- 10 Mayıs 2014
- 3.411
- 7.020
- 358
- Konu Sahibi Serpil8989
-
Beni bi siz anlamıssınız sanırımHerkes hak dinini yasasa keske. Cahil cahil kulaktan dolma seylere inanip sagi solu rahatsiz etmese. Hosgoru nerede o zaman? Saygisiz. Bosverin ya iyi olmus bundan sonra gitmezsiniz kimsede neden gelmedi diyemez
Kv sürekli ortalıkta laf soksa Allah korkusu vermemiş annesi açık giyiniyor dese paylaşımında açık giyinen aklaksız dese sen demezmisin en yakını olarak bu ne diye?İyi de size yazdigini nerden cikardiniz
Ahlaksiz giyinmek ne demek
Ben kv nin yazdigindan hicbirset anlamadim
Hayır sosyal medyada girilmediği polemiğeDirek mesaj yazabilecekken neden sosyal medya üzerinden polemiğe girdiniz ki?
O yanlış yapmış eşinizle siz de çanak tutmuşsunuz.
Zaten düğünü olalı yıllar olmuş.neden şimdi laf soksun ki geline.Herkes sormuş zaten. Neden üzerinize alındınız? Böyle hadsiz gelinde, o geline uyan oğlanda kapıma gelmesin zaten vallahi. Yumurta kabuğundan çıkıyor, kabuğunu beğenmiyor. Bu ne yahu. Hele kadını arayıp “huzur bırakmıyorsun” demeye hiç mi utanmadınız?
Valla sizin etrafinizda hiç büyük yokmuş ki hepsi çocuk Allah kolaylık versin ben her zaman iki tarafın ailesinin de belli bir mesafede olmasından yanayım birbirlerine anlatmadan aramadan bir şeyi görüp ogrenememelerinden yanayım. Ara da net kıskançlık var alınganlık değilKızlar sizinle dertleşmek istedim Durumunda bi yazı paylaşmış düğün yapanlar helalini oynatır herkesin içinde ahlaksızca giyinir bari isterken Allah ı peygamberi karıştırmayın diye.Ben de ahlaksızca derken ?! Diye yazdım buna cevap vermedi.sonra eşim görmüş yazmış anne kaldırırmısın hoş değil bu diye.o da bence hoş isteyen istediğini anlasın yazmış eşim aradı bana emir veremezsin kaldırmam dio doğru söz dio eşim rica ettim zaten yanlış yapıosun dio.sonra ben eşime artık oraya gitmeyeceğim bu laf ağır bi laf dedim bunun üstüne eşim çıldırdı kriz geçirdi resmen ben de tayin istemicem sizinkilerin oraya dedi çıktı annesine gitmiş yuvamı yıkacaksın demiş bidaha yazmam demiş.Ben o arada aradım kv açmadı yazdım bende huzur bırakmıosun evde diye sen kendine bak basit şeyleri büyütüp çocuğu çıldırtma dio.anneme çiçek yollamışım eşim dio benim anneme de yollasaydın alınıomuş vs.kısaca çok bunaldım çekip ayrılıp gideyim diyorum çocuğa kıyamıprum çıkmazdayım sanki başedemiyorum artık
Tamam zaten haklısınız ama kendinizi haksız duruma getirmişsiniz.Tam anlayamamışım sanırım.Bu Kadın evlendiğimden bu yana açığım ye Allah korkusu vermemiş anası diyen lohusalığımda oğlunu benim üzerime doldurup kinlendiren bi kadın daha neler neler.Damadına da karışıyor ailesine.Sürekli paylaşıyordu zaten görmezden geliyordum ama bu bsşks ağırdı eşime ben söylemedim bile kendi görüp bozuldu bu nasıl bi laf diye çünkü genellemede yapsan ilk önce yakınındaki insanlar düşünmezmi bu laf bana geliyor niye düşünmeden yazmış diye.
Evet annem lohusalığımda kaldı yanımda diye bizi birbirimize düşürdü.Ben de ailem de hep mesafeli olduk zaten aileler de görüşmüyor.Annemle tartışmışlardı telefonda anneme ahlak korkusu vermemişsin açık giyiniyor demişti.Valla sizin etrafinizda hiç büyük yokmuş ki hepsi çocuk Allah kolaylık versin ben her zaman iki tarafın ailesinin de belli bir mesafede olmasından yanayım birbirlerine anlatmadan aramadan bir şeyi görüp ogrenememelerinden yanayım. Ara da net kıskançlık var alınganlık değil
Engelledim zaten . Aslında bu patlama oldu geçen dönem çocuğumuza gelip o bakıyordu bizim evde hafta içi tabi para karşılığı. Kaldığı süreçte eşim bana yardım ettikçe çıldırıyordu bırak sen niye yapıyorsun sana öı kaldı tarzı laflar sölüyordu hatta eşime sen yaparsan işi bırakırım demiş.Düşünün böyle biri evde sürekli laf sokuyordu bana. Paramla rezil oldum yani.O zamandan bu zamana eşimle arayı düzeltemedik tam olarak çünkü o da annesine uymuştu sonra özür diledi ama eskisi gibi olamadık güvenimi sarstığı için.Tamam zaten haklısınız ama kendinizi haksız duruma getirmişsiniz.
Madem o kadar rahatsızsınız durumunu sona getirin görmeyin, ya da bu konuyu bahane edip engelleyin.
Baktınız duzelmiyor yoksayin lafları bi kulağınızdan girsin diğerinden çıksın yoksa hayat size zindan olurEvet annem lohusalığımda kaldı yanımda diye bizi birbirimize düşürdü.Ben de ailem de hep mesafeli olduk zaten aileler de görüşmüyor.Annemle tartışmışlardı telefonda anneme ahlak korkusu vermemişsin açık giyiniyor demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?