Kayınvalide yüzünden boşanmayı düşünüyorum

Simitpeynir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2021
45
65
3
41
Merhaba 5 yillik evliyim ve yeni anne oldum kayinvaldemler olduğumuz sehre taşındılar ,o gunden sonra hayat kabusa döndü haftanin iki 3 gunu bizde herseyime karışmaya başladı temizliğime laf etmeye, anneligime, yemeklerime... yapip başıma kakıyor "şurası tozluydu temizledim havlu kirliydi attim" kac kerr dedim dolaplarımi acma gardrobumu bile açıp kafasına gore düzenliyor bıktırdı güzellikle söyledim olmuyor kızıyorum olmuyor. Çekirdek aldik diye bir hafta konuştu yemeyin yok tuzlu yok sağlıksız hamileyken canım çekiyordu yemiyordum burnumdan geldi çekirdek
Esimle hic kavga etmezdik onun yüzünden hergun kavga çıkıyor oglunu doldurmaya başladı, saçıma giydiğim elbiseye hatta ınstagramda paylaştığım resme kadar herseyime sürekli ogluna söylüyor
Onun yuzunden boşanacağım dayanamıyorum
Siz olsanız naparsiniz esimle sorunun yoktu ama artik onun yüzünden soğuyorum dur demiyor annesine

Kayınvalideniz yüzünden değil eşinizin "eş" olmayışı, sizinle annesi arasında denge kuramayışı ve sizi ezdirişi yüzünden boşanıyorsunuz.
Eşiniz sağlam durmalı, aradaki dengeyi sağlamalı, o bunları yaptığı sürece kayınvalide isterse hergün gidip gelsin elini bir şeye atamaz.

Onun yüzünden boşanmıyorsunuz annesine dur diyemeyen her şeyine karıştıran ana kuzusu eşiniz yüzünden boşanıyorsunuz

Eşinizden bahsetmemişsiniz bu durumda o ne yapıyor ben onu merak ettim. Yanı annesine bi dur diyebiliyor mu arkanızda duruyor mu?

Eşiniz ile sorunlarınız paylaşıp çözmesini yoksa bu hayata devam edemeyeceğinizi söylediniz mi?

Onun yüzünden boşanmıyorsunuz annesine dur diyemeyen her şeyine karıştıran ana kuzusu eşiniz yüzünden boşanıyorsunuz

Bunu yazmaya gelmiştim. Aslında eşinizle probleminiz var. Sadece farkında değilsiniz. Bazı erkekler annelerine yapma, dur vs demeyi dine küfremekle eş değer algılıyor. Bu sebeple anneciklerine laf etmektense eşlerini ezdiriyorlar

Bakmayın siz '' Evlenince ailesi ile de evleniyorsun. '' lafına, evlilik iki kişiliktir. O lafı da insanların hayatına işine gücüne rahat rahat burunlarını sokabildikleri düzen bozulmasın diye uydurmuşlar. Benim kaynanam fırsat verilse bin beterini yapacak biri ama fırsat verilse..
Vermiyoruz.
O yüzden kaynanamdan bu kadar nefret etmeme lüzum da kalmıyor. O yüzden kaynanam hala kaynanam.

Evet esin suçlu ama koca kadın akli mantığı yokmu azıcık düşünceli olur ona ne sizin gardolabinizdan
Bunu kendi bilmiyormu
Heryerde eli eşinin uyarmasiyla mi bilecekmiş nasıl davranması gerektiğini
Uyarsa bile ki uyarsin bu kadın huy edinmis

Benzer durumları bende yaşıyorum. Arkamdan konuştuğunu bizzat duydum . Ve eşim yanında olmasına rağmen tek kelime etmedi . Sanki başka kişiyi konuşuyorlarmış gibi. Yahu senin karin hakkında laf söylüyor!. O günden beri sogudum zaten bir süredir ayrı yaşıyorum. Pasif , Pisirik adam degismez

Buyuk harfle yazmak yasak galiba ama nicin anlamiyorsunuz..Sorun kv gibi gorunsede aslinda evinize karismasina musade eden esiniz..

Eşiniz pasif onu değiştiremiyorsanız siz tavırlarınızı değiştirin. Gelirse almayın eve, yorgunum yatıyorum deyip yollayın kapıdan. Kapanmada hala geliyor mu? Şikayet edin polise. Madem ipler gerildi, inceldiği yerden kopacak içinizde kalmasın bir şey. O size karıştığında haber verin anneniz babanız eşinizi arayıp azarlasın saçma şeylerden.

Size nasıl davranıyorsa öyle davranın. Eşiniz bir şey derse annenin tavırlarından ilişkimizi böyle yürütme kararı aldık sanmıştım dersiniz. Siz bi delirin, eşinizin tavrı o zaman daha netleşir, bu yüzden boşanılır mı diyor çoğu kişi bence boşanılır.

Eşim çok net şekilde benim yanımda olduğu halde ailesini hayatımdan çıkarmak için Boşanmayı düşündüğüm oldu. Kimse benim huzurumdan, akıl sağlığımdan kıymetli değil şu hayatta.

Aile ve bosanma davalarina bakan bir avukat bile,Su forumda bizim girmisligimiz kadar davaya girmemistir muhtemelen.Her konunuz bir bosanma her konunuz bir dava.Acaba avukatlar staj yapmak icin forumu mu kullanmaya baslasalar.Birde sordugunuz suallerin yaniti cok bariz oluyor hep ama neyse..

Erkekler annelerıne laf demeye cekınıyorlar sanırım :)

Vallahıde bıllahıde aılesıylede evlenıyorsun..:))oda senınkılerle:))

Vallahıde bıllahıde aılesıylede evlenıyorsun..:))oda senınkılerle:))
Bizde olmadı bu. Birey olabilmiş iki insan böyle sorunlar yaşamıyor yaşatmıyor. Tabi ki hayatında olacaklar, ama bi taraf sınırı çekemezse sıkıntı oluyor.

Bizde olmadı bu. Birey olabilmiş insanlar böyle sorunlar yaşamıyor.
Su acıdan mesela sevmedın elektırık alamadın akrabalardan bırı esının dıyelım..
Esının cok yakını ıftara cagardı..yada bayram ..dugun..vb
Mecburen gorusuyorsun..oda dıyelım senın kardesının kocasını sevmıyor..gelme dıyemezssınkı..belırlı zamanlar oluyor ıllakı ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…