Kayinvalide yakınına taşınmak

Köpek ne ki at gitsin, hediye et gitsin ver birine gitsin, cok mu onemli?
Dusuncelere fikirlere bak. İlk engelde evdeki evcili gozden cikaracak insan dediklerimiz, zaten evlerine hicbir hayvani almasınlar.
Konu sahibi zaten kopegi atmakla, vermekle ilgili hicbirsey yazmamis. Evde esya niyetine degiller onlarda bir can tasiyorlar ve duygusal bağ kuruluyor. Sorsan vicdanlarindan gecilmez birde bunlarin.

İstemiyorum. Kendi aileme yakınız ama bu tamamen tesadüfi bi sekilde oldu. Esim ailesine cok duskun doldurusa gelebiliyor. Tasinmak asla istemiyorum. Esimi de bu konuda ikna edemiyorum. Tartışıyoruz hep. Ona guvenmedigimi acik acik soyleyemiyorum. Ne yapmam lazım? Nasil ikna edebilirim taşınmamaya?

Taşınma sebebimiz kopegimiz yuzunden komşularla tartistik kiraciyiz annesi mustakilde oturuyor ona yakin ev bulup köpeği de ona bırakacağız her seyiyle biz ilgilenecegiz baska hicbir gerekcemiz yok. En makul ne sekilde aciklayabilirim gitmek istemediğimi?
dürüst ol.

Bu kadar korkmayin kocanizin annesinden. Doldurmak isteyen telefondan da doldurur.

Sasirdigim sey madem bu kadar irrite oluyorsunuz , neden evleniyorsunuz. Sonucta evlilikte aileler de onemli. Yani evlendikten sonra kimse ailesi atmiyor. Bu istememe olayi hep yuzugu taktiktan sonra mi ortaya cikiyor.

Kopegi de asla baskasina vermeyin.

Bu kadar korkmayin kocanizin annesinden. Doldurmak isteyen telefondan da doldurur.

Sasirdigim sey madem bu kadar irrite oluyorsunuz , neden evleniyorsunuz. Sonucta evlilikte aileler de onemli. Yani evlendikten sonra kimse ailesi atmiyor. Bu istememe olayi hep yuzugu taktiktan sonra mi ortaya cikiyor.

Kopegi de asla baskasina vermeyin.

Asla vermeyiz zaten. Esimi seviyorum ve huzurumuzun bozulmasini istemiyorum tek derdim bu benim

Konu Sahibi eşyalarınızı bahane edin taşınarak esyalarim maf olacak deyin diğer eve uymayacak deyin . Perdeler filan sorun deyin . Ama tavsiyem kV yaklaşmak yerine uzaklasin iyi bile olsa araniz yüz göz olursunuz. Davulun sesi uzaktan misali:ıslık:

Bunların hepsini söylüyorum bahane olduğunu anlıyor. Niye gitmek istemedigimi anlıyor ama ona gore hicbir sorun olmayacakmis.

yorumlara baktım da ne kadar basit köpeği hediye etmek , gözden çıkarmak . oldu olacak sokağa atıverin nolcak. ne kadar değişik zihniyettesiniz . konu sahibi sözüm senden dışarı , konundan da anladım hayvansever oldugunu lakin her işin bir çözümü vardır. aileni düşünürken köpeği göz ardı etme o da senin ailen sonuçta..
Baskasina vermek ya da gozden çıkarmak gibi bi düşüncemiz kesinlikle yok. Benim derdim sadece bizim huzurumuz.

Kızacak herkes bana ama bence sahiplendir kopegini.

Huzurun bozulacak. Hersey gerecek seni. Mutsuzluk garantili komsun olacak. Tecrubemle sabit.

17 yildir yakinindayim. Degil kopek filim olsun vazgecerim yeter ki uzakta olayim.
Sahiplendirmeye gerek yok olsa bile veremeyiz başkasına. Her gun gidip gelmemiz gerekiyor belli bi mesafe eger burda kalırsak o da esime zor geliyor.

İstemiyorum. Kendi aileme yakınız ama bu tamamen tesadüfi bi sekilde oldu. Esim ailesine cok duskun doldurusa gelebiliyor. Tasinmak asla istemiyorum. Esimi de bu konuda ikna edemiyorum. Tartışıyoruz hep. Ona guvenmedigimi acik acik soyleyemiyorum. Ne yapmam lazım? Nasil ikna edebilirim taşınmamaya?

Taşınma sebebimiz kopegimiz yuzunden komşularla tartistik kiraciyiz annesi mustakilde oturuyor ona yakin ev bulup köpeği de ona bırakacağız her seyiyle biz ilgilenecegiz baska hicbir gerekcemiz yok. En makul ne sekilde aciklayabilirim gitmek istemediğimi?
Gerekirse köpeğim ı başka birine verirdim yada ne bileyim barınağı bırakmakta acımasızca :(yani velhasılı taşımamaktadır için Diren derim

Kopek kayinvalidende kalsin ihtiyaci olan seyleri alin evinizden tasinmayin yakin olmak hic iyi degil hep kavga edersiniz

Köpeği verme diyenler olmuş ama taşınsanız bile köpeği (kayınvalideye) vermiş oluyorsunuz.
Madem karar vermenizde köpek etken,düşündüm taşındım köpeğimden ayrı kalamayacağıma karar verdim diyebilirsiniz.Aynı çatıda olmayınca asla aynı olmaz.Herşeyiyle biz ilgilenicez demişsiniz ama nereye kadar ? İnsan tembelliğe alışkındır,bir gidersiniz iki gidersiniz üçüncüde aman annen gezdirsin dersiniz.Hem her gün sabah akşam köpeği almak demek kayınvalideye gitmek demek.

Yakın oturmanın ben problem olduğunu dusunmuyorum benum kayinvalidemle aramda 10 dk mesafe var, önemli olan sızım samimiyet dereceniz eğer siz cizgiyi net cizerseniz çatkapı gitgeller olmaz oğlum olmadan önce haftada bir biz giderdik kayinvalidemlere onlar bize gelmezdi
Siz kopek içim hergün çat kapi gideceksiniz yanlız farkında mısınız ve büyük ihtimal emri vaki ile o köpek duracak orda

Son olarak eşinizin doldurusa gelme potansiyeli varsa birakin 10 dk mesafeyi 1000 km de olsa gelir.

Köpeği verme diyenler olmuş ama taşınsanız bile köpeği (kayınvalideye) vermiş oluyorsunuz.
Madem karar vermenizde köpek etken,düşündüm taşındım köpeğimden ayrı kalamayacağıma karar verdim diyebilirsiniz.Aynı çatıda olmayınca asla aynı olmaz.Herşeyiyle biz ilgilenicez demişsiniz ama nereye kadar ? İnsan tembelliğe alışkındır,bir gidersiniz iki gidersiniz üçüncüde aman annen gezdirsin dersiniz.Hem her gün sabah akşam köpeği almak demek kayınvalideye gitmek demek.
Esim gidecek. Kv ye vermis olmuyoruz. Gitmeme gibi bi luksumuz olamaz her gun mecbur gidecegiz. Yanımıza malesef alamayacagiz

Yakın oturmanın ben problem olduğunu dusunmuyorum benum kayinvalidemle aramda 10 dk mesafe var, önemli olan sızım samimiyet dereceniz eğer siz cizgiyi net cizerseniz çatkapı gitgeller olmaz oğlum olmadan önce haftada bir biz giderdik kayinvalidemlere onlar bize gelmezdi
Siz kopek içim hergün çat kapi gideceksiniz yanlız farkında mısınız ve büyük ihtimal emri vaki ile o köpek duracak orda

Son olarak eşinizin doldurusa gelme potansiyeli varsa birakin 10 dk mesafeyi 1000 km de olsa gelir.
Haklisiniz ama bu siniri ben cizdim diyelim esim uymazsa ki güvenmiyorum bu konuda ona cok sorun yaşarız.

Haklisiniz ama bu siniri ben cizdim diyelim esim uymazsa ki güvenmiyorum bu konuda ona cok sorun yaşarız.

Eşim annesi ile günde 3-4 kere görüşür, samimiyet tam ana oğul bazen arkadaş gibi herşeyi konuşurlar ama benim çizgim nettir samimiyet ile saygı sinirim da bellidir o nedenle bu zamana kadar hiç sıkıntı yaşamadım bir problemim oldu ise bunu eşime söyledim kayinvalidem le hiç karşı karşıya gelnedim kayinvalidem de bana demedi eşim halletti hiç bir zaman saygısızlık etmedim ve onları suclamadımda
Eşime hep onlar kendi taraflarından haklı olabilirler ama ben bu lonuda rahatsızım düşüncem bu dedim esimde sağ olsun kırmadı beni
O nedenle bu yolu deneyebilirsiniz

Sahiplendirmeye gerek yok olsa bile veremeyiz başkasına. Her gun gidip gelmemiz gerekiyor belli bi mesafe eger burda kalırsak o da esime zor geliyor.

Anne düşkünü esler yakin oturunca tuhaflasiyor. Uzaktayken cam bile silen adam yakinda bakkala gitmiyor. Eski semti, arkadaşlari degistiriyor.

Inşallah sizin farklı olur.

Yakin yasamadan anlamak, tahmin etmek bile zor kayinvalide ruhunu ;)

Back
X