- 6 Haziran 2008
- 7.376
- 6.264
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu sahibi kayınvalidesiyle birlikte yaşadığına göre çalışmıyordur diye düşündüm ben.Aynı evde yaşayınca o evin masrafları için tabiki de konu sahibi elini cebine sokacak ama kvnin kızının düğün harcamaları ile ilgili herhangi bir talep doğal değil malesef. İçinden gelir yardım eder ne güzel ama kimse görümcesinin düğün masraflarını çekmek zorunda değil.
Catirrr catirrrr harca parani derim.Merhaba kızlar , kafama takılan bi sorunum var paylaşıp fikir almak istiyorum.
Görümcem evleniyo çok yakında , kayınvalidemin de iyi bi miktar parası vardı , görümcemin çeyizini falan yapıyor. ben de bu arada tatil planları yapıyorum sonra bi gider çıktı bana dediki sen bunu öde benim paramdan da kalır böylece benden kalan parayla da tatil yaparız. şimdi de param az kaldı of işte daha benim şu harcamam bu harcamam var diyo ve öğrendim ki dün de damada 1500 e yakın fiyatta damatlık almışlar. Eşim de yeni evi kuruluyo alıcak tabi diyo umursuz zaten o .. Ben de diyorum zaten alacaklar bana ne kendi paraları ama bana tatil yaparız deyip sonra böyle davranması canımı sıkıyo. Ne yapayım ne söyleyeyim şaşırdım , şu bir gerçek ki hayallerim çöp oldusizce nasıl bi tavır takınayım bunlara karşı ya da ne söyleyeyim içim biraz rahatlasın istiyorum
![]()
calışıyorum eşimden çok ben maaşımdan kattığım paraydı oKonu sahibi kayınvalidesiyle birlikte yaşadığına göre çalışmıyordur diye düşündüm ben.
Ve sözünü ettiğini para eşiyle ortak parasıdır çalışmıyorsa.
Kaldı ki çalışsa bile ortak paralarıdır ve para verince konu sahibi görümcesine masraf etmiş olmaz. Konu sahibinin eşi kızkardeşine masraf etmiş olur.
Bu da mu doğal değil?
1300 gbi bir rakamKac para verdin merak ettim
damatlık konusunda şunu anlatmak istedim, alıyorlar ki alacaklar zaten onların parası ama bana sen bekle şimdi çeyiz harcamaları var dedi , keşke kızına da kızım biraz ihitiyatlı harcayalım planımız var deseydi ama işte önemsemedi ki..E sende tatil parasını ayırsaydın yok saysaydın senin gibi nicesini gördüm kvye werdiklerini hiç geri alamadılar. Ama şu aklıma takıldı tm sen tatil peşindesin ama damatlığın parasınıda sıkıştırmıştır konu içine bence tek sorun tatil değil![]()
Ama o mesajda da dediğim gibi o para eşinizle ikinizin parası çünkü ailesiniz.calışıyorum eşimden çok ben maaşımdan kattığım paraydı o
Senden para almak icin yalan soyledi belkide..damatlık konusunda şunu anlatmak istedim, alıyorlar ki alacaklar zaten onların parası ama bana sen bekle şimdi çeyiz harcamaları var dedi , keşke kızına da kızım biraz ihitiyatlı harcayalım planımız var deseydi ama işte önemsemedi ki..
evet ama o imkansız gibi çünkü evli değil kayınvalidemAma o mesajda da dediğim gibi o para eşinşe ikinizin parası çünkü ailesiniz.
Ve eşinizin oradan kızkardeşine destek olma hakkı var diye düşünüyorum ben.
Ama hayalkırıklığınızı anlıyorum tatille ilgili.
Umarım eşinizle birlikte yaşayabileceğiniz bir eviniz olur ilerde.
Çünkü olayın temelinde bu var biliyorsunuz.
bende bir defa gittim iyi anlaşmamıza rağmen zehir etti bize söylediğimiz her sözün ardından başka manalr çıkardı yolculukta tanı boşuna demiyolar.Kayınvalideyle tatili 1 kere denedim hatta görümcekte vardı. Birdaha mı aslaaaaa
ben zaten her anlarında her zorluklarında yanlarındayım kendileri de diyorlar zaten ama işte umursanmıyorum bu açıkben bişi göremedim önce öle demiş şimdiki durum bu.ne yapsn kadın para yetmemiş söylediği söz askıda kaldı diye kadına tavırmı yapacan.kız evlendiriyor kolaymı destek ol bence olsun varsın de şu işi alnının akıyla hallette tatili sonra konuşurz de moral ver trip yapma bence.