Kayınvalide

Diyelim ki o paylaşımı size laf sokmak için yapmış. Siz niye bu tuzağa düşüyorsunuz? Hiç görmem, yazmam hiç kale bile almam. Durup dururken huzurunuzu bozmuşsunuz.

Neden bu piremses şımarıklığı?
Paylaşımı üzerinize alınıp kocanızı annesinin üstüne salmakla ne geçti elinize. Şu saçma sebepten 'yuva yıkmaya' ne ara geçtiniz?

Çoğu şeyde kayınvalideleri haksız bulsam da burada zerrece kadına bahane bulamıyorum.

Doğrusu çok arsız davranmışsınız karı koca.

Tam anlayamamışım sanırım.Bu Kadın evlendiğimden bu yana açığım ye Allah korkusu vermemiş anası diyen lohusalığımda oğlunu benim üzerime doldurup kinlendiren bi kadın daha neler neler.Damadına da karışıyor ailesine.Sürekli paylaşıyordu zaten görmezden geliyordum ama bu bsşks ağırdı eşime ben söylemedim bile kendi görüp bozuldu bu nasıl bi laf diye çünkü genellemede yapsan ilk önce yakınındaki insanlar düşünmezmi bu laf bana geliyor niye düşünmeden yazmış diye.

Kendi kendinize olay çıkarmışsınız. Benim giyim tarzımı ahlaksız bulan milyonlarca insan vardır dışarıda. Çıkıp tek tek hesap mı sorayım?

Çeşit çeşit insan var, her biri bir diğerini ahlaksız görüyor zaten. Biri düğünde oynayanı ahlaksız görür ve müziksiz düğün yapar; diğeri düğün yapanı ahlaksız görür düğün yapmaz.
Kadın gelip yüzünüze "ahlaksızsın" diye böğürmedikten ve "al bundan sonra bunları giyeceksin" demedikten sonra ortada bir sorun yok.

Kayinvalidenizin durumlarını sona alın.
Sevmedigim kişilerin durumunu aldım sona , görmüyorum bile.
Istedikleri kadar özlü söz paylaşsınlar banane ?

Arkadaşlar geçmişte neler yaşattığını bilediğiniz için ağır yorum yapmışsınız ben zaten sabır gösterdim 4 yıl yaşadıklarımı bir ben bilirim sürekli iç huzurunu bozan kv ve arada kalan eş

Direk mesaj yazabilecekken neden sosyal medya üzerinden polemiğe girdiniz ki?
O yanlış yapmış eşinizle siz de çanak tutmuşsunuz.

İyi de size yazdigini nerden cikardiniz
Ahlaksiz giyinmek ne demek
Ben kv nin yazdigindan hicbirset anlamadim
Kv sürekli ortalıkta laf soksa Allah korkusu vermemiş annesi açık giyiniyor dese paylaşımında açık giyinen aklaksız dese sen demezmisin en yakını olarak bu ne diye?

Zaten düğünü olalı yıllar olmuş.neden şimdi laf soksun ki geline.

Valla sizin etrafinizda hiç büyük yokmuş ki hepsi çocuk Allah kolaylık versin ben her zaman iki tarafın ailesinin de belli bir mesafede olmasından yanayım birbirlerine anlatmadan aramadan bir şeyi görüp ogrenememelerinden yanayım. Ara da net kıskançlık var alınganlık değil

Tamam zaten haklısınız ama kendinizi haksız duruma getirmişsiniz.
Madem o kadar rahatsızsınız durumunu sona getirin görmeyin, ya da bu konuyu bahane edip engelleyin.

Evet annem lohusalığımda kaldı yanımda diye bizi birbirimize düşürdü.Ben de ailem de hep mesafeli olduk zaten aileler de görüşmüyor.Annemle tartışmışlardı telefonda anneme ahlak korkusu vermemişsin açık giyiniyor demişti.

Tamam zaten haklısınız ama kendinizi haksız duruma getirmişsiniz.
Madem o kadar rahatsızsınız durumunu sona getirin görmeyin, ya da bu konuyu bahane edip engelleyin.
Engelledim zaten . Aslında bu patlama oldu geçen dönem çocuğumuza gelip o bakıyordu bizim evde hafta içi tabi para karşılığı. Kaldığı süreçte eşim bana yardım ettikçe çıldırıyordu bırak sen niye yapıyorsun sana öı kaldı tarzı laflar sölüyordu hatta eşime sen yaparsan işi bırakırım demiş.Düşünün böyle biri evde sürekli laf sokuyordu bana. Paramla rezil oldum yani.O zamandan bu zamana eşimle arayı düzeltemedik tam olarak çünkü o da annesine uymuştu sonra özür diledi ama eskisi gibi olamadık güvenimi sarstığı için.

Baktınız duzelmiyor yoksayin lafları bi kulağınızdan girsin diğerinden çıksın yoksa hayat size zindan olur

Durup dururken üzerinize alınmadığınız belli o yazıyı. Bencede kadın direk size yazmış ama keşke amacına ulaşmasına izin vermeseydiniz.
Allah inancının sadece belli bir partiye oy verenlerde olduğunu sananlarla sırf türbanlı olduğu için kendini Allah katında üst segment sanan bir kesim var bu ülkede. Hepimizin içini Allah biliyor. Ben sırf açığım diye bana böcekmişim gibi bakan insanlarla sürekli aynı asansöre biniyorum. Türbanlı bir kadının kızıyım annemin kimseye bu şekilde davrandığını görmedim. Allah razı olsun annemden dinimide gayet güzel öğretti bana. Gerisi Rabbimle benim aramda. Açığım diye kimse bana laf sokamaz. Sizde Allaha havale edin o kadını. İnsan kınadığını yaşamadan ölmezmiş.

Surat asıyordu oğlu yardım ettikçe bana.bu olayda da ben eşime hiçbişey demedim o görmüş aramış zoruma gitti diye o da hep karını koru zaten demiş.Kapattı eşim benle konuşurken bu lafın üstüne daha nasıl gideyim de konuşayım dedim olay bu yani ben görüşmeyecem diye eşim çıldırdı.Çıktı evden ben de o sinirle kv aradım açmadı mesaj attım sonunda gitti evden çocuğumuda korkutmaya hakkınız yok yıkıyorsun yuvamızı diye.O da basit şeyleri büyütmeyin sen kendine bak falan yazmış.Erteai gün eşimin telinde sen benim kıymetlimsin oğlum seni seviyorum herşeye gülgeç herşey olacağına varır yazmış

Kimse kusura bakmasin da ortaya söylenmiş bir kafa değil bu belli. Gayet de geline söylemiş. Üstelik herkesin göreceği bir yerde. Öncesinde de açık olduğu için hakaret ediyormus zaten. Bence haklısin. Görüşme en iyisi. Böyle yobaz biriyle görüşüp ne yapacaksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…