- 13 Mart 2021
- 45
- 65
- 3
- 41
- Konu Sahibi Simitpeynir
-
Onun yüzünden boşanmıyorsunuz annesine dur diyemeyen her şeyine karıştıran ana kuzusu eşiniz yüzünden boşanıyorsunuzMerhaba 5 yillik evliyim ve yeni anne oldum kayinvaldemler olduğumuz sehre taşındılar ,o gunden sonra hayat kabusa döndü haftanin iki 3 gunu bizde herseyime karışmaya başladı temizliğime laf etmeye, anneligime, yemeklerime... yapip başıma kakıyor "şurası tozluydu temizledim havlu kirliydi attim" kac kerr dedim dolaplarımi acma gardrobumu bile açıp kafasına gore düzenliyor bıktırdı güzellikle söyledim olmuyor kızıyorum olmuyor. Çekirdek aldik diye bir hafta konuştu yemeyin yok tuzlu yok sağlıksız hamileyken canım çekiyordu yemiyordum burnumdan geldi çekirdek
Esimle hic kavga etmezdik onun yüzünden hergun kavga çıkıyor oglunu doldurmaya başladı, saçıma giydiğim elbiseye hatta ınstagramda paylaştığım resme kadar herseyime sürekli ogluna söylüyor
Onun yuzunden boşanacağım dayanamıyorum
Siz olsanız naparsiniz esimle sorunun yoktu ama artik onun yüzünden soğuyorum dur demiyor annesine
Eşinizden bahsetmemişsiniz bu durumda o ne yapıyor ben onu merak ettim. Yanı annesine bi dur diyebiliyor mu arkanızda duruyor mu?Merhaba 5 yillik evliyim ve yeni anne oldum kayinvaldemler olduğumuz sehre taşındılar ,o gunden sonra hayat kabusa döndü haftanin iki 3 gunu bizde herseyime karışmaya başladı temizliğime laf etmeye, anneligime, yemeklerime... yapip başıma kakıyor "şurası tozluydu temizledim havlu kirliydi attim" kac kerr dedim dolaplarımi acma gardrobumu bile açıp kafasına gore düzenliyor bıktırdı güzellikle söyledim olmuyor kızıyorum olmuyor. Çekirdek aldik diye bir hafta konuştu yemeyin yok tuzlu yok sağlıksız hamileyken canım çekiyordu yemiyordum burnumdan geldi çekirdek
Esimle hic kavga etmezdik onun yüzünden hergun kavga çıkıyor oglunu doldurmaya başladı, saçıma giydiğim elbiseye hatta ınstagramda paylaştığım resme kadar herseyime sürekli ogluna söylüyor
Onun yuzunden boşanacağım dayanamıyorum
Siz olsanız naparsiniz esimle sorunun yoktu ama artik onun yüzünden soğuyorum dur demiyor annesine
Onun yüzünden boşanmıyorsunuz annesine dur diyemeyen her şeyine karıştıran ana kuzusu eşiniz yüzünden boşanıyorsunuz
Erkekler annelerıne laf demeye cekınıyorlar sanırım :)Benzer durumları bende yaşıyorum. Arkamdan konuştuğunu bizzat duydum . Ve eşim yanında olmasına rağmen tek kelime etmedi . Sanki başka kişiyi konuşuyorlarmış gibi. Yahu senin karin hakkında laf söylüyor!. O günden beri sogudum zaten bir süredir ayrı yaşıyorum. Pasif , Pisirik adam degismez
Vallahıde bıllahıde aılesıylede evlenıyorsun..:))oda senınkılerle:))Bakmayın siz '' Evlenince ailesi ile de evleniyorsun. '' lafına, evlilik iki kişiliktir. O lafı da insanların hayatına işine gücüne rahat rahat burunlarını sokabildikleri düzen bozulmasın diye uydurmuşlar. Benim kaynanam fırsat verilse bin beterini yapacak biri ama fırsat verilse..
Vermiyoruz.
O yüzden kaynanamdan bu kadar nefret etmeme lüzum da kalmıyor. O yüzden kaynanam hala kaynanam.
Bizde olmadı bu. Birey olabilmiş iki insan böyle sorunlar yaşamıyor yaşatmıyor. Tabi ki hayatında olacaklar, ama bi taraf sınırı çekemezse sıkıntı oluyor.Vallahıde bıllahıde aılesıylede evlenıyorsun..:))oda senınkılerle:))
Su acıdan mesela sevmedın elektırık alamadın akrabalardan bırı esının dıyelım..Bizde olmadı bu. Birey olabilmiş insanlar böyle sorunlar yaşamıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?