• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide

Yuh harbiden.
700 ₺ ye bu devirde hediye olarak eşarp istenir mi, başka bir şey olsa içim yanmayacak 🤣🤣

Kesinlikle öyle. Her ay kızının yanına torun bakmaya gitti. Arabaları yok diye almayagittiler geri götürdüler. Kızına her gördüğü yerddbirsey almaya çalışmalar Filan. Geçen sene durmuş çocukla arabası zor biraz siz biraz biz versek araba mi alsak. Eşime dedim 5 10bin neysede fazlasını veremeyiz dedim bizi düşünen yok

Ben bir senedir eşim göreve gidince annemler geliyor diye gelmedi.evlendik 1.5sene sonra ilk kez geldi oda tatil dönüşü
Bakma kalmayacaktı o gidecekti hemen ben dedim ya bize destek olan yok diye kızınca eşim annesine kalın dedi sanırım kaldı.
siz de beklenti içinde olmayın bence. benim eşim göreve gitse ben ailesinin ya da annesinin benimle kalmasını istemem şahsen. ki ben kayınvalidesiyle iyi anlaşan biriyim. ve kendi annenizle de kıyas yapmayın, sizi o kadın doğurmadı ki tabi ki kendi anneniz gibi olmaz

siz de beklenti içinde olmayın bence. benim eşim göreve gitse ben ailesinin ya da annesinin benimle kalmasını istemem şahsen. ki ben kayınvalidesiyle iyi anlaşan biriyim. ve kendi annenizle de kıyas yapmayın, sizi o kadın doğurmadı ki tabi ki kendi anneniz gibi olmaz
Eşim yanlız kalmamı istemiyor.annemlerde işleri vardı gelmeyecekti.
Bende eşime kzdim gorumcemin çocuğunabakip o rahat gezsin diye beni bıraktı AVM de çarşıda birşey bakacam eşim yok yanımda .beni yanlız bıraktım annesi baksın dedim. Odadesrek olayım dedi bende bize olan yok amaben yanlızım kalalım diyen yok gideceğiz hesabı yapıyorlar dedim onun üzerine kaldılar.

Kaldılar da ne olduyok bahçemdeekini toplayamadim yok cicegimkurudu. Yok ceviz döndü .enson eşime mesaj da annenboyle diyorzorlami kaldilarisleri varda ben tek kalırım dedim

Eşim yanlız kalmamı istemiyor.annemlerde işleri vardı gelmeyecekti.
Bende eşime kzdim gorumcemin çocuğunabakip o rahat gezsin diye beni bıraktı AVM de çarşıda birşey bakacam eşim yok yanımda .beni yanlız bıraktım annesi baksın dedim. Odadesrek olayım dedi bende bize olan yok amaben yanlızım kalalım diyen yok gideceğiz hesabı yapıyorlar dedim onun üzerine kaldılar.

Kaldılar da ne olduyok bahçemdeekini toplayamadim yok cicegimkurudu. Yok ceviz döndü .enson eşime mesaj da annenboyle diyorzorlami kaldilarisleri varda ben tek kalırım dedim
yahu siz çocuk musunuz. yanınızda hep bir aile bireyi kalacaksa keşke evlenmeyip ailenizin yanında yaşasaydınız sevgililiğe devam ederdiniz. tekrar ediyorum sizi doğuran anneniz değil ki bu eşinizin annesi yani. her neyse konu eşarptan çıkmasın sorun oysa:-)

Ben. İlk dediğinde bunu dedim. Kızı ile fiş fiş konuşurken duydum her konuyu açtığında dedim alan alsın valla bizim bütçemiz yok
Ben mont beğendim 900tl indirime girmiş 400tl sahada iner diye bekliyorimdedim
Kazaga ihtiyacım var kazak 250tl olmuş iner diye bekliyorimdedim

Ben memur maaşı ile alamam insanlarda azıcık maasina göre davransın bilemedim.

Eşimle haftaici evdeyim izin aldım. Bir yere çıkarsak Vakko derse biz birşey bakicafi bakalım siz bakın diyecem
Hatta esimede üstü kapalı annem eşarp dedi amabiz geçen sene eşarp aldık ya bu sene almak istemedim bota ihtiyacı varmış ayağı üşümüş dedim daha iyi yapmışsın dedi
Eşarp 700rtl de almak istemedim demedim.

Hediye içten gelir.ben sana geçen sene ütü bakmışım ben 500 TL bakarken sen begenmedin diye 1000tl beğendin hadi yeni gelinim gönlün olsun diye almışım. Kırmayın diye eşarp aldiracaktim ne demek. Ben annemden böyle görmedim.annem kendisine 5tl ye birşey alsam niye aldın diye kızar paranı biriktir der hemen.

tamamda kadın demek ki imadan anlamıyor.
açık açık söylediğinde sizde açık açık bir eşarba 700 lira verecek kadar paramız yok anne deseydiniz.
o sizin onca lafınızdan sonra hala ben eşarp aldırcaktım diyebiliyorsa sizde demeliydiniz tam yeri gelmişken.
yoksa siz haklısınız ama kadın anlayışsız.

Ya yok
10tl ye artık kumaş bulup bunla etek dilerim kendimediye aliyor
Alışkanlık değil yani emekli memur
E bu çok daha kötü. Normalde asla alamayacağı birşeyi bedavaya getirmek istemiş.
Yalnız ona 150 tl lil eşarp da yeterdi. Direkt 700tl istemek de büyük saçmalık. Yolunacak kaz gibi görmüş sanki af buyurun.

yahu siz çocuk musunuz. yanınızda hep bir aile bireyi kalacaksa keşke evlenmeyip ailenizin yanında yaşasaydınız sevgililiğe devam ederdiniz. tekrar ediyorum sizi doğuran anneniz değil ki bu eşinizin annesi yani. her neyse konu eşarptan çıkmasın sorun oysa:-)

Eşim goreve gidiyor ben tekim.
Ben ağır kaldıramıyorum birşey alsam getirmem zor oluyor pazar market eve uzak. Tek kalınca huzursuz oluyorum. Diye biri olsun o yokken istiyor yoksa benim annemler eşim gelince gidiyor hemen ki biz başbaşa kalalom

E bu çok daha kötü. Normalde asla alamayacağı birşeyi bedavaya getirmek istemiş.
Yalnız ona 150 tl lil eşarp da yeterdi. Direkt 700tl istemek de büyük saçmalık. Yolunacak kaz gibi görmüş sanki af buyurun.
Derse bize haftasonu biz hediyenizi aldık ben eşarp geçen senede aldım bana ters kızın almdayosa belki o almak ister diyeceğim.

Çok mu ağır olur

Sizde suç. Hem hediye alip masrafa grip hem de tepenize cikariyosunuz. Çoktan secmeli hediye mi olur. Ihtiyaci olabilecegini düşündüğünüz bir seyi bütçeniz olcusunde alin götürün. Ne oyle gezdirip keyfine gore aldirmak. Simartmayin insanlari istemeye alistirmayin.
Bende geziyordum o arada 😂 ama pahalı bakınca kaçıyorum yanından😂 vakkoyi ben yokken bakmış. Neyse ki haftaya evdeyim de gitmezse(inşallah giderler) Vakko yakınından gecersek eşimi kacircam oradan

Bende geziyordum o arada 😂 ama pahalı bakınca kaçıyorum yanından😂 vakkoyi ben yokken bakmış. Neyse ki haftaya evdeyim de gitmezse(inşallah giderler) Vakko yakınından gecersek eşimi kacircam oradan
Gezersiniz. Gezmek icin onu gezdirmeye mi ihtiyaciniz var. Ya da gezin birlikte ama hediye o gezme sirasinda mi alinmali illa. Bence hediyeyi kendi begenisine birakmaniza gerek yok. Konusuyor gorusuyorsaniz laf arasinda sohbette ne eksik ne ihtiyaci var bilirsiniz. Sormayın. Alin verin. Gezerken de oylesine gezersiniz, gelin bana bisey alicak bedavaya neyi getirsem diye radar açık gezmesine izin vermeyin bence

Ben ağır kaldıramıyorum birşey alsam getirmem zor oluyor pazar market eve uzak. Tek kalınca huzursuz oluyorum. Diye biri olsun o yokken istiyor yoksa benim annemler eşim gelince gidiyor hemen ki biz başbaşa kalalom
eşinizin göreve gittiğini anladım zaten. o yüzden diyorum yanınızda hep biri kalacaksa evlenmeyip ailenizle yaşasaydınız eşiniz geldiğinde görüşürdünüz diye. bunu niye açıklattırmak zorunda kaldınız bana :-)tamam sizin anneniz çok mükemmel, kayınvalidenizde de hediye konusu dışındaki şikayetleriniz bana çok mantıklı gelmedi. evet 700tllik hediye istenmez bu konuda haklısınız. fakat kalmalarını isteyen sizsiniz yemek vs dışarıdan yemek istemek kötü şeyler değil. biraz kötülemek için zorluyorsunuz diğer konularda. neyse konu hediye. eğer botu almadıysanız da kendi beğendiğiniz bir şeyi alın, size çok yakıştırdım bunu deyin kullanmak zorunda kalır istiyorsa da vakkoyu kendi alsın..

Valla Allah benimanneme babam sağlık versin gelirler yanıma. Çok zorda kalmayınca kayınvalidesi düşünmüyorum ben çocuk nasıp olursa.

Ben yapamam onlarla. Evde yemek var yemek mi soylesej dışarda mi yesek , zaten ayrı yatiyorlae iki odamı işgal ettiler ayağımı uzatcak gönlümce TV izliycem oda kalması yemek pahanesi ile mutfakta ayakta youtubedan izliyom diziyi filan
Benim şuan annem var yanımda sağolsun elim ayağım resmen çocuk huysuz olduğunda uyuyum diye uykusunu bölüp uyanıyor. Hamileyken kaynanam geldiğinde torun tombalak utanmadan bide benden beklediler yemek ki o zaman hem çalışıyordum hem de hastaydım istemediğim halde gelmişlerdi. Ben koltukta uyukluyordum valla hamileliğimin başlarıydı ama işte kimin umrunda

Oğlum değil mi alsın modunda teyze, hatta siz annenizi ve ne kadar tutumlu olduğunuzu anlatınca iyice sinirleniyor olabilir, belki de inattan aldıracak o eşarbı. Evlenmeden önce oğlu ne güzel teyzenin gönlünü ediyordu, şimdi sen geldin tasarruf masarruf bizden bir şey istemeyin diyorsun, kötü gelinsin be bacım😄
Gorumcenize KV nin yaninda sorun bakalım, KV Vakko eşarp istedi hediye olarak sen KV ne aldin mi Vakko mu diye?

Sürekli kızının eşyasını almaya geldik yok suraya gittik yok buradan aldık filan biz ev kurarken pandemi var 65 yaş yasağı var diyip gelmedi.

Her defasında da bende Allah annemlerde razı olsun hasta hasta kadın bizimle eşya bakmaya geldi diyorum o nezaman bunu dese
Kesinlikle pahali hediyeler aldirma kisminda kayinvalideniz hakli degil bu konuyu eşinizle görüşebilirsiniz artik bir amaciniz olduğunu ona uygun hareket etmeniz gerektiğini söylersiniz.
Yalniz mobilyalarinizi secerken kayinvalidenin gelmemesi sizin acinizdan neden sorun oluyor onu anlamadim herkesin arayip da bulamadigi sey:) Evde siz oturacaksınız sizin secmeniz gerekir zaten.
Evde tek kalmaya alışmanız lazim.Her zaman birileri gelip başınızı bekleyemezki.Hem siz de daha rahat edersiniz alisinca evde tek kalmaya..Yeni evliymissiniz zaten evinizin tadini çıkarın.Agir seyler almayın,gerekirse markete pazara pazar arabasiyla gidin ama kimseye ihtiyac duymamayi öğrenin
Hediye içten gelir.ben sana geçen sene ütü bakmışım ben 500 TL bakarken sen begenmedin diye 1000tl beğendin hadi yeni gelinim gönlün olsun diye almışım.
Yeni gelinim gönlü olsun diye aldim derken,birakin siz yeni gelinsiniz kayınvalideniz sizi mutlu etmeye calissin.Yeni gelinsiniz diye kimseyi memnun etmenize gerek yok.. ki zaten kayinvalideniz arsızmiş hata ediyorsunuz hediye alacaksaniz bütçenize gore alir takdim edersiniz begenirse begenir begenmezse degistirme fisini icine koyarsiniz gider degistirir..
Hepimiz evliligimizde yeniyken bir takim hatalar yaptık siz de anlamissiniz hatanizi,suistimal edildiginizi..Bundan sonra ona göre davranirsiniz ama kayinvalidenizi bırakın evine dönsün evde tek basiniza kalmayi öğrenerek baslayin ise..

Back
X