Çoğu böyle bak yeni kv konusu daha herkes dertli saygi sevgi olsun ezdirmeyelim kendimizi ama eşimiz içinde katlanıyoz malesef boşver. Sen.İşte dediğim tam bu ben her gün burda kalmıyorum.ögretmeniz baska sehirdeyiz.geldik düğüne kostur kostur gece bana acmadan yatsan olur mu zor gecirdimde diyor. Onlar bana gelince bende lafı olmasın diye herseyi mükemmel yapmaya calısıyorum.Ama nafile.iyilik anlayana yapılır.
Ozaman senin eşinle degerin yok ve ilişkiler bitmişse uzatma bence ayrıl esinle olan deger önemli .Bana düğünümde yasattıklarını kendi kızlarında bazı konularda cekiyolar. Ama bu bnm içimi ferahlatmıyo ki.Mutlu olamıyorum ki. En azından görümcem nisanlısı ve ailesi tarafından deger görüyor. Bende bu bile olmadı . Ve en önemlisi esim için tek suclu hep hatalı olan bnm.ikimizde evlendiğimiz güne lanet ediyoruz.bosanAcaksK cocuk olmadan bosanmak tek istegim. Bu evde bi köpek kadar bile degerim yok. Cok mutsuzum dua edin bir çare bulayımm.
Bence annen baban cocuklarinin mutlulugunu oster sizede sahip cikcaksa çocuklu dönmektense gidin esinizin degeri yoksa sevgi saygi yoksa bizde cok döndük aile konulardan ama sevgisini hissetmesen durmam yenj yenj oturuyor daha bizimde.Annem babam üxülmeyecek olsa neler yapacam neler anlatacam onlara ama üzülür hasta olurlar malesef yazıklar olsun ki anlatamıyorum onlara.
Böyle olmaz bende esim yeri geldi annesine savundu kavga tartisma hic yok yere kadin kiskanclim yapıyor annemden herkesden beni kocasından bile yinede hep onun istediği gibi yoneliyoz soz verdi busefer kendi kararlarımız gidecez gezecez kimse dail olmayacak bosancaktik artik buramiza kadar geldi.Ve acık acık diyo ki paran oldugu için sesın çıkıyor paran olmasa böyle konusamazsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?