Kayınvalide

mdbl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2016
52
15
38
Kızlar merhaba. Sizlere en son olayımızı anlatayım. Baska bi şehirde yasıyoruz ve tatil old. İçin eşimin memleketine geldik. Yatakları sericez kayınvalidem bana geldi kanepe yi acmadan yatsan olur mu dedi? Kanepesine yeni örtü almıs takması zor oluyormus.zor gecirmiş kanepeye. Yoruldum bıktım usandım. Deger görmemekten sevilmemekten.o kadar cok sey var ki anlatamam. Esim ise gece niye acmadın kanepeyi dedi. İste dedim. Sıgmazsın her zaman acıyodun dedi.hala işte sıgarım ben dedi. İnsallah dedi.Bende annen acma dedi allah allah ya dedim.Sadece niye dedi.yine iste dedim.Ve eşim hiç bi şey demedi yattı uyudu.oysaki ben ondan boşver annemi gel acalım demesini bekliyordum.Aynı seyi ben yapsam beni mahvederdi. Ama annesine hiç bi şey demedi sanki normal bi şeymiş gibi döndü yattı. Onların hiç bi zaman hatasını görmüyor. Her seyde beni suçluyor.Evliliğimiz en basından beri aile meselesi yüzünden hep kötü. İkimizde bosanmak istiyoruz. Ama ya sonrası ??? Cesaret edemiyoruz sadece. Sonrasından korkuyoruz. Bana bir akıl lütfen.

Şimdi eşinizin ailesi bunu yapmış siz de açık açık annesine bir şey dememişsiniz, eşiniz de sizin kabullendiğiniz görüp bir şey dememiş. Siz de bireysiniz ağaç kavuğundan çıkıp da kayınvalidenize bahşedilen bir lütuf değilsiniz. Erkekler dırdırı sevmiyorlar eğer annesine bir şey diyemeyip onun başının etini yiyorsanız o sorun. Yani rahatsız olduğum durumlarda dahi ben eşime bak bu beni garip hissettirdi falan diye anlatıyorum, annesine doldurur gibi anlatmıyorum. Niye diye sormuş eşiniz bilmem işte demişsiniz, eğer annesiyle olan her probleminde eşinize trip atıyorsanız yanlış yapıyorsunuz. Siz orda kayınvalidenize hayır anne rahat edemiyorum ben öyle dedikten sonra başka bir çözüm bulsaydınız, eşiniz sorduğunda da annen örtüyü yeni almış hayatım ondan böyle yatmamı söyledi ama rahat edemiyorum onu kırmak da istemiyorum ama çok rahatsızım deseniz eşiniz belki daha farklı davranabilir. Kendinizi değersiz hissetmenizi anlıyorum geçen sene kocamla boşanıyorduk bu bayram misafirlik olayları yüzünden, ama ben hiç altta kalmadım kalsam kendime saygımı kaybederdim.

ne değer bekliyorsun kv deden o senin kaynanan oğluyla bir olabilir misin olamazsın eşle de tartışma o annesi ne yapsa göze batmaz sen yapınca batar bu normal birşey ikinci konumda olmayı kabul et baştan kafan rahat eder böyle şeyleri takmazsın

Annesine bi şey desem yapacagı tek sey suydu ogluna sıkayet etmek doldurmak ve benle kavga ettirmek . onlara bi şey demekten yoruldum. Cünkü hep böyle oldu. Ogluna desem trip atsam nafile.bi kez olsun bu kız haklı diyemiyor. Haklı bile olsam. Biz kendi babamın evine gittiğimizde eşimi el üstünde tutuyolar.babamda annemde. Ama kendi babası bana sadece hosgeldin der baska bi şey konusmaz.günlerce kalırım burda. Annesine de ses cıkarmazsam iyiyim ama yoksa kötü. Beni sevmiyolar ilk istemeye geldiklerinden beri böyle. Esimde varsa yoksa kendi ailesi kendş tarafı.oysaki kendi akrabaları tarafından degerde görmüyor. Mesela bnm kzenimin düğünü vardı.1 hafta sonraya. Onunda bu hafta kızeninin düğünü vardı.Kimse düğüne gelin diye davet etmedi. Ama sırf ben kendi memleketime gidicem düğüne gidicem diye ailesi hemen düğüne gelin dedi. Bana degilde esime. Esim kendi agzıyla diyo bende gitmek istemiyorumda gitmesem gelmedi derler diye.bekar olsam kimse beni bilmezde evliyim ya gelmedi derler dedi. Davetsiz bi şekilde düğüne geldik .yüzümüze bakmadılar. Yakın memleketlerde degiliz saatlerce yol geldik kimsede allah razı olsın geldiniz demedi. Benm zoruma giden düğüne gitmek degil.zoruma giden esim kimsenin umrunda degil cagırmadılar bile ama ailesi sırf bnm tarafıma gitmesin bu tarafa gelsin diye düğüne gel demesi.Annesi babası yani. Bi kac gün sonra bnm memleketime gidicez ordada taa nerden geldik diye el üstünde tutuluyoruz herkes esimi seviyor.ha bu arada ben baska memlekette olmama ragmen bize bile davetiye veriliyor.annesi herseyde her konuda bnm tarafımla bi rekabet halinde.esim zaten görmez bi şeyi görse bile annesi babası dedi diye herseyi yapar.Görsün artık görsün annesini babasını.beni sevmediklerini.deger vermediklerini. Ailesi asırı derecede kötü insanlar.nefret ediyorum herkese yaptıklarını görünce.ama ogulları için varsa yoksa annesi babası. Ve beni zoraki götürüyo.Gelecekte tayin isteyip onlara 1 saatlik uzaklıkta oturacakmısız benm aileme yine uzak.. Ben baska sehir öneriyorum bnm memlekete biraz yakın. Ama malesef o kabul olmuyor. Nerde görülmüş kız tarafına yakın olmak.Bunu diyen adam egitimli biri güya.Haa annesi babası sevse beni tamam ama yemin ederim babası hosgeldin der bana baska bi sey demez.nasılsın demez.kızım demeyi gectim adımı 1 kez söylemedi 2 yıllık evliyim 1 yıllık nisanlı. Ben yasayamıyorum bunlarla. Sadece bosanma kararı zor anneme babama nasıl söylerim üzerim onları diye düsünüyorum.

Iste deyip gecistirirsen tabi ki onem vermez. Acik acik konusacaksin sorunlari

Ne bu ya okadar ydan geliyonuz tek kanepede nasil yatcaniz rahat etmenizi istemiyor deger beklenmez ama bu kadarda saygısız olunmaz.

İşte dediğim tam bu ben her gün burda kalmıyorum.ögretmeniz baska sehirdeyiz.geldik düğüne kostur kostur gece bana acmadan yatsan olur mu zor gecirdimde diyor. Onlar bana gelince bende lafı olmasın diye herseyi mükemmel yapmaya calısıyorum.Ama nafile.iyilik anlayana yapılır.

Çoğu böyle bak yeni kv konusu daha herkes dertli saygi sevgi olsun ezdirmeyelim kendimizi ama eşimiz içinde katlanıyoz malesef boşver. Sen.

Allah yardımcın olsun insallah deveye diken insanı...yaranırmıs böylelerine agzınla kuş tutsan yaranamazsın sıkma canını kimse yasattıgını yasamadan ölmez

Bana düğünümde yasattıklarını kendi kızlarında bazı konularda cekiyolar. Ama bu bnm içimi ferahlatmıyo ki.Mutlu olamıyorum ki. En azından görümcem nisanlısı ve ailesi tarafından deger görüyor. Bende bu bile olmadı . Ve en önemlisi esim için tek suclu hep hatalı olan bnm.ikimizde evlendiğimiz güne lanet ediyoruz.bosanAcaksK cocuk olmadan bosanmak tek istegim. Bu evde bi köpek kadar bile degerim yok. Cok mutsuzum dua edin bir çare bulayımm.

Ozaman senin eşinle degerin yok ve ilişkiler bitmişse uzatma bence ayrıl esinle olan deger önemli .

Ailenizde eşinize değer vermesin söyleyin şımartılmış iyice ne kadar ekmek o kadar köfte eğitimli buysa farketmiyor aslında eşim lise terk yine aynı ailesi önde Allah’tan kp beni sever kv kp korkusuna birşey diyemez bende kv yeri gelince cevapları veririm ama eşim değer görmüyor ailede abisi kadar yine de aile canlısı bende çok karışmıyorum artık annesi babası ne diyim idare ediyorum

Annem babam üxülmeyecek olsa neler yapacam neler anlatacam onlara ama üzülür hasta olurlar malesef yazıklar olsun ki anlatamıyorum onlara.

Annem babam üxülmeyecek olsa neler yapacam neler anlatacam onlara ama üzülür hasta olurlar malesef yazıklar olsun ki anlatamıyorum onlara.
Bence annen baban cocuklarinin mutlulugunu oster sizede sahip cikcaksa çocuklu dönmektense gidin esinizin degeri yoksa sevgi saygi yoksa bizde cok döndük aile konulardan ama sevgisini hissetmesen durmam yenj yenj oturuyor daha bizimde.

Seviyo ama lafta sözde sevmek neye yarar ki. Ailesi yokken yani onlarla ilgili bi muhabbet yokken gayet iyi.ama onların dahil olduğu bi şey olsun hep onları tutuyor. Kendi kendine plan yapmıs tayin isteyecgimiz yeri belirlemis çünkü onlara yakın.ama bana 1 saat yakın olamaz bnm tarafıma .

Ve acık acık diyo ki paran oldugu için sesın çıkıyor paran olmasa böyle konusamazsın.

Ve acık acık diyo ki paran oldugu için sesın çıkıyor paran olmasa böyle konusamazsın.
Böyle olmaz bende esim yeri geldi annesine savundu kavga tartisma hic yok yere kadin kiskanclim yapıyor annemden herkesden beni kocasından bile yinede hep onun istediği gibi yoneliyoz soz verdi busefer kendi kararlarımız gidecez gezecez kimse dail olmayacak bosancaktik artik buramiza kadar geldi.

Bana yokdayken diyo ki tatilde ne yapalm istanbula gidelim mi. ? Evde böyle bi şwy konusmadık yolda dedi.hayır dedim paramız yok. (Düğünümde Annesinin babasının taktıgı bilezikleri bile biz yaptıgımız için yıgınla borc ödedik ödüyoruz ). Gitmem ben istiyosan sen git dedim kaldı öylece. Ailesine geldik konusrken ne öğreneyim annesi ve kardesi istanbula gideckmis.kız kardesi istanbul da yasayacak evlenince. Muhtemelen bnm akıllı esim ben he tamam gidelim diycem oda diyecek ki annem ve kardesimde gideck beraber gidek. Yani onlara yol parası verdirmemek işlerini halletmek için. Oysa bizim sevgiliyken hayalimizdi istanbul...ve biz ailesine gecen aene karadeniz e götürdük bi güzel tatil yaptırdık bir sürü borcumuza ragmen..kim bildi hiç kimse.simdide aklı sıra plan yapmıs. Okusanda paranda olsa kaderin kötüyse kötü..

“Esim ise gece niye acmadın kanepeyi dedi. İste dedim. Sıgmazsın her zaman acıyodun dedi.hala işte sıgarım ben dedi. İnsallah dedi.Bende annen acma dedi allah allah ya dedim.Sadece niye dedi.yine iste dedim.Ve eşim hiç bi şey demedi yattı uyudu.oysaki ben ondan boşver annemi gel acalım demesini bekliyordum.” Bana biri şu yazdıklarını söylese ben de kendimce yorumlayıp işin içinden çıkarım. Muhtemelen kanepe kırılmıştır derim.Asıl sebebini açıklamamışsınız.kırıldığınızı ve ne hissettiğinizi açık bir şekilde ve lafı dolandırmadan ifade edin.Kv(gerekçesi ne olursa olsun)kanepeyi açmadan yatabilir misin dediğinde bu şekilde rahat uyuyamam,sabah örtüyü ben geçirim deyip kanepeyi açarım.

Bana daha öncedende bi kez sıgarsın acmadan yat demisti. Bende yok ben Rahat edemem deyip acmıstım. Simdi yine aynı sey . kanepe örtüsü aldığı için zor geciyormus acmadan yat diyo. Ne kadar zor olursa olsun böyle yapılır mı ? Bu bence sadece deger vermemek.buda söyle basladı esim yüzünden. Onların her dediğine gelip benle kavga ederse ben susturulursam tabi ki devamı gelecek. Zaten oğlumuz bizden yana kızda sesini çıkarmıyor deyip istedikleri gibi davranıyolar bana. Ama bunu aileme söylemeli miyim sizce ? Seytan diyo herseyi anlat bosan ve git. Kim birileri tarafından hor görülmek için evlenir ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…