Kayınvalide

Tek problem kanepe olsun canım boşver. Sen eşini sevmiyor musun ? Ailesi için eşinden nasıl vaz geçebilirsin ?Ailesi ne yaparsa yapsın , hepimizin kv neler neler yapıyor. Ama susuyoruz , eşimiz için. Yeri geldiğinde cevabını biz veriyoruz. Yeri geldiğinde Kendi kendimizi yiyoruz , bi şekilde geçip gidiyor. İnsan kocasını sevince , ailesini sevmese de susup idare etmek zorunda kalıyor. Benim KV yaptığım pasta biraz gevremiş diye sana bakmaya geldiğimde bunu görsem seni almazdım dedi. Düşünebiliyormusun ? Bir pasta altı üstü ya. Naptım , sustum oturdum ve içimden sabır çektim. Eşlerimiz görmüyor sanıyoruz ama görüyorlar. Kolay mı bunca yıl yetiştirdiği annesine laf söylemesi ? Annem de ne kadar düşüncesiz saygısız ya demesini beklememiz de normal değil. Sen baştan sona haklısındır kuzum. olabilir. Ancak o senin kocan. Ve 2 yılda kv için boşanmayı düşünüyorsan eşini sevmiyorsundur ve bu da sadece bir sebeptir diye düşünüyorum. Eşini Seven insan kocasını bir şekil de eline alır , zamanla yönetir ve doğruları düzgün şekil de görmesini sağlar. Kv için boşanmak seven insanın Lugatına ters.

Karı koca sizi neden ayrı yatırıyorlar ki

Tek kayınvalide sorun degil kayınpederde. 2 yıldır kızım gelinim demeyi gectim adımı söylemez. Hosgeldin der biter ve günlerce konusmadan gecer gider bu evde. Sıgıntı gibi hissediyorum. Benden cay istememek içün kalkar kendi alır. Mutfakta beni görsün hemen cıkar. Bana bakısları azrail gibi sanki. Su an bosanalım desek eminim ki üzülmezler aksine sevinirler.buraya geliriz esim anne anne diye dolanır.bi karım vardı demez ilgilenmez varsa yoksa annesini mutlu etmek.eskiden anne babasına bu kadar baglı degildi bayramda bile yanlarına gitmezdi benle evlenince bi şey oldu. Mesela 1 hafta önce burda olalm ertesi haftaya geri gelelim .geldigimizde annesi oglumm seni çok özledim gel bi daha sarılıyım bi daha öpüyüm diyor.20 gün bedelli askerlik yaptı eşim.yemin töreninde süprix yaptım 1 gün yol cektm yanına gittim .cıkıstada gzeriz dedim demez olaydım. Annesi yüz bin kez aradı oglum bizim yanımıza gel bizde zaman gecirelim senle diye.oysaki 20 gün önce daha yanlarındaydık. Üstelik azarlar tavrı var bana karsı. Esimde beni paylasamıyosunuz diyo. Dedim paylasma bile söz konusu degil ailenle ben savasmam kendi ellerimle veririm seni böyle bi şeyde dedim.canım yanıyor artık.kendi kızları evleneck tayin durumu var.baska sehir istiyolardı cıkmadı es durumu. Damat gelecek. Onun memlketine gitmesi söz konusu degil. Cünkü cocuk istemiyor bile.Ama kızın ailesine yakın yer olacak. Ya aynı sey bizde konusu gecince kocam bosanırım diyor asla kabul olmuyor ama kendi kızlarında ki duruma bakar mısınız. Gözümün içine baka baka seviniyolar. Nasıl kahkahalar atıyolar tayin çıkmadı bu tarafa gelecekler diye.Hak mı bu ? Bana gelince aileme 1 saat yakında bile oturmak olmaz.nerde görülmüs kıx tarafına yakın olmak. İlla kendi ailesine yakın oturacaz. Böyle olunca bi gelecek hayalim kalmıyor onla. Hadi ailesi kötü ama kendi beni anlasa bi kex hak verse diyecem ki tamam. Sadece kendi egemenliği var bnmde boyun egmemi bekliyor. Mutsuzum ve kesinlikle pişmanım.baska sehirden evlendiğim için severek evlendiğim için. Sevdim diye zerre deger görmüyorum.

Canım ya eşin gözüyle de görse sırf annesini kırmamak için göz yumayacak sen boşuna çırpınıyorsun ben neler neler yaşadım 3,5yil sonunda eşim bir şeyleri farketti ama tabi ki ağzını açıp tek bir şey söylemedi bende uzak duruyorum gittiğimde de geldiklerinde de mesafeli davranıyorum ve şunu kabul ediyorum ne olursa olsun ailesinden iyi olmayacam annesi zehir de olsa bal diyecek bu yüzden bosverrr boşanma kv mutlu olmasın eşini seviyorsan tabi.Sikayet etme ama işte bilmem de deme neyse onu söyle geç

adam niye sorduktan sonra sizde guzel guzel sakince alındgınızı üzüldüğünüzü belli ederek anlatsaydınız ya bu sekılde anlatsaydnz doldurus şikayet olmaz sadece üzüldüğünüzü belli etmiş olurdunz hee adam sonra bişiy ypmazsa tamam haklısınız derdim...
ya da kv söylerken anne ben öyle rahat edemıyorum ben açarım ben toplarım neden demediniz..

Sizi ayrı yatırmak için oynamış siz de yutmuşsunuz.
Kapıyı kapatıp kocanızı içeri çekip ister yerde yatacaktınız ıster kanepede..

Daha öncedende kanepeyi acmadan yat demisti gecen sene. Ve ben rahat edemiyorum dedim actım bu yıl yine aynı sey. Ve iki yıllık evliliğimzde hep ayrı yattık burda kimsede demez ki beraber yatın. Ogulları yerde yatar tek kişilk yatakta.bende kanepede.buna ragmen hala acma etme vs oluyor. Haa esimde kapıyı cekip kapatacak içerde benle kalacak bi adam degil.beni koyar içeri cıkar kendi saatlerce annesiyle konusur. Kim kocasının böyle yapmasını ister ki.

Ikinizde bosanmak istiyorsaniz demekki daha buyuk problemler var ve ogretmensiniz hani bi mesleginiz var ve cesaret edemiyorsunuz bosanmak istediginiz ve sizden bosanmak isteyen adamla hala evli kalmakta buyuk bi cesaret ister ben yapamazdim. Neyine cesaret edemiyorsunuz acaba dunyanin sonumu size deger verilmeyen biyerde yasamak cok sacma.

Korkuyorum sonrasında gelecek bir sürü seyden. Üzüntü ayrılık pişmanlık yalnızlık bosanmıs biri olmak ve ben daha 28 yasındayım .Nasıl gececek yıllar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…