken bu zaten
Sizde para olduğunu nerden biliyor ki ayrıca
Finansman olarak o mu hesabınızı tutuyor
Birde paranızın az kaldığını başından biliyordunuz sanırım şimdi niye üzülüyorsunuz ?
madem üzüleceğinizi biliyorsunuz başından vermeseydiniz.
Anne ben tatil için ayırdım önceden plan yapıp rezarvasyon yaptırdım deseydiniz.

Verilmiş bir söz var ben olsam bende takılırdım ama şöyle de bir gerçek var, ortada bir düğün varken hele hele de kendi evladının düğünü varken kadını yapacağınız tatil tutmuyordur eminim.
aslında onun benden çok ihtiyacı olcak buna. Kızı herşeyin pahalısını seciyor hatta damadın yapması gereken bazı şeyleri bile kvalide üstlenmiş durumda, çocuk durumum pek yok diyo çünkü.

Hiç birşey söylemeyin söyleyince ne olacak ki tatil için kredi mi çeksin kadın.

Size ders olsun kenardaki paranızdan kimseye bahsetmeyin velev ki öğrendiler o benim kefen param deyip kimseye vermeyin:KK48:

Kızı evleniyor sonuçta olması gereken bu zaten
Sizde para olduğunu nerden biliyor ki ayrıca
Finansman olarak o mu hesabınızı tutuyor
Birde paranızın az kaldığını başından biliyordunuz sanırım şimdi niye üzülüyorsunuz ?
madem üzüleceğinizi biliyorsunuz başından vermeseydiniz.
Anne ben tatil için ayırdım önceden plan yapıp rezarvasyon yaptırdım deseydiniz.
biz aynı evde kalıyoruz ve herşeyimiz ortalıkta zaten . şimdilik bende yok bankada bunu sen öde dedi. onun için ödedim

Ben anlamadım sizin tatili o mu ödeyecekti? Ya da sizden borç para istiyor da kendi tatilinize ayırdığınız bütçeyi mi vereceksiniz borç olarak?
Tam anlayamadım bu tatil planını.
ben kendi paramı verdim daha öncesinden kvalideme o da tatil parasını karşılayacaktı sonuç karşılayamıyor

biz aynı evde kalıyoruz ve herşeyimiz ortalıkta zaten . şimdilik bende yok bankada bunu sen öde dedi. onun için ödedim

E ozaman çeksin versin bankadan parası varsa
Birde 2 dakikalık net.bankacılığından hesabından göndersin tabi artan para kalırsa
Ama şimdi para kalmadı yetmedi gibi birşey diyorsa oda ayıp etmiş neticede sizin paranıza güvenmedi heralde.

Hem aynı evde yaşayıp hem de bunu problem etmeniz tuhaf değil mi?
Kadının kızı evleniyor ve madem birlikte yaşıyorsunuz, böyle bir talepte bulunması çok doğal.

Hem aynı evde yaşayıp hem de bunu problem etmeniz tuhaf değil mi?
Kadının kızı evleniyor ve madem birlikte yaşıyorsunuz, böyle bir talepte bulunması çok doğal.

Aynı evde yaşayınca o evin masrafları için tabiki de konu sahibi elini cebine sokacak ama kvnin kızının düğün harcamaları ile ilgili herhangi bir talep doğal değil malesef. İçinden gelir yardım eder ne güzel ama kimse görümcesinin düğün masraflarını çekmek zorunda değil.

Back
X