Kayınvalide

Gelinler ve kayınvalideler arasındaki bu yarışa ve savaşa anlam veremiyorum.

Hadi o kadın o mesajı yazdı durumuna, sen neden okuyup gülüp geçmiyorsun? Başka işin mi yok onu üzerine alıp bir de kocanı dolduruyorsun annesini arayıp da sildirsin diye. Bırak kadın kendi kendine yazsın dursun, isterse küfür etsin, sen umursamadıkça kendini yer durur, sen de huzurunu kaçırmamış olursun.

Eşiniz niye annesiyle görüşmicem dediğinizde çıldırıyor ki. Hem mesaja tepki veriyor bu ne böyle diye hem de görüşmicem diyince çıldırıyor. Anlam veremedim.

Kocamı ben kesinlikle doldurmadım öyle bi insan değilim kendi görmüş zoruna gitmiş

Ben kesinlikle yarışmıyorum

Ben kesinlikle yarışmıyorum
Ben sizin durumu anladım. Ama bence burda sen kayınvalidene hiç bişey söylemeyecektin. Amacına ulaşmış oldu çünkü. Eşinle paylaşırsın tabi ama söylemesini engelleseydin. kayınvaliden sizi değil kendini rezil etmiş

Cahil kadın deyin geçin. Niye bu kadar takılıyorsunuz ki? İstediğini yazsın çizsin. Suratınıza bir şey söylerse cevabını verirsiniz. Ne kadar büyümüş bu olay böyle.

Ben onu düzeltirim kafasındaymış etkilenir de kapanır vs diye düşünüomuş eşime öyle söylemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…